Jag ÄLSKAR er!

Sista dagen på de här året är nu här, och jag ser fram emot vad de nya året har att erbjuda!
Jag har sedan länge känt att 2010 ska bli ett bra år, så jag hoppas min känsla är rätt.
Jag känner mig trött idag, nyårs afton är för mig inget mer speciellt än vilken annan dag. De är sånna här dagar paniken kommer och man önskar inget hellre än att kunna klona sig själv. Åh vilken tur att man inte kan de, jag har nog att göra med en Denise! Mattias och shervin har inhandlat några raketer, hoppas bara man är vaken till dess, endast de nyafton får mina ögon att bli tunga, känslan av att man "måste" hålla igång till tolv slaget gör mig alldeles matt och slut. Ja jag är en konstig prick, jag vet.

Magen kurrar för fullt.... men på vad??

Tro hur man ska se ut ikväll då, lite måste man väl piffa till sig :)

Pratade med pappa tdigare, vi pratade rätt länge. vi brukar göra de när vi inte har hörts på ett par dagar. Han ligger sjuk och äter pencelin, stackarn!

Nä nu blir de kaffe med darling sen måste man nog börja tänka på att vakna till!

GOTT NYTT ÅR!!!
Till alla mina nära och kära på avstånd, jag ÄLSKAR & SAKNAR er!!

chilling sunday!

Hejsan!
Idag blir de bara en chillar dag hemma med tv spelet. Just nu siter matte och spelar. Alltså wii är ett jätteroligt spel, ni som inte ha de bör nog investera ett, på spel butiken säljer dom begagna med garani för 1700:- Mattias fick ett nytt, men vi  hade varit lika glada än om de var begagnat! Vi köpte vår P3:a där till ett bra pris!

Senare idag ska vi sätta upp en hylla på min sida i sovrummet, de blev så tomt när jag flyttade om och ställde båda byråerna på mattes sida ihop styrda som en skänk. De blev verkligen fint! Så jag hoppas bara att de blir som jag tänkt med hyllan där på väggen!

Nä nu ska jag be att få spela en bana.
bye bye

Christmas day!!

Har precis duschat, ska strax kolla på en film... en skräckis Woohooo I like!!
Ville mest bara logga in och dela med mig av den glädje jag känner just nu, nästan totalt. De var länge sedan jag kände sådan självkänsla. Nu har de varit ett ett par dagar med massor med ångest, men de har jag alltid kring jul.
Längtar efter att få de efter längtade barnet, så dom här högtider börjar få en betydelse igen, Nu efter helgerna ska jag bara ta tag i träningen oxå, jag skulle må så mycket bättre då!

Idag när vi gick till affären kom suget efter mat...på rikigt!! och de var makaroner och korv som tarmen ropade efter, jag blev alldeles vattnig i munnen när jag såg korven inne på hemköp, och de var så GOTT de första jag riktig ätit och velat sedan flera månader tillbaka hoppas de håller i sig! Jag var så nöjd när jag ätit klart, jag blev så trött att jag höll på att somna på kök stolen. Tittade upp på Mattias och de verkligen lös ur hans ögon, han var glad för att jag ätit. Ja jag vet att många tycker de här är en bagatell, ja till och med mina läkare och terapeuter vet att jag slutat äta men ingen har brytt sig. Man ska inte kunna leva så länge och bra utan mat som jag gör,De är verkligen ett problem som jag inte verkar fixa riktigt på egen hand. 

Nu blir de en skräckis med darling!!

Juldagen!!

Hejsn!
Vilken mysig jul de har varit, ja än är den inte över. Igår var hemma hos mats och AK.
Är så nöjd med de jag fick, 1500:- till frisören, 90 minuters ansiktsbehandling, helkropps massage, en hals kjeda med tillhörande hänge en spargris, pengar och godis. Mattias fick ett par nya vinter skor och nintendo Wii enheten och en massa till behör till de. av mig ficka han spel Mario kart & nya mario bros, Mycket roligt man blir verkligen barn på nytt!

När vi kom från Mattes pappa kikade shervin över och vi drack lite gott, fick besök av några vänner oxå :)
Nu kom shervin igen, jag ska ta en dusch!
Sen ska jag bara mysa runt hemma!

www.JULMYS.se

Ho ho ho.....Merry Christmas!
Har tänt upp lägenheten med ljus och de känns så himla mysigt.
Vi har precis möblerat om i vardags rummet igen, vi ställde tillbaka de som vi hade tidigare. Som faktiskt var mycket finare och mer praktiskt. Men man vet ju inte förrän man testat!
Ruschen på stan var helt insain, märker nu att riktigt kry är man ju inte men på GOD väg!!
De var två grisar på stan, skitfula var dom! Haha men jag fick ju nåt att skratta åt en stund!
Träffade oxå min förra chef, som önskade mig välkommen tillbaka till dom ifall jag vill de.
De var jätteroligt att höra, ska försöka skola om mig, men de är ju jättebra extra jobb ifall jag nu känner att jag orkar med igen!

Nu ska jag ta en varm & skön dusch. Sen mysa ner mig ordentligt i soffan!

