Filip & Fredrik!

Hejsan!
De har varit en hel mysig första advent, Love och Shervin var här tidigare. Efter de gick vi ut på promenad och sedan blev de powernap! De som saknas nu är snö.... jag är nog en av dom sista i detta avlånga land som ber om snö, men nu är de bra mörkt, trist och GEGGIGT ute, De kan få komma lagom, så pass lagomt att barnen kan åka pulka och ha lite snö att leka med ute! När jag var liten älskade jag vintern som alla andra barn, vi bodde så himla fint och mysigt när jag växte upp. Och jag kan utan att ljuga säga att när jag var liten var de JÄTTE MYCKET snö!
 
Imorgon är de måndag, känns lite trist. Jag längtar tills på onsdag då jag får veta ifall vi får en vit gran till jul :)
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om, är alldeles för trött och seg! 

1:a advent!!

Här är advent stämningen på topp, Love är här och vi dricker kaffe & mummsar peppar kakor, shervin kommer strax förbi oxå. Mattias åkte till rusta vid 11 idag för att byta gran, men den var så klart slut!Dom får in fler vita granar på onsdag, så då kommer jag hänga på låstet, tar dom slut igen så kommer dom att få sälja visnings exemplaret.... jag lovar jag kommer att tvinga dom hehe
Idag ska jag bara mysa runt hemma!
Uppdaterar senare..

Jylshoppat och pyssla ;)

Gibzon myser med sin matt!


Jag har gjort advent hemma nu.... mysigt värre. Kom mig iväg till rusta igår för att köpa den SVARTA granen men dom sålde inga svarta i år!!! Så de fick bli en VIT iställetJag såg framför mig att en vit gran skulle bli minst lika.fin :) Kom hem och ska tjuvkika då  jag upptäckte att jag hade jag köpt FEL  GRAN JÄVEL jag kom hem med en SILVER GRAN samma silver som lucia haha en lusse.gran -NÄ tack! Så jag hoppas verkligen att jag på nåt sätt tar mig till rusta imorgon för att lösa denna tradegi för min JUL kommer bli förstörd ifall jag inte går tag på en VIT eller SVART gran.... Nu kom de vuxna barnet fram i mig oxå ;) De är allt jag begär tomten inga julklappar.... bara snälla en VIT gran!

För övrigt är jag trött så trött!
Godnatt ZzzzzZZZZ

Ja kan skriva på norrländska ja !

SHAME :)
Läste nyss igenom mid senaste inlägg ännu rn gång och VARJE gång hittar jag en MASSA nya stafel!!
Har ni hört någon som kan säga symaskin lika bra som ?? Jag citerar från tidigare inlägget :
Kontakten till symaskina låg brevid på golvet hahaha
Ja jag har rätt torr humor men erkänn... den var rätt kul :)
Den riktiga anledningen till stav felen är de att mitt tangent bord har dyslexi :)
SAD BUT TRO!!!


Godnatt!

MYCKET att göra imorgon! Kliva upp tidigt ZzzzZZZzzZz

Vilken härligt spontan kväll jag haft!

Hejsan min kära!

Den här dagen blev ju bara TO MUCH....

Den har dagen har varit tröttsam dag, med en känsla av oro i kroppen hela dagen !varje syssla att göra kändes nästan omöjliga. Pulsen stiger, hjärtat slår snabbare man får som ett tryck över bröstet, och man hamnar i ett tillstånd som man inte riktigt har kontroll över, så då blir man RÄDD oxå.....och sedan är den onda cirkeln igång......Men läs vidare, ångesten försvann och bytte helst plötsligt till skratt i tårar.... så jäkla äkta och härligt var det! TACK malin du betyder mycket för mig och Helen min super brulla de gör du med hoppas du fick de super utan mig!!

så summan av kardemumman kommer här:


