Lördag förmiddag

Hejsan!

Min man ligger kvar i sängen & sover än vilket han gör helt rätt i, så då passar jag på att skriva lite i lugn & ro med mitt kaffe.
Nu har de helt plötsligt börjat töa ute, inte så bra med tanke på all snö som har kommit under en veckas tid. Aldrig ska de finnas nåt mellanting... de är så typiskt de svenska klimatet!

Sen när alla har vaknat till så blir de en trip till stan för att sola och förmodligen en vända på ICA maxi I Love Maxi :) De ska bli nice att sola, de verkligen länge sedan nu.
 
Bye Bye

tisdag kväll

 Hejsan!
 Tänkte fördriva tiden här fram till de är middags dags, idag ska vi äta grillad Sir Lion biff med med pommefrites och cafe de paris sås. Har bakat en socker kaka med smält choklad i som vi ska mumsa på till kaffe sen, den svalnar just nu ute på ballan :)

Har en fruktansvärd värk i mitt högra ben, försöker att inte tänka på de men de är svårt, de känns som sjuk växtvärk... aj aj aj ! Nu sitter jag bara och skakar på benet för att jag inte ska känna den vidriga smärtan. Har ofta så här men jag försår inte varför.

Har dammsugat hela lägenheten tok noga idag, så där noga så man är i i alla skrymmslen och vrår, under, ovanpå, gardiner, soffa ja allt här hemma fick sig en rejäl omgång. De blir som sagt lite damm råttor med 4 katter. Skönt att ha de gjort, dröjer inte länge till de är dags för samma grundliga städning igen, men jag tycker ju att de är roligt.

Nu ska jag gå och duka fram i köket ;)

Bye

Tisdag!

Hej Hej!

Idag är Mattias hemma från jobbet, febrig och hängig. Han sover fortfarande. Jag vaknade halv nio av att de sög i kaffe tarmen, så här sitter jag i lugnan ro med mitt kaffe :) sitter i köket och tittar ut på dom flingor som sakta faller ute... ska de aldrig ta slut. Den här vintern kommer ju räcka ända till nästa år.

Imorgon är de en vecka tills Fanny kommer ner, va fort tiden har gått. Fast varje dag känns som en livstid.
Gibzon skuttar runt och gnäller och drygar sig, som bara han kan. När han över trött, Och smart är han oxå den lille kissen!

Har bestämt mig för att mitt nästa läkar besök blir till en annan doktor, ska ringa idag och tala om att jag inte vill gå till henne nästa gång.  Har fått ett tips på en bättre läkare.
Sen ska alla papper skickas till alfa kassan.

Idag blir de bara en lugn dag hemma med sjuklingen...

Bye Bye!

Söndag!

På globen shoppingEfter en öl på globen shopping!!Efter en öl på globen shopping

Hejsan!

Nu har jag kommit på hur jag ska får fram inställningarna för inlägg, så nu kan jag centrera och lägga upp bilder. Jipppiieee!
De är insain vilken snö det har kommit, de var länge sedan man upplevde en så här vinter.... och jag hoppas verkligen att de dröjer lika länge till nästa gång.. alltså minst 15 år!! Och de är så sjukt kallt oxå, längtar till vi får vår :) Och den får vi när vi är mitt uppe i behandling, kunde inte bli bättre tycker jag. 
Och om 2 veckor så kommer Fanny, då blir de en train trip till sthlm för oss 2. Sen blir de koncert på globen samt shopping och bara njuta av lite semester igen. Fanny stannar i 9 dar tror jag de är så då har man mycket rolig tid att spendera.  De kommer bara säga swiiiiiisch... så är The Big Day kommen!

Ned trappning känns av men jag tycker de går,  otroligt bra! Kvällar och nätter är oroligast.
 Är väldigt rastlös och har svårare att koncentrera mig. Men de kommer att plana ut.
Den dagen jag är helt utan tabletter ska ja fira, den dagen kommer mitt liv börja om på nytt känns de. Och de kommer bli så bra! Jäää Jää mycket svammel blev de nu :)

Gjorde naglar på mig själv igår, fast de blev bara vänster hand, den högra ska fixas idag men jag behöver mer remover innan jag kan greja de. Jag har byggt upp dom på tippar UV lampa vit gel ovh genomskinlig. sen blev de och anna tjusig sten på nageln...bling bling :D
Den högra handen kommer att bli svår, då de är väldigt pillrigt!

Gibzon myser med sin matt!

Nu ska jag rasta Fido, Mopsen ska oxå få sig en tur :P

Till er alla från mig : Skotta lugnt :D

Bye Bye




...