GOD JUL mina kära SYSTRAR & VÄNNER!
Och till alla andra en riktigt GOD JUL!

Pygme igelkott svergies gulligaste varelse!

Hejsan!
Den här dagen har varit så himla soft, just nu är Anthär på besök, jag har klippt honom. Tillslut bel jag så nervös på mig själv att jag bara inte kunde klippa mer.... haha stackars Ante ser ut som i FANTA reklamen. Nä så illa blev de inte.
Magen kurrar men jag vet inte på vad :/ så typiskt, när man väl får suget vet man inte vad man vill ha.

Jag har sett svergies nya husdjur och de är bland de sötaste jag sett, en pygme igelkott. den kostar 3000. så underbart söt!

Nu kom vi på att vi ska åka in till city, dom har kvälls öppet till 21

bye bye


























































































4 dar kvar...

Ja de är snart jul, härligt att vi fick en VIT jul. Idag har snöat hela dagen, de har varikt riktigt mysigt!
Men den extrema kylan hade jag gott kalar mig utan!! 5- är lagom, då håller snön sig kvar oxå!
Jag längtar verkligen som ett litet barn till julafton i år, ska ha kameran i högsta hugg så jag kan visa bilder på de tjusiga huset!

Den har söndagen har varit jätte mysig, de ska bli så skönt att få ligga sova ut med min darling!
De hr jul lovet behövs verkligen för hans kropp & själ!
Lite bättre :)

4:a Advent!

.....Och som dom tre senaste helgerna så åkte de in en skinka i ugnen idag oxå, och den här var bäst hitttils.
Idag har de bara varot en soft chillar dag, Mattias har varit hos shervin, medans jag varit hemma och pysslat. Känner mig trött, men de beror nog på näringsbristen i min kropp. Jag undra när jag ska komma igång med maten helt igen :(

Jag har precis duschat och  shervin har precis kommit hit, ska ta och kika på en rulle nu.
Mattias är hemma imorgon...skööööönt!

Jag skryter men snygga tatto!

Tatto Nr 10

Måste bara få skryta men min underbart fina tatto! Den är inte klar ska dit igen om 2v for the finaly tuch!
blev sugen på att leka lite med gibzon nu..

Jul Lov!

Sitter och kollar på E.T, vet inte hur många gånger man sett den och man gillar den lika mycket varje gång. Kommer säkert oxå att fälla en tår :) E.T phone home...


Fick en liten beställning från party lite idag, blev lite förvånad för de vägde så lite. Men då var de ju MINA ljus som kom. De paket jag väntar på kommer väl till veckan.
Mattias är och käkar jul bord med jobbet, jag har sprungit som en liten jojo mellan Rosi & malin ikväll de är så härligt med grannar och ännu mysigare är det ju när man nära vänner bland sina grannar!
sen har jag plockat ihop här hemma igen, ni måste ju tro att jag är helt störd som plockar och städar JÄMT fast jag inte har barn. Men jag är ett barn ett VUXET barn, och är bäst på att dra framallt och inget. Sen har vi ju 3 katter som springer ut och in.
Fast idag har dom inte varit ute alls bara musse en sväng i morse. de är riktigt kallt ute nu vi har närmare 20- de är så lungorna fryser till is när man går ut.
hahaha nu är E.T ute och flyger... vilken tur att man inte hittade på såna där kompisar när man liten!

Nä nu ska jag hänga en tvätt och kasta i en ny :)

Äntligen Fredag!

Sitter i soffan lagomt ut tråkad, de kommer bli en låmg dag, hoppas de är nå bra på tv ikväll!
Nu är de inte alls många dagar kvar til Julafton, de ska bli så mysigt!
Imorgon åker jag och malin på lite jul shopping, bara vi får tag på en chaffis. Misen jobbar natt så hon kunde inte hänga på.
Men de löser sig, annars får vi julshoppa en annan dag!
Nä jag måste börja göra något av den här dagen, annars kommer jag sitta framför den här datorn hela dagen och de är INTE bra!

Efter en öl på globen shopping

Dax för lite pannkakor!

Nu börjar de bli riktigt kallt ute, synd att de ska bli så överdrivet kallt jämt! Shervin är här och vi har kollat på bonde söker fru. Tilde är ju bara för söt och go!
Vi ska möbelera tillbaks som vi hade de i tv rummet, man ser inte tv för när de är sol så ser man ingenting. Så de står på "to do" på lördag. Imorgon ska Mattias på jul bord direkt efter jobbet,, han blir nog borta till elva halv tolv.själv ska börja  morgon dagen med att kolla på nyhets morgon iallafall =)
Nu blir de kniven mot strupen och lite pannkaks stekning.....yammi!
Ska jag göra smet såde räcker tull frulle oxå
Hörs igen imorgon!