 Satt och väntade hela dagen på att pengarna skulle trilla på kontot till PL.
Tillslut släpade jag in mig till stan för att köpa mig lite katt mat & köks handukar till Malin, som vi sedan sydde örngott av. Efter att jag gått och släpat på 5kg kattmat i över en timma, och pengarna var dragna från deras konton och fanns nånstanns i cyber space.  så tröttnade jag och åkte hem, skulle senare gå på Magnus Betner med Helen, mrn jag fixade de inte bokade av på förmiddagen för jag kände att jag idag inte skulle fixa den folkmassan idag, så synd och TYPISKT! När jag kommer hem ilafall och kollar kontot.....OCH vad fanns inte där JOOO PL pengarna!! Kände bara Åh nej... ORKAR INTE!!! Men de hinner jag med att skicka imorgon oxå. När jag kommer hem ringer jag till Mailn och frågar om vi skulle kunna ta syningen en annan dag för jag kände mig helt slut..... Malin svarade då att de var ingen önskade bara att jag kunde hjälpa henne att klippa tyget. Själv klart svarar jag och packar ihop de saker jag skulle ha med mig och ner..... Åh jag säger bara FY SJUTTON vad glad jag är för att jag gjorde, för besöket hos Malin var bra mycket ROLIGARE än BETNER!
En VÄLDIGT pinsam grej som bara DENISE kan göra är :
Hon ska koppla ihop sy maskinen & stoppa kontakten i väggen, men de satt redan 2 i uttaget så jag drog ut en soppade i maskin sladden......men ingenting hände lampan lös inte och jag vände så gott som ut och in på sy maskinen för att hitta en ON/OFF knapp, men icke!! Så jag drar ut sladden och stoppar in den igen för att ae om når var glappt utan resuktat, men till slut efter en nogrannare undersöknning så upptäcker jag felet!!!! hahahaha Och håll i er nu.... kontakten jag drog ut & som jag trodde var glapp, var slsdden som suttit där hela tiden. Kontakten till symaskina låg brevid på golvet..... Ja herregud hur SNURRIG kan man bli, men jag och Malin skrattade så mycket idag att vi kommer säker gråta hela dagen imorgon istället :) Men de tror vi inte på!

För efter REGN kommer SOLSKEN och jag fick solskenet tillslut!

Och där sätter vi punkt!

Magnus Betner!

Hejsan!
Såg just att mitt inlägg bara blev en bild typ... jag hade skrivit en MASSA oxå!
Lite drygt att behöva skriva om. Väntar just nu på att pengarna till PL ska komma in på kontot så jag kan åka in till stan och betala in de & faxa!
Hittade honom sovandes så här på kös stolen, våran knubbis!
Så här hittade vi Snobben sovandes på en köks stol. Vår "lilla" knubbis!
Man kan som säga att han är rätt stabil :)

Ikväll klockan 19:00 ska jag och en kompis (helen.B) kolla på Magnus Betner som kommer till stan ikväll! haaha vad skoj. Jag kommer skratta från att jag slår mig ner, han är ju ROLIG och allt han säger är ju typ sant!

Nä de här jag inte tid med, ska sola idag oxå, måste ju vara extra fin till klockan 19:00
Nä nu måste jag komma igång med den här dagen, en dusch kanske hjälper!
Ska träffa M sen skriva pappren och göra klar köpet på Gibzon, de ska bli nice!

Nä en dusch och sen ta tag i de lilla företaget!

Bye Bye

samma lika :)

Så där ja :)
De var den nya looken som ställde till problemt, så nu är jag tillbaka till den vanliga som inte är så dum heller. En av mina favorit färger är faktiskt svart, sen tycker jag väldigt mycke om grått oxå som verkligen syns i min garderob :)
nu ska jag ladda upp lider bolder på bloggen, de var den funktoen som inte funkade nyss :)

ute på kvälls prommis med e helaste paraplyet
 
Är ute på en kvälls promenad, med ett trasigt paraply i slutet på vår REGNIGA november.
Till helgen är de advent, de ska bli mysigt!
Nu ska jag sätta mig och skriva klart ordrarna til PL!
Hemma hos brullan!
 en av sakerna hade dock uttgåt ur katalogen, och själv klart blev dom för älskade i just den! TYPISKT mig.Men ska jag plugga på de här som bara den! Så akta er alla andra konsulet, nu kommer fru Karlsson!!