Ville bara uppdatera med några rader.. Känner mig fortfarande virrig. stirrig och allmänt orolig men de är under kontroll och jag vet ju varför, de är för en god sak skull. Mattias sitter och spelar Mario bros han har snart varvat det :o) Min dators tangent bord har pajjat :/ Micke tog isär den och vi gjorde en grundlig rengöring och allt såg fint ut så men mitt tangent bord gått från dyslexi till alzaimers ska jag skriva M så blir det H och skriver jag 1 så får jag ett Å... men jag kan nu skicka in den kostnads fritt på garantin istället för på hemförsäkrningen då allt kaffe är borta... den verkligen luktade kaffe m mjölk & mycket socker! ska dig mig en dusch och vila mig lite bye bue

Bad day....

Hello! Idag är de verkligen inte min dag, för ett par timmar sedan spillde jag kaffe över min laptop, NOT GOOD! Den funkar inte så bra nu :/ Känns inte skoja alls. Känner mig konstig och virrig i hela kroppen idag...bad day! Men klockan är inte mycke än så de hinner ju bli en bra dag än. Ja om ca 3 veckor kör karusellen igång, lite svår att känna si lessen och depp. För lyckan inför de vi förhoppnigs vis har framför oss slår de mesta. Konstigt känsla bara, har aldrig känt mig så lätt i sinne som jag gör nu! En underbar känsla. Min nedtrappning på medicinen går oförskämt bra oxå, har vår tur äntligen kommit nu?? Kan de vara så?? Visst är de mycket runt omkring som oxå är tungt och som gnager och gnager! Att leva på existens minus är inte så lätt :/ Och tär på mig... pengarna går ju till något bra och nödvändigt! Men de är tufft... Ja en resa hem till övik lär ju dröja 4 ever... känns de som! Ja fram till i maj kommer vi inte kunna lämna falun pga av vår behandling. till sommare har jag förhoppnings börjat jobba igen :o)Jag försöker som ni märker förklara att jag inte kommer att ha möjlighet att komma hemöver på vääääldiiiigt länge känns de som... Så ni som har möjlighet gör gärna ta en tripp förbi falun i sommar :) Ja soooommmmaaar skulle inte vara fel, behöver få vår nu känner jag, så jag kan börja våga mig ut igen. Jag hatar kylan så fruktansvärt... sen har man ju vuxit ur alla kläder 2 stl så de är inte så mycket som passar längre, långkalsonger är bara att glömma :/ Haha ja stackars mig! Den som inga byxor har.... nä dax att kolla hur min lilla dator mår . bye bye

Äntligen Fredag!!

Hejsan mina nära kära! Tänkte skriva av mig några rader innan jag tar mig en dusch och slappar i soffan. Ikväll ska shervin komma på besök, de ska bli skoj känne som evigheter sedan man träffade honom. Jag har börjar få dyga känningar av nedtrappningen, väldigt rastlös,svårt att koncentrera mig, mycket tankar. Men jag mår väligt bra psykiskt trots allt ändå. känner mig lycklig och mycket förväntans full. Försöker tänka possetivt för de mesta, man mår mycket bättre av de, tänker inte lika mycket på all skit runt omkring kan ändå inte påverka de som varit. Jag är stolt över mig själv, har gjort stora framsteg med mig själv! Har fått mycket beröm av min man och mina vänner! De känns väldigt bra iallafall! De var väl vad jag hade på hjärtat just nu! Bye Bye

Onsdag!

Hejsan! Har just ätit frulle och tagit medicin. Katterna mumsar just nu på sin frukost (blötmat). Om 40 minuter beger jag mig in till stan för att utnyttja present kortet jag har på en ansikts behandling, lyxigt känns de faktiskt. Och extra mysigt blir de när man lever fattigare än en fattig lapp! Fy attans säger jag bara, de här kommer oxå bli en lång månad! Haha ja de är mycket jag väntar på nu... Vill ha mars nu!!! Nedtrappningen på mina antidepp börjar ge mig känningar nu. De kommer gå bra jag gör de ju för GOD sak skull. Ikväll ska jag och matte eventuellt åka och simma lite, de ska bli så skönt! Nu börjar Gibsons dagliga damp ryck... måste sluta och rädda de som räddas kan haha

Måndag!