snabba CHASH




Min FIN fina stjärna i balkong fönstret! Har just mimsat i mig en SW nöt samtidigt som jag har harvat i farmville, har börjat med de där tidsfördrivet igen, men de är bra segt och tråkigt.
Mattias står i duschen och efter han ska jag hoppa in, måste tvätta mina tattos lite försiktikt! Dom läker jätte fint och jag har redan börjat fundera på min 11:e :) men först innan jag gör något mer ska Mattias göra klart sina!! De blir nog på på jul lovet, ifall Jorge har tid, men de har han nog! saknar lina plus bebis och de mysiga huset! Och känslan av att bli tattuerad, jag tror de är smärtan man blir torsk på, för de är en konstig smärta, terapi för själen kallar jag det

Så mysigt


Lite bilder som jag knäppt under dagen, ska börja att ha minst en bild för dagen, varje dag!Tänkte att de kankse blir lite roligare för er läsare att kika förbi då! Funderar mycket på när min insperation till att fortsätta på min bok, Blev så lessen när datorn kraschade och de jag skrivit försvann, de var ganska mycket den var iallafall bra tyckte dom som hunnit läsa lite av den! Nån dag kommer säkert lusten tillbaka.



Snart kommer boken snabba cash ut på film, den lär vara se värd! Nu ska jag mumsa calippo!
bye bye

snö&sol

Hejsan!!
Idag bjuder vädret på sol & mycket snö, så himla mysigt. Solen behövs verkligen, de är många som är trötta i själen, av detta mörker vi levt i.
Igår kväll körde syrran och hennes man förbi falun, dom ringde för att vika av och komma in på en kaffe, men jag var nere hos mailn med mobilen hemma, och när jag såg de var de försent..... lite synd hade varit roligt att få träffat syster yster.

Gibzon sitter just nu i köket och gråter efter blöt mat, min söta lilla kille. Han är så underbar!! vi har inte ångrat en sekund att vi tok in denna hårboll i familjen!

Så jag kan faktiskt inte koncentrera mig på att skriva när han låter så olycklig och hungrig!
uppdaterar igen lite senare!

vilken tröttsam dag!

Grabbarna ska strax gå till affären, själv stannar jag hemma, jag har ingen ork idag, är trött och slut av värken i kroppen!
Undra NÄR jag ska komma igång med träningen, ska verkligen försöka få igång Mattias under jul lovet, så vi hinner komma igång i lugn och ro :) Vet inte om min rygg tilåter men de finns ju alltid nåt man kan träna eller göra där.

Loggade in på PL för en liten stund sedan och såg att dom fått iväg vår senaste beställning, får ytterligare 312 kr i presentkort :)I like it A LOT!! Min nästa beställning går iväg på fredag, så är de någon som är i behov av lite ljus så är de bara att säga till så ordnar vi det :) Nu ska jag smärja mina tattos.



Öppen för alla!

Då har jag öppnat min blogg för allmänheten igen, jag ska inte behöva gömma mig bakom ett lösenord. Vill dom här två kossorna fortsätta dryga sig så säger jag bara varsågod!
Skulle de inte funka så sätter jag tillbaka ett lösen på den!
Nu är shervin här och jag ska ta mig en koff kaffe... den första för idag!
ärken släppte i ryggen... nu skjuter de bara ut i benen som de brukar göra CP drygt!
bye

Godmorgon! Underbart med lite snö ute!

Än fast jag inte är så värst förtjust i snö, så är den ändå rätt mysigt. De blir så fint ute, snön lyser verkligen upp!
Fast idag kommer jag nog inte att ta mig ut på promenad, Jag har så otroligt ont i svanken. Jag har fått sånna smärtor i ryggen på de senaste åren men idag är de värre än nånsin, de gör så ont så de svartnar för ögonen och jag inte låta bli att skrika till när jag rör mig. Nä jag måste gå och få ryggen röntgad igen, fick ju en skada där nar jag var med om trafik olyckan. Läkarna sa åt mig att värken i min nacke och rygg kommer ju inte bli bättre med åren, åh de hade han ju rätt i ! Men gud vilket babblande om min rygg....

Mina tattos mår fint och jag är riktigt nöjd! tror inte att jag orkar sitta uppe till hela Nyhets morgon idag. Mina ögonlock är tunga, har ju vaknat av smärta varje gång jag rört mig! Men nu har jag tagit 2 paraflex & 1 alvar.
Och jag somnar nog av avslappning när dom börjar verka.

återkommer med nåt vettigt senare!

Over and Out!



så de var min underbara konstverk!
Jag är så otroligt nöjd, synd bara att vi glömde sätta dit texten, men den kommer om 2 veckor :)
Vilket underbart hus dom har  flyttat till, & deras lilla baby skrutt, så vacker ja helt perfekt! Linas syster var oxå där och dom hade en lite flicka på 10 dagar, hon var så liten!

Nä jag orkar faktiskt inte skriva mer, ska upp och kolla på nyhetsmorgon imorgon!
Godnatt

Åhhhh vad dryyyygt!

Nu är de 2:a gången som jag sitter här och försöker skriva de här inlägget, dom 2 tidigare gångerna slutade med att allt jag skrivit bara försvann helt plötsligt! Väldigt drygt när man skrivit en massa som är lite svårt att skriva igen, för när jag skriver gör jag de på känsla, och då kan de bli svårt att skriva de igen.

Min dator har fått ett virus i ett program och när jag ska försöka ta bort de så hittar jag inte på det. Mattias ska få ta den till disken så han får ta sig en titt på den!