somna stående :)

Hello! Min blogg funkar inte alls som den ska, riktigt jobbigt! Och den här dage förvann totalt! jag vaknade av att matttias kom hem, och jag trodde han var sjuk eftersom jag precis hörde honom gå. så jag ropa från sovrummet om han mår bra och vad han gjorde hemma. Jag får då till svar att klockan är efter fyra och att nyss slutat jobba. HJÄLP kände jag som hade hur mycket som helst att få gjort idag, letatde min mobli och hittade den till slut under kudden... dock avstängd! Måste stängt av den när den ringde!!! BRA Denise MYCKET BRA! Varför gör jag alltid så här.... Ja ja de blir till att ställa klockan på 8 imorgon och lägga den på avstånd från sängen så JAG måste ta mig upp. för somnar jag ståendes på väg till att stänga så måste jag ju iallafall vaknar när jag faller i golvet. hahaha ja nu ser jag för mig själv hur de skulle se ut Hahaha och de skulle vara skit roligt om de hände, vi pratar ju just nu om mig även kallad Denise så de är ju inte omöjligt haha Bye Bye

NY LOOK :)

Har stylat om bloggen :)Blev de bra?? Kommentera GÄRNA!!

MYSMONGOT!!

Hejsan!
Har inte haft insperation att skriva på ett tag, idag har jag haft huvudvärk HELA dagen. Och de bara regnar och regnar, de här är ju helt sjukt!
Imorse åkte jag med 07:25 bussen in till stan, hade läkar tid 08:30. Jag går till receptinoen för att anmäla mig och visar oxå min kallesle. Hon ger mig kallelsen tillbaka och önskar mig åter välkommen TISDAGEN 24 november 08:30 hahahaha Så typiskt mig!! Lite roligt var de faktiskt.På väg hem från stan klev jag av vid hemköp och tog en promenad tillbaka. Där köpte jag lussebullar. Så när jag kom hem så gjorde jag mig lite kaffe och smyg lusssade med bullarna ;) De var riktigt mysigt. Efter de somnade jag ett par timmar, och sen jag vaknade har jag varit helt slut på och tung i hela kroppen, så ikväll komme jag somna TIDIGT!

Beställde lite böcker idag på nätet, jag köpte de böcker jag saknade i "Pojken som kallades för det. Man var tvungen att handla för minst 100:- så då fyllde jag ut med två böcker av Tina Törnblom jag tycker de är en så OTROLIGT härlig tjej som verkligen är beviset på att vi tjejer kan ta oss tillbaka hur  långt ner vi än har hamnat!!

Partylite visningen igår gick MYCKET mycet BRA!!! Tusen tack gumman för att du ville ha ett party, kommer gärna fler gånger. Även uttan PL väskan :)
Jag tänker verkligen ta tag i det här med PL igen, de känns jätte roligt att vara igång igen. Jag behöver verkligen de här! Och jag bestämmer ju själv hur mycket jag vill ta på mig!!

GIBZON!!
Vår underbara varelse, han är är så PERFEKT, han älskar att leka apport, jag kastar musen & hankommer tillbaka med osv. han kan leka de hur länge som helst. Har alltid velat få en katt att lära sig apport, men ingen har fattat vad jag håller på med..... Gibzon har hajjat de där helt själv. Vårat lilla mysmongo!!



Jag som inte hade tänk att skriva så mycket, skulle bara kika in och typ skriva hej :) Ge er ett livstecken.
Imorgon är de läkar besök, hos ett ytterligare psykfall till käkare, jag vet dom har råkat ut för henne och dom mår inte så bra efter de, hon var tydligen helt insain. Men jag ska skaka av mig de jag hör innan jag går in, vill bilda en egen uppfatnning om henne. Jag kan ju gilla henne än fast andra inte gör de.