Hejsan! Har haft besök idag sedan halv nio, Rosi var här och vi stickade i kapp och drack kkaffe!! syjunnta kallar hennes barn oss för när vi sätter igång hahaha. Skönt med sällskap från morgonen, fick fylla på med bra energi redan från morgonen :) Nu har jag ett GIGANTISKT disk berg som väntar.... och de tar verkligen emot!! De är verkligen mycket!! Ringde alfa kassan men då var deras telefon kö full, och munther fick jag lämna ett medelande till och IVF har lunch till 12:45. så jag ska strax ringa upp dom igen. Vi har stålande sol och relativt milt ute. Känns som snön kommer ligga kvar till midsommar.... suck! Fast så känner man jue varje år :o) Jag och Rosi satt och drömde oss bort till varmare bredd grader... och går allt som vi planerat så kommer hon och jag sticka iväg på en charter... haha när vi sparat tillräckligt. Vilket är minst ett år bort, men man behöver få ha drömmar och mål om framtiden. Annars känns livet rätt meningslöst, ocj just nu ska jag bara fylla min kropp med possetiv energi och tankar. Jag känner en sån otrolig lycka inom mig och jag är övertygad om att Mattias känner exakt likadant :0) Ja nu väntar vi jag bara på att jag ska få den vidriga veckan, har aldrig längtat efter den förut, men nu gör jag det!! Jag har ända sedan i slutet av 2009 känt att 2010 skulle bli ett speciellt år för oss, och jag hade då verkligen rätt på den känslan! Känner inte av min nedtrappning på medicinen än, men jag äter ju depå medicin så de biverkningarna har väl inte hunnit komma igång. Jag har iallafall bestämt mig för att stå på helt egna ben nu, vill och tänker inte äta en massa tabletter när jag är gravid, nä fy så hemskt!! Nu får de vara nog, hur tuff nedtrappningen är så är de bara att rida ut stormen, ja vilken härlig känsla att inte behöva antidepp längre! Nu är har klockan blivit dags att ringa IVF :o) Bye Bye

Inväntar schlager kväll :)

Sitter just nu propp mätt med världens magknip och inväntar schlager, som ikväll håller hus i mina hemtrakter. Gooooood vad magen värker, inte konstigt med allt den helt plötsligt får i sig.... och i MASSOR dessutom! Vad tråkigt att jag inte kan ändra inställningarna på mina inlägg, swr ju jättre tråkigt ut när texten blir så här. Hoppas att ned trappningen med medicinerna kommer gå bra, har varken lust, ork eller tid med hamna i en svacka just nu, inte för den sakens skull iallafall! Jag få ge sjutton i att känna efter helt enkelt :)Hoppas de inte sätter in citalopram på mig sen, hon pratade om att den går "typ" att ätan under graviditet. men helst inte. Jag tänker då inte äta nå piller under min gravididet. No No No! Varje dag som går närmar sig the big day för oss, vi väntar spänt och nervöst på de som komma skall.... WOW är allt jag får fram i tanken! Ja men just nu känns tyvär en dag som tusen år haha nä inte riktigt så drastiskt Mag knipen börjar sakta släppa...ohhh vilken lättnad!Kunde inte stå rakt upp för en stund sedan! Trött börjar jag känna mig, ska lägga mig under filten en stund på soffan nu! Bye Bye

lördag!

Hejsan! De fattas lite inställnings grejer här där man skriver nya inlägg. så jag kan inte centrera texten som jag annars gör. Hade en jätte tröttsam dag igår, var proppmätt från de jag slog upp mina ögon till jag gick och la mig. Min aptit har verkligen kommit tillbaka. De finns inget stopp i mig längre. Vågen tickar sakta men säkert närmare 60kg nu....nog för att jag behöver allt extra fett jag kan få nu inför ivf men jag måste börja röra mig mer!! skulle villja åka och simma igen, de är ett skönt sätt att röra sig på!! Funderar på att släpa mig till lugnet för att simma lite idag. Mattias och Shervin kankse vill föjla med, Mattias muttrade senast idag om att de är synd att jag inte tycker om att basta. Nä basta är inte min grej, jag kan sitta i den värmen högst 5 minuter sen får jag panik och måste ut! Till middag blir de ny grillad kyckling med ris, cafe de paris sås och sallad! har längtat efter dagens middag sen igår kväll! Imorgon ska jag nog försöka mig på att göra lasagne, Mmmm så gott de skulle vara. De var flera år sedan jag åt hemlagad lasagne! Nä nu ska jag koka mer ägg till frukost imorgon, och kolla ifall våra Micke vill köra oss och handla lite :) går in till rosi och dricker en påtår hos henne! bye bye

Godmorgon!