De börjar kännas lite pirrigt nu, Lina är så snäll hon kommer till och med och hämtar mig! Värsta servicen, de ska bli så super mysigt att få snusa bebis igen och träffa Lina igen! Jag blir den första som han tattuerar i den nya studion i de nya huset!! Måste ju säga att de känns extra nice!

Jag har nog bestämt mig nu, jag tänker göra min blogg tillgänglig för alla! De är något jag har övervägt ett tag, men nu är de bestämt! jag kan alltid sätta tillbaka de ifall de inte skulle funka!

Jag fick värsta suget av att börja jobba igen, jag vet inte om jag är tillräckligt stark än men jag VILL och att ha viljan är ju aldrig fel! Skulle vara skönt att komma hemifrån ett par timmar om dagen och få göra nån nytta!

Nu kurrar min mage efter kryptoniter, blir till att inhandla lite sånna när jag åker :)

Godmorgon!

Klockan är strax efter nio, jag klev upp med mattias i morse och jag har myst med kaffe, katter & nyhetsmorgon.
Fast nu börjar Gibzon bli rast, gav han just en mus som han håller på och dribblar mellan julgrans foten.

Såg nyss reklam för post kodlotteriet, dom ska lotta ut 146 miljoner nästa grann yra, kan dom inte dela ut de jämt över oss svenskar. De är mycket som skulle lösa sog då för många!!! Blir nästan sur av att tänka på de! Men jag har ju iallafall 2 lotter så man kan ju alltid hoppas på en liten del :) Men jag har aldrig vunnit pengar och kommer förmodligen inte att göra de heller.

Om ett par timmar ska jag iväg till Lina, jorge & deras lilla plutt. Idag blir äntligen nr 10 klar, har ändrat plats på den, så nu blir den på ovan sidan av mitt lår, och färgerna ska gå ihop med färgen som blir i foten :) de känns riktigt pirrigt, tror inte de kommer att göra så ont. Ja på foten kommer de självklart att göra ont.  undra vad som är bäst att börja med... jag tror vi börjar med foten eftersom de gör ondast. Jag får se hur de blir!

Dom pratar just nu om data spelet WOW, hur farligt beronde framkallat de är. Och de problmet är lika stort hos vuxna och barn! Ja internet överhuvud taget inte bra i för stora mängder. De är en lätt plats att fly till, när man inte har energi eller ork att göra något annat. Men de är absolut ingen ursäkt! Jag var själv där för ett tag sedan, men jag har skärpt mig, och man måste verkligen villja förändra och förändras!!

Usch!!
Om jag ska ta tag i de STORA diskberg vi har, först en påtår på kaffet!
De är en väldans mycket nyheter dom visar på morgonen, 1 gång i timmen, dom bara upprepar sig varje gång!!
puss & kram

Måndag

Måndagen börjar lida mot sitt slut, har huvuvudvärk som hållit i säg helda kvällen. Kan vara snöovädret jag känner av. De snöar och snöar så himla mysigt de verkar komma för att stanna nu, eller de kan lika gärna spö regna imorgon, Vågar inte hoppas för mycket!
På lördag blir de julshopping med tjejerna de ska bli så gött!

Nä måste släpa mig in i duschen nu kan inte åka som en lort och tattuera mig imorgon :) Åhh vad jag längtar! Ska bli så roligt att få träffa Lina och hennes bebbe! Har bara sett lilla miraklet på bild!
Så in i duschen med mig!!
puss&kram

Måndag

Måndagen börjar lida mot sitt slut, har huvuvudvärk som hållit i säg helda kvällen. Kan vara snöovädret jag känner av. De snöar och snöar så himla mysigt de verkar komma för att stanna nu, eller de kan lika gärna spö regna imorgon, Vågar inte hoppas för mycket!
På lördag blir de julshopping med tjejerna de ska bli så gött!

Nä måste släpa mig in i duschen nu kan inte åka som en lort och tattuera mig imorgon :) Åhh vad jag längtar! Ska bli så roligt att få träffa Lina och hennes bebbe! Har bara sett lilla miraklet på bild!
Så in i duschen med mig!!
puss&kram

3:e Advent!

Den här helgen bärja lida mot sitt slut, har haft en underbar 3:e advent med min man och goda vänner!!
Vi gjorde även vårt julbak idag, och för min smak så blev dom sådär eller nä dom var oätliga för min smak!! Fast jag är ingen kak och bull tjej.Tycker alltid smeten och degen är godast! Men är däremot helt såld på GODIS!!
Vad jag längtar tills jag och Malin ska till stan och göra sista jul shoppandet vi tar nog med misen på den turnen oxå för annars blir de inte komplett! Rusta står i alla fall första på listan, längtar efter jul pengen nu!!

Imorgon är de måndag och på tisdag kl 14 ska ja plågas under nålaran igen, de ska bli så gött och snyggt! Roligt med lite färger oxå....Wooohhooo så spännande!
Nu ska jag chilla!
Bye Bye

Äntligen fredag!