Nä har jag skriv kramp..... Och de konstiga av allt att värken sitter i axeln hahaha JA ja VET jag är inte som alla andra & de är just DE som gör mig så suveränt bra :) Eller?

Godnatt!

livets orättvisa!

Sitter i soffan och funderar....
Tänker på en väldigt när&KÄR person i mitt liv, som åkte in till sjukhuset idag med kraftiga mag smärtor. Efter en rejäl undersökning hittar dom en tumör stor som en tennisboll i magen. Imorgon blir de OP men fram till dess kan vi inget annat än vänta och hoppas på de bästa!!! Jag vet inte vad vi tar oss till ifall de här går åt skogen. Jag vill bara åka hem till henne, de är inte bara en vän jag pratar om utan en familjemedlem på mattias sida!! varför ska  bara GODA människor råka ut för en massa skit!!! Livet är så himlans orättvist.....

ÄNTLIGEN Fredag!



Hejsan mina nära och kära!
Idag är de äntligen fredag, valde en passande bild till de oxå :) Ikväll ska jag skämma bort mig lite med lite vin, jag har en flaska i kylen som legat där ett tag nu. så ikväll ska jag poppa den och bara njuta! Imorgon ska vi fira shervins dotter Leah som fyllde ett år den 16:e november!
På söndag ska vi till Helen och ha ljusparty, vet inte vilken tid än, ska ringa henne senare idag och kolla tid och bara snacka skiiiiiit! har inte vart med henne på ett tag nu.... och jag känner hur de suger i mig över att få träffa min härliga brulla! Vad vore livet utan vänner... riktigt piss tråkigt tror jag! Vänner är de bästa man kan ha!!! Love you gumman!
Ska in till stan idag 6 hämta ut mera medicin, känns så onödigt att betala flera hundra för min medicin nu, när jag ska till läkaren på måndag och då ska ni nog se att jag kommer få min nya medicin, som säkert oxå kostar A LOT!!!

Ingen sol idag heller, men de är därimot VARMT vi har tio plus!! Jag minns inte när jag såg solen senast. Jo de var samma dag som systrra och hennes tjejer åkte hem, och de är ca 4 veckor sedan!!!!! De är länge... utan en enda strimma sol!

Nä här jag inte tid att sitta mera!
Jag vill att ni alla håller extra tummar för mig denna månad, varför får ni veta när denna månad är slut :)
Bye Bye

globen shopping!

Efter en öl på globen shoppingEfter en öl på globen shopping!!

Så här såg ut när vi var och shoppade lös i globen shopping! Efter varsin öl började ticsen :) De var så jäkla skoj!! Jag vill tillbaka!!


En mer normal bild... men som ni ser har jag ju inte hunnit dricka hela ännu!

På globen shopping
Även mannen kunde vara stilad :)

uploaded!

Tjoohooo!
Håller just nu på att ladda in en MASSA bilder på datorn, skit drygt att gör tycker jag men så skoj när de är klart. Så innan kvällen är slut kommer jag delat med av en massa skoj =) Från Familjen Karlsson!

Film dax igen :0

Då har vi precis varit ut på pomenad i höstens RUSKIGASTE väder...USCH! Så nu blir de en film. Dagarna blir så långa när de är skit väder....undra varför??
På söndag är de dags för att dema lite PARTYLITE!! Så håll nu tummarna för att vi vår sälja bra :) Och på att jag får någon ytterligare som vill ha ett party så man får börja komma ut på allvar.. de skulle vara så bra för mig! Jag och Mttias ska ha en STOR visning inför massor på en gång oxå... inom väldigt snar framtid!!! Så spännande känns de! så nu måste jag sluta babbla här...nu börjar filmen!
see yaa

Behöver SOL nuuuu!!