Har precis ätit frukost, den bestod av 2 ägg och en tallrik med yoggi.
Kaffet smuttar jag på nu. Halverade min dos på antidepp idag, ja igår hos läkaren så var vi med om något väldigt konstigt beteende hos läkaren. När kom ut i väntrummet och vi reste oss upp för att gå så höjer hon rösten och låter riktigt otrevlig och säger att Mattias in var välkommen in. Hon ville prata med mig först och vi frågade vad de gällde och jag sa skarpt ifrån och ville ha med honom in. Tillslut har jag inget att välja på så vi går in till hennes rum, då frågar hon mig om Mattias slår och trycker ner eftersom han var med??!!! Jag belv ursinnigt och rikgigt arg på henne. Kan förstå att de var av omtanke m.m som hon frågade men både jag och Mattias tyckte att hon hade kunnat sköta de bättre! Ja hon är verkligen inte... de var mer tok en de hon hade för sig oxå. Men jag inte får ner hela storyn just nu. Kommer inte håg såg mycket heller. Jag var så upprörd. Jag är fortsatt sjukskriven till 100401.¨

Ska ringa alfa kassan idag oxå och IVF. På ivf ville  dom att jag skulle ringa efter mitt läkar besök, dom ville veta hur min medicenering funkade m. behandling och en ev. kommande gravidetet. Och jag inte äta mina tabletter och vara gravid, så nu ska jag äntligen få sluta. Hon kankse sätter in en annan istället men fick inget ordentligt svar på den.

Idag begravs min Faster ingrid. Så mina tankar finns idag hos min familj uppe i övik!

Ja vad säger man....

Så himlans söt :)

Har precis ätit mina sena frukost, som bestod av en tallrik med yoggi och två kokta ägg :) Nu smuttar jag på kaffe och försöker finna energi till att städa iordning här hemma! Jag dammsög och torkade golv igår så de jag ska göra är att lägga var sak som jag dragit fram på sin plats!

Känner mig fruktansvärt kuven i mina känslor just nu, de är mycket som händer och jag försöker ta in allt. Väntar med spänning på vår första sprut dag, och när den dagen väl kommer så kommer den spänning jag känner nu bytas mot RÄDSLA!! Ja fy så många olika känslor jag har i kroppen, ibland käns de som de ska slå knut på magen och jag vill kräkas. Men jag är helt övertygad om jag inte är ensam att känna så här inför en sådan behandling! Mitt humör växlar i glädje och förtvivlan, har lika lätt till skratt som till gråt.

Men jag har kommit långt med mig själv äter och mår bra för övrigt, ja ni märker väl själv på mitt skrivande hur splittrad jag är. Tur de finns trådar för oss på familje liv, för jag har märkt att ingen annan i min omgivning riktigt hajjar vad vi ska göra,  och verkar inte bry sig om vad vi går igenom!! Synd tycker jag... men jag är van!

Men idag får vi besök från Robert och Rosanna som åker från smedjebacken, de är en bit att åka för att bara komma och ta en fika, de känns jätte roligt och spännande att få dela känslor och tankar med dom. Dom har ju gått igenom denna resa tre gånger tidigare, dock utan något possetivt resultat:(
vi träffade Rosanna och några tjej kompisar till henne i november när vi var på PINK, vi bodde på samma hotel, och ingen av oss tror att de var slump att vi skulle stöta ihop med varandra just nu, dom ska själva börja med sitt 4:e IVF försök samtidigt som vi startar. Hoppas dom kommer att lyckas, fy attans vad dom har kämpat!!

Nu är gibbe jätte utråkad och går runt och gnäller som en riktigt gnäll spik, ska kasta lite råtta med honom så han blir lugn!!
Bye Bye I Love you

Nääää jag känner inget!!

En våg av lesshet kom nu flygandes in i min kropp, vad de handlar om hållar inom familjen. Alltså Familjen Karlsson!
Känner hur humöret går upp och ner med en väldig fart, har mycket i huvudet. Är spänd över de som komma skall tror jag, vet inte riktigt vilket ben jag sta stå på frånen minuten till den andra!!
Sen är jag irreterad på psyk som vanligt, där uppe har dom ju inte en bokstav rätt...arbets skadade är dom allihopa!!! Synd bara vi som är sjuka ska bli mer lidande än vad vi redan är! Är de konstigt att man känner att man bara vill ge upp och kasta i handuken ibland!
Pratade med min handläggare på försäkrings kassa förra veckan, och hon ringde för att meddela mig att om jag arbets tränar tappar jag sjukpenning och får istället aktivitets stöd som ligger på, Ja håll i er nu Hela 6000:- vem kan leva på de??? så den drömmen gick i kras innan den han börja. Ja de här med pengar börjar bli ett problem här hemma... ja allra helst när mattias är så snäll och jobbar gratis.... inte riktigt men den han gör cuperna med, är alldeles för MES för att inkassera sina pengar av föreningar. Hade varit tvärtom... hade han varit ner ringd och förmodlig fått inkasso på sig. Så av vilken anledning ska han sitt och dalta med dom???
Ja irreterad är vad jag är..... märks de?? hehe

Maten flyter på otroligt bra iallafall, äter numera frukost, lunch och middag har aldrig hänt i mitt liv förut att jag ätit dom 3 behövliga målen om dagen.
Har nyss dammsugat och skurat golv så nu ska jag sätta mig i soffan och tjura en stund!!
Bye Bye I Love you!