Den här natten var ingen lek.... har legat på toa golvet med mag suka...Lucky me! halv elva skulle Helen kom och hämta ljusen från hennes party/visning. Men jag har inte kräkts något sen tidigt i morse, men jag är alldeles tom och uttorkad, försökte äta men de gick inte. Men jag överlever utan mat de är ju jag ju ett levande bervis på, de värsta är att mattias oxå drabbas med heller inte äta så ofta som han skulle behöva och må bra av! Men imorgon ska Mattias göra köttfärs biffarm kokt potatis,stekt lök grädd sås & lingon! Och de kommer jag smälla i mig hur mycket som helst av så då kankse aptiten kommer igång något... men alltså de är inte så trevlig med min mun, jag vill inte gnälla men de oroar mig och jag kommer aldrig ha råd med detta!! Och jag lovar jag är förmodligen tandlös inom 10 år och då tar jag i vill nog säga mellan 5-10. Ja ja... , jag ska ta upp de med mona på nästa träff! Min aptit är ett problem... fast de som är jätte konstigt är att jag går upp i vikt.
Nu sjunger Erik vinnar låten BrB!!

Jaaa jag bara ryser han är en STJÄRNA jag har röstat 4 gånger på honom + en gång varje fredags final, de har han varit värd! Båda är helt klart vinnare men er är ett strå vassare! Nu är de snart sean banan med sin RUuuUUuuuMmmPPPAaa!!!
Men vinnar låten kommer bli en radio plåga, kan dom inte välja en låt med mer fart i som dom kan köra ute på krogarna och discoteken... dom här balladerna börjar bli trööliga nu!

Nä de blir nog allt för idag, ska försöka få i mig en gaino!


Nattinatt

Idag kom äntligen party lite beställningen, så nu ska de bara packas i hop de i olika påsar!
Den här dagen har känts så seg, fast det är ju grått och disigt som blött i luften fast de inte regnar!
Idag gick Mattias iväg och fixade lite gran ris till vår balla, de blev så himlans mysigt!
De är idag 15 dagar till jul afton, jisses de är ju snart :) Vi åker till Mats redan vid 12:00.

Nu ska jag göra mig ett glas oboy och sedan blir de sängen, ska försöka baka imorgon haha har ju försökt med de ett par dagar nu. Idag gick jag till bageriet och köpte en saffrans längd som jag sedan fikade av när jag kom hem.

Så roligt att ljusen har kommit, de är nog inte bara jag som tycker det :)

Godnatt sussilull fillibull

HoHoHo...

Ho Ho Ho!
Då var jag hemma igen, fick mitt sjukintyg rättat. Sen kan inte riktigt uttala mig om hur de gick resten av mötet...
Måste låta de sjunka in, de var lite knepiga saker hon la fram?? Ska ju inte dit igen förrän nästa år nu och det känns bara bra, man blir fan bara sjukare av träffade dessa ARBETSKADADE läkare/sköterskor/terapeuter. Att falun skulle ha bäst psykvård i svergie måste bara vara omöjligt, Dom känns inte som någon stor hjälp alls just nu. Jag känner för att kasta mina tabletter i soporna och börja leva MITT liv som jag är utan dessa piller, vad de nu är. Men de  här  med antidepp. tror jag inte på längre, dom där tabletterna  påverkar ju oxå mitt sätt att vara...likgiltig!
Ja jag vet faktiskt inte, men jag tror inte jag behöver dom där tabletterna, jag har ätit dom i tio år nu. Och de enda dom gjort är förstört mina tänder totalt, vet inte hur jag ska ha råd att fixa dom. Har snart bara framtänderna kvar. Inte så kul/lätt att äta heller när man har de så i munnen.
Så jag ska ta ett snack med min man när han kommer hem, och han skulle nog bli jätte glad om jag lägger av med dom där antidep. Jag tror jag kan fixa de här utan dom, kanske bättre :)
Kommentera gärna ifall någon av er tycker som jag? Borde finnas nån...hoppas jag :)
Nu måste jag lägga mig en stund, har dammsugit och plockat ihop här hemma oxå och det känns mycket BRA!

Kram så länge!

Vänta...vänta & vänta!

Hej igen!
De finns nog inge tråkigare än att sitta färdig och klar och bara vänta på att klockan ska gå så man kan sticka iväg!
Jag tänker verkligen ta upp med Mona hur illa behandlad jag har blivit av mina senaste läkar besök. Och säga att jag inte vill ha de så här en gång till, för då anmäler jag dom faktiskt.  Dom måste HJÄLPA människor inte själpa!!

Vad gott de ska bli med lite hembakade bullar ikväll, hoppas att jag orkar ställa mig och baka efter mötet idag, jag brukar bli så trött och slut. och måste jag bli arg och skälla ja då kommer jag bli ännu mera slut!

Godmorgon!