Hejsan!
Alltså om de bara kunde spricka upp och bli lite sol???!!! De här survädret har hållit på LÄNGE nu! Nu ska vi snart till affären, önskar att man kunde få sova till nästa vecka då lönen kommer. Inte skoj att vara barskrapad, men man klarar sig alltid på nått vis får man oftast ihop de ändå.
Jag började skruva ihop våra julstjärnor, och pröva in dom i fönstret... då kommer Mattias helt krit vit i ansiktet och frågar mig om jag ska ställa fram dom redan?? Innan jag han svara hinner han oxå säga - marieanne VARNIG Denise!! Vi kan inte julpynta redan den 17:e november. hahahaha de var lite skoj ett litet skämt som min familj förstår bäst! Fast jag vet dom redan börjat göra advent.... Lite tidigt!! Eller vad tycker ni?? Kommentera gärna, tycker de är roligt att få kommentarer de taggar och ger mig mer energi till att skriva!
Nu ska jag klä mig lite varmare och gå till affären.
Renoverar hallen :)
Min underbara MAN medans han renoverar vår hall! Min bättre hälft!

Desperata fruar:)

De är just nu  reklam på desperata hemmafruar, & jag passar på att skriva några rader. Jag och Mattias var ute och gick tidigare, vi hade även med oss  M´s vovve Tilda och en annan vovve som heter ellen hahaha Blev tyvär inte så lång promenad pga av de ständiga regnandet!Sen blir de en varm dusch innan man hoppar i säng. Har mått väldigt bra ett par dagar nu, känt mig så himla trygg i min tillvaro. De är en härlig känsla att känna måste jag säga. OOopppss Nu bör desperata fruar igen...

Då var de slut, och jag ska ta min medicin och sedan ställa mig i duschen.


Hotellet

Jag och Monika på bilden, om inte allt för länge ska jag träff henne igen. Längtar som tusan.!!
catch you on the flipside!

Åh de regnar & de regnar!!!

Vi som har tänkt gå ut och gå sedan, vi ska låna med oss M`s lilla vovve Tilda oxå :) Har bestämt mig för att ta en långpromanad per dag. Och jag får säkert låna med mig tilda fler gången! Nu ska jag göra mig ett glas oboy, sen blir de ytterligare ett avsnitt av one tree hill!
Lite bättre :)
En suddig bild av vår hall efter vår lilla renovering! Riktigt mysisg!

film maratot :)

De kan vara skönt med regniga dagar ibland, krypa ihop under en filt och titta på film efter film. Just nu kollar vi på dom senaste avsnitten av one tree hill.... Mmmm I like it so much!
Fundersam jag ser ut?

Hejsan..

Kom just på att jag har en massa bilder ni kan kika på oxå :) Jag uppdaterar ofta och de kommer fler nya bilder imorgon :)
Me and my LOVE!!

Bonus sovmorgon med min man!!!

En härlig bild, om jag får säga de själv :)precis innan :)
Då var är de snart dax att sova....ZzzZZZzzZ de har min hjärna gjort hela dagen! Ska bli skönt att få slänga omkull sig på kudden. Med Gibzon och Musse på kudden brevid mig och kompis vid mina fötter :) Nu måste jag kika på paradis hotel.... är så torsk på den sjuka såpan! skönt att de kommit något som går varje dag igen....paradise & one tree hill.... Me like it a LOT!!
Bye Bye så länge..... visst har min blogg blivit tråkig???

Bonus sovmorgon med min man!!!

En härlig bild, om jag får säga de själv :)precis innan :)
Då var är de snart dax att sova....ZzzZZZzzZ de har min hjärna gjort hela dagen! Ska bli skönt att få slänga omkull sig på kudden. Med Gibzon och Musse på kudden brevid mig och kompis vid mina fötter :) Nu måste jag kika på paradis hotel.... är så torsk på den sjuka såpan! skönt att de kommit något som går varje dag igen....paradise & one tree hill.... Me like it a LOT!!
Bye Bye så länge..... visst har min blogg blivit tråkig???

Detta skit väder!

