Jag lever... Vecka 35+3 och 24 dagar kvar!

Nu är det så länge sedan att de faktiskt känns pinsamt. Men jag har verkligen varit helt utmattad senaste tiden och är fortfarande. Jag har helt enkelt inte orkat blogga, har behövt allt fokus på mig att få läka och ta igen mig från allt som varit och är.

Det har hänt lite sen sist, vi är nu i vecka 36 (35+3). Det har gått väldigt fort nu på slutet vilket har varit skönt, men just nu går dagarna segt. Vi har fått vårat snittdatum och den 15 Maj senast är våran älskade Julian i våra armar, om exakt 24dagar.
Det är är så ofattbart det här, det går inte riktigt in att vi snart har en liten bebis här hemma som förgyller vårt liv.
ÄNTLIGEN ska vi snart få börja leva det liv vi drömt om i så många år. Vi ska äntligen bli en alldles egen familj! Jag längtar så galet mycket och önskar faktiskt att han bestämmer sig för att träffa oss lite tidigare :)
Allt står klart här hemma nu det är bara han som saknas.
Hans kläder, sängkläder och filtar är inte tvättade än, men förhoppningsvis får jag börja med det till veckan. Väntar på att vattnet till tvättmaskinen ska dras och det har vi väntat på nu ett par veckor, rörmokaren kommer aldrig. Har blivit lovade nu att han kommer måndag eller tisdag så jag hoppas det blir så nu.


Vi har även flyttat nu, vi akutevakuerade vår förra lägenhet den första Mars. Vi trivs jättebra här i den nya lägenheten. Den är större och har en mycket härligare planlösning jätte lugnt och fint område.
Vi ska även få nya tapeter i alla rum, taken ska målas och i Julians rum blir det även en ny matta.
Då vi skrev om kontrakten på lägenheterna så valde vi ut hur vi vill ha det. Julian kommer få ljusblå tapeter med vita små får på. Det kommer att bli så fint.
Vi kommer dela upp hela renovering och Julians rum kommer att ordnas innan han är här. Sen delas resten av rummen upp under sommaren. Vi pallar faktiskt inte att ta allt i ett svep, de skulle innebära att vi inte har någonstanns att vara samt att det inte skulle gå med katterna.
Nu vill vi bara ha det så lugnt och skönt som möjligt runt oss ett tag.

Jag har även funderingar på att göra en ny blogg, ett helt nytt kapitel i mitt och Mattias liv. Som kommer att handla om vår vardag med lilla Julian.

Nu tänker jag vara tråkig och avrunda här, har fått ihop några rader och jag hoppas på att hitta hit snart igen :)
Ska gå och hjälpa Mattias med middagen som idag blir hemmagjord oxfilèplanka, en riktig lyxmiddag. Vi hade vår bröllopsdag i tisdag. Men var då på sista föräldra träffen, så vi firar och myser lite extra idag istället :)