Sitter med granen tänd och de är ju så mysigt!! 11:15 ska jag vara hos Mona hoppas de går bra och att min läkare kan vara så snäll att fixa till mitt sjukintyg så jag får nå pengar!Hon har ju skrivit ett redan som jag har! Men hon skrev inte under de, och hon har skrivit att jag jobbar när jag är arbetslös, ja man ska inte vara för sjuk!! Jag är så trött på allt och ALLA upppe på psyk, de händer ju aldrig något. jag skickas bara runt till olika läkare som var och en har en egen teori och börjar ändra och bestämma. Så rör dom till de för en, sen träffar man dom inte nå mer. Kan inte fatta att de kan få gå till så här!!
Npg om de nu blir de lite mera kaffe, sen en snabb dusch!
Bye!

Hur kan de sluta så...????

Desperate house wifes sängs avslut var verkligen tragiskt, hur ska man kunnna vänta ända till våren??? Alltså de väldigt länge till våren! Ja de är väl bara att inse att alla bra serier går mot sitt säsongs avslut!
Nu ska jag stoppa lite i magen sen blir sängen!
Puss på er

Äntligen Tisdag!

Så tjusig!Gibzon myser med sin matt!
Då var de äntligen tisdag kväll.... uglu har börjat på tvn men jag känner för att skriva och titta samtidigt VÄLDIGT svårt :)
Ja tröst köpte mig ett par nya Jeans leggins idag på GT svarta som är nötta i grått. eller jag behövde dom faktiskt. Har ju vuxit ur min garderob, från size xs til M :)
 Sedan hämtade jag ut vår grumt snygga ljus "stake" på villige, hade lagt undan den.
Nu sitter Mattias och bråkar med Julgranen... Oj nu måste jag gå dit och hjälpa till haha
Så nu är belysningen på plats åh de blev jätte fint! Nu är de bara julklappar där under som saknas!
Imorgon ska vi ut och plocka gran ris som  vi ska lägga ute på ballan i blomlådorna med belysning i :)
Vet inte om jag någonsin haft de så juligt och mysigt!

Imorgon MÅSTE jag baka så är de bara!! Nu har jag allt hemm även bullformar, dom hade lite enkla och smarriga recept i aftonbladets hemmets billaga. Ska ju baka peppear kakor med Helens Dennis någon dag oxå.
Imorgon 11:00 ska jag till men terapeut, så jag kör igång med bullbaket efter de.
Nu börjar de entligen bli dax för DHW!!
 Den röda roliga veckan kom idag oxå....aj aj aj säger jag bara! Men den kom verkligen tidigt!!! den hade ju kunnat få komma igår så hade jag slupptit slänga ut en massa pengar på onödiga tester!

Jag älskar min underbara Man!

Om 45 minuter är Mattias hemma och jag´har inte fått nånting gjort idag, spöktestet tog lite av min energi. Men de är bara att skaka av sig och åter igen börja med nya tag!
När Mattias kommer ska vi åka in till city, blir väl en solning och en fika. Sen blir de inhandla julgransbelysning.
Jag längtar till julen, de ska bli så mysigt att få fira jul med Mats och AK i huset. De fina fina huset!
Nä nu ska jag faktiskt plocka i hop här hemma så Mattias kan njuta riktigt av att komma hem från jobbet!

Spöktest!

Hejsan!

Förstår att jag har en del nyfikna läsare nu :) Gjorde ett test i morse igen men de visade INTE GRAVID :( *suckar*
Ja de gör lite ont i hjärtat, men jag hade inte hoppats på för mycket! De är bara att fortsätta försöka....
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och ringa till Malin. Rökningen går de sådär med just nu!! rökte tre cigg igår och har rökt en idag.

Trötter...

Hejsan!
Är hemma nu igen helt trött och slut! Har hunnit vara in till stan två gånger, och varit till Mailin en sväng!

Jag kissade PLUS på ett grav.test idag :) Så jag var bara tvungen att åka och köpa fler för att kolla om de verkligen visade rätt??!! Så jag köpte två st åkte hem och pressade ur de få droppar jag hade ett visade sig vara trasigt och de andra blev bara ett streck, så jag gick ner till Malin som peppade mig och tittade på den första stickan, och hon såg ju klart och tydligt att de var ett PLUS i rutan. Så nu imorgon ska jag kolla igen och hoppas denna gång på ett rätt och riktigt test!!?? Men alltså jag säger bara... ett PLUS!!! Jag har gått och burit runt på denna sticka idag och tittat på den och tänkt, tittat på den igen och tänkt lite till Haha helt för mycket!
Jag har berättat för min familj, jag vet att många tycker att man ska vänta! Men ni som känner mig vet hur duktig jag är på att vänta :) Så den dagen jag får de bekräftande  PLUSET så ska jag ju vänta i nio månader då sätts mitt tålamod på prövningen igen!

Stanna hos mig!

Jag öppnade  byrån i morse och trodde inte de var sant de jag såg, ÄNTLIGEN är du nu på väg till oss hoppas du är här för att stanna. Du har varit så SAKNAD men DU är ABSOLUT efterlängtad! de ska bli så roligt och jag ska njuta varje dag!!

2:a Advent

Mysigt.se

Sitter just nu i soffan med filip och fredrik på tv. Min kropp värker konstigt på konstiga ställen... de liksom hugger inte alls skönt!
Jag var ner till Malin en sväng idag,  vi skrev bla klart alla papper på Gibzon :) Och bestämde oss för tillsammans ta upp kampen mot dom giftiga nicotin pinnar vi suger i oss. För att inte tala om  vilka pengar som bara går upp i rök & hur vår hälsa KOMMER att bli! Mattias har tänkt att stötta mig genom att oxå sluta röka :) någon snus då och då kommer jag faktiskt att fuska med. Men jag röker så lite cigg på en dag ändå så de här borde inte vara nåt problem för mig! Jag har verkligen BESTÄMT mig, imorgon blir kaffe UTAN cigg till, ja de kommer bli konstigt! Men vi ska klara de här!

Blev så  sugen på att sno ihop en bulldeg precis nyss... men vi har inget strö socker hemma som jag behöver till ut baket. Och de tar ju faktiskt lite tid att baka bullar så jag får allt vänta till imorgon :)
Fick med mig några kulor till från Malin som jag nu ska hänga upp i granen, kom på nu oxå att jag har några till i skrubben :) De får bli allt för nu....

Ska kolla igenom PL katalogen och skriva ett mail till en av mina ledare oxå!

Sunday!

Härliga söndag!
De 2:a ljuset brinner på bordet!
Imorgon blir de bullbak, senare i veckan ska jag kidnappa Helens pojke Dennis och baka peppar kakor med honom.. värsta mys!
Mattias har gått till skolan för att förbereda lite för imorgon. Och själv ska jag plocka ihop lite tvätt eller de är inte så lite hehe
På tv visar dom bara veckans repriser, fattar inte att de ska vara så svårt att visa lite bättre program. Men till julen brukar de alltid komma bra filmer så de är bara att vänta och se!

OMG!!! Gibzon har fett med DAMP nu och flyger ordagrant fram här hemma... en flygande katt kan se väldigt roligt ut faktiskt hahah

Nä nu åker jul skivan på och jag tar på mig städ utrustningen!

Den vita heliga granen!!!

Har precis kollat på senaste/nyaste avsnittet av One Tree Hill, den här dagen börjar kännas lång blev så tvär trött!! Senare blir de mys till robinsson på tv, måste ju kolla hur de går för våran DYKE annika holtz!

Bakningen blir  imorgon istället ska baka med Malin pratade med henne alldeles nyss och vi tar en liten bakdag tillsammans! Jag är så sugen på saffrans bullar & lussebullar. Att jag inte köpte mig nåt sånt på affären. Men därimot köpte vi BALLERINA pepparkaka??!! Har inte smakat den än, de låter ju lite så där om jag ska vara ärlig.

Jag har gåt och funderat över en sak i ett par dagar nu.....
Jag funderar på ifall jag kankse ska ta bort mitt lösen hör på bloggen och göra den offentlig för alla?? Jag har inte sagt nåt om de till Mattias och jag tror jag vet hans åsikt!! Jag vet inte heller riktigt varför.... de var ju lite roligare att skriva när man visste att man har lite läsare. Just nu har jag ca 2 läsare om dagen enligt min statistik.
Jag kommer då ALDRIG mer att lämna ut mig så mycket som jag gjorde i den förra... ALDRIG! Fast dessa galningar jag syftar på tål inte att jag har de bra och att de går bra för mig. Så dom kommer alltid att hitta skit i mitt liv vad jag än gör!
Ja jag vet inte.... måste fundera över detta extra noga. Men den kommer nog att förbli skyddad med lösen!

Nu tänker jag lägga mig och vila en stund, mina ögonlock blev så himlans tunga!

what goes around....
comes around!!

Den vita heliga GRANEN!

Julen är här.....


Våran vackra gran!!
Ja MÅNGA tycker nog att vi är helt galna som redan klätt granen hemma, just nu diskar Mattias och har fullt upp med lille Gibzon oxå Haha Men han sköter ändå granen förvånansvärt bra, visst har han varit där och försökt stjäla en och annan dekoration men jag hade trott han skulle vara mycket drygare. Han är så härlig denna kisse!

Jag ska göra mig klar för en promenad tänkte gå till affären och köpa hem lite tunnbröd så man kan göra sig en riktig skink macka :) Och sen är jag så fruktansvärt baksugen ska baka saffrans bullar, lussekatter och peppar kakor. så till de behöver jag nog oxå en del grejor :) Fasen oxå.... shervin har vår elvisp. Man kanske inte behöver den till bullbak... hahaha ja ni hör ju hur ofta jag bakar!

Så med andra ord :

Jag har inte tid att sitt här mera!
Bye Bye!

Så tjusig!

Fredags mys!

YES!!! De är ÄNTLIGEN fredag!
Fick hem vår nya PL katalog idag plus lite presentkort att spendera :) Fast just i december känns de rätt trögt, inte så många som tar sig tid att ha ett party mitt i jul stöket :/ Men jag tror att Matte har nån visning! Hoppas oxå sakerna kommer snart från Mattes start visning!

De snöar ute idag, riktigt mysigt.
 Mår inte alls bra i kroppen idag, jag är ju så duktig på att glömma ta min medicin. Då blir man till att må så här, de kryper i kroppen och blicken flackar, ja de är riktigt obehagligt!

Ikväll blir de fredags mys till idol!

Vi har nu blivit med gran!

Efter många om och men så löste Matte tillslut så att någom kunde åka och köpa vår gran, vi ringde rusta igår och fick då veta att granarna skulle inte komma förrän idag. Och dom fick endast 4 vita granar. Dom absolut sista vita till försäljning, när Mats kom in till rusta 10:13 så fanns de bara 1 vit gran kvar, och den har vi hihihaha stackars den som ville ha men blev utan, Jag hade blivit grymt lessen om vi inte fått tag på vår gran! men nu har vi den och VI är så nöjda. vet bara inte vart jag gjort av vår julgrans belysning, åh vårt förråd är ingen lek att hålla på att leta i... i värsta fall får vi köpa en ny, jag skulle vilja ha belysning som är som istappar de skulle bli jätte fint tror jag!

Snart är Mattias hemma, ska strax sätta på några koppar kaffe åt oss så vi kan fika lite när han kommer hem.
Sen kommer Love på besök förmodligen oxå shervin, som var på julgala igår :) Sen villle mattias bygga ihop granen så vi lär nog göra det. Måste ringa till mailn sen och sncka lite strunt oxå, höra om hon blivit nå piggare, hon har åkt på jordens förkylning!

Kaffe & pepparkakor

Då var mannen hemma, lika roligt varje dag :) Vi har bestämt oss för att möbelera om efter julen, vi får ingen bra plats till granen annars. Nu blir de lite kaffe och peppar kakor med min älskling!

En solig vinter dag!

 Godagens!
Idag är de onsdag, då ska vi bli med gran :)
Känner mig tom på energi, de är mycket ja vill men inget jag får gjort!!
såg klart filmen "Flickan som lekte med elden" igår, den var riktigt bra! Så nu vill jag att 3:an släpps snart.

För övrigt så känner jag mig fortfarande trygg med mig själv och min tillvaro. Ångest har jag dagligen så de räknar jag inte, fast mina attacker har varit mindre. Jag ÄLSKAR gården jag bor på, ja hela Falun i sej, är en underbart vacker och mysig stad. jag tror allt sjunkit in nu, och jag har rannsakat mig själv bestämt mig för att inte blicka bakåt, jag kan ju inte ändra de som varit, har accepterat att de är som de är och nu ska jag tänka framåt och läka mig själv.... vissa saker kommer alltid stå öppna som blödande sår. Kanske även dom kan läka med åren.

Nu kryper Musse & Gibzon i hop i varsitt hörn i tv rummet, dom har precis lunchat så nu måste dom väl små sova lite på den :) Musse helt plötsligt tagit på sig pappa rollen över ALLA katter sen Gibzon kom, han tvättar och putsar dom. Men mest Gibzon. Han lär Gibzon livet som katt, Jaga,leka,slåss,mysa haha ja dom är så söta och musse ser så stolt ut med gibzon runt sig.

Nä nu ska jag försöka göra nåt, ska börja med att sätta på radion eller tvn de är så tyst här hemma... Mattias vill att jag ska ha tv eller radion på när jag är hemma, för man mår bättre då och de är faktiskt sant! Ska även slänga i mig medicin så är de gjort!

Nails4you

Hejsa hoppsan!
Gick till Malin vid fyra och fixade hennes naglar, hon blev så nöjd.Och är hon nöjd så är jag nöjd :)
Vi hade tänkt att möbelera om idag, men de skjuter vi på till imorgon. Vi har lite annat att göra idag, som MÅSTE prioriteras :)
Nu kom Love :)

Me and My GIRL!

Hotellet

Hello!
Verkar inte som att de händer så mycket här hemma innan mannen kommer hem :/ Ska väl ta en promenad med fido iallafall, då försvinner Gibzon som ett streck in i sitt hus, stackars lite som tror att dammsugaren ska äta upp honom!

Jag saknar min Monika (på bilden) super mycket, ska nog ta och ringa henne! Hon är så BÄST!

Var minut.....

Hejsan!
Lyssnar just nu på Emelia-var minut, en väldigt fin låt som jag hittade på igår när jag letatade jul musik!
Idag har vi SOOOOL & ett tunt snö täcke på marken! Mycket nice.... Imorgon åker vi och köper vår älskade gran, Varken jag eller Matte har lust att vänta till dagen innan julafton med att klä den, jag och malin satt oxå och diskuterade när man skulle klä granen, och vi kom båda fram till att absolut SENAST 13:e december ska den vara klädd! Jag skulle kunna ha vår framme till nästa jul oxå Hahaha nä där går väl gränsen hahaha

Idag är en väldigt bra dag, men varför håller jag för mig själv ett tag till, jag hoppas på en väldigt fin julklapp till mig & Mattias och självklart även till våra övriga familjemedlemmar!! Men är de något jag lärt mig så är de att inte hoppas för mycket!

Vi ska möbelera om vardagsrummet idag :) De är så skoj att göra de. I mina tonår möblerade jag om mitt rum flera gånger i månaden.... rastlöst barn haha vad är det?

Nä nu MÅSTE jag städa upp lite hemma och ge gibzon lite lunch :)