Sitter just nu i soffan och såsar.... trött, trött & TRÖTT! De här survädret kommer att ta knäcken på en. Mattias kom hem vid tio tiden, han är sjuk! Han har varit hängig hela helgen... så han skulle stanna hemma imorgon oxå! lika bra de... Jag känner mig oxå hängig, fast jag är nog bara trött!
Dom har visar one tree hill från början igen på eftermiddagarna på 5:an, de är skojsigt! Jag är så såld på den serien, skulle vilja ha orginal samlingen, men de kostar massor med pengar :/ Nä nu ska jag gå och dricka en gaino :) Här kommer en bild på mig när jag gör stan med min underbara Helen!

Gallerian i stan!
Så jäkla SNYGG jag är :)

Bibbelibabbel

Idag har de varit en BRA dag, men än är de ju ett par timmar kvar på de här dygnet. men jag känner mig inte så orolig, jag känner mig väldigt trygg i mig själv nu. Har verkligen TOTALT glömt vilken härlig känsla de är. Idag har jag pysslat lite hemma, babblat med underbara vänner, varit hos M, ska snart ner till M igen hon ska bjuda på nybakta bullar Mmmmm de ska bli så trevligt! Vi ska ha en bakdag tillsammans och då blir de iallafall kanelbullar, safransbullar och lussebullar, vi får se vad mer de blir!
Stamtavlan på K.junior har kommit, och han fick namnet gibzon egentligen skulle de vara generalen fon gosnos men uppfödarens man var inte överens med frugan om vad dom skulle heta. så för fridens skull byter hon namn hahaha men kullen hade verkligen ur sköna namn. Men nu börjar vi fundera på att byta namn på karlsson junior igen.... och göra de RÄTT hahaha Nä men vi älskar bara namnet han har i sin stamtavla och Gibzon passar honom perfekt. Så numera heter han Gibzon, kärt barn har verkligen många namn!
på köks stolen!
Karlsson junior 16vhänger
Ja han är så underbar denna kisse! Så himmla snäll... kattungar brukar vara mer olydiga och DRYGA! Men inte den här lilla killen.... han gör som kisssen i advance reklamen -Ja gliiidder Hahaha den är så rolig!
Nu ska jag ta en dusch.... kom tillbaka igen innan ni lägger er, för då har jag säkert uppdaterat lite igen!

Bye Bye

Jag bara njuter & njuter!!

Hejsan mina läsare!
Jag vet att några av er har väntat på lite bloggande från mig i ett par dar nu. Jag har varit så trött sedan vi kom hem... jag behövde en liten semester efter semestern hahaha
Resan till sthlm var helt underbar, vi var lite halvfulla från att vi kom fram till sthlm till vi åkte hem 2 dar senare! men så underbart vi har haft de, Jag och min man kan verkligen ha roligt tillsammans! och att träffa Monica var hur skoj som helst, vi delade på en flaska vin... trevligt och roligt! Saknar henne mycket, skulle vilja åka ner till henne ett par dagar.
Jag lever fortfarande på energin som vi fick tillbaka på vår resa. Vi har pratat med varandra om livet och framtiden, och kommit fram till att de här ska gå bra!! Mycket jobb för mig... men jag är inte oroad längre. De här kommer att orda sig, jag ser frma emot ett nytt år....2010 kommer bli ett bra år! Jag tycker vi förtjänar ett bra år, men man står ju för de mesta själv om de ska bli bra eller dåligt. Och med extra jobb från min sida så kommer 2010 bli vårt år! Ett år vi alltid ska minnas med lycka.                                                                                                                                                                                                                

Vilka underbara dagar....

vi haft! Skulle ha bloggat för länge sedan men den riktiga lusten har inte funnits där.... Jag har bara njutit ett par dagar för mig själv.
Karlsson junior 16v

Me and my LOVE!!Hotelletprecis innan :)
Fanny och Fridas FAVORIT glass :)

Roadtrip november-09!

Hejsan!
Om 1.5 timme är vi framme i storstaden, gud vad jag längtar! De här kommer att bli så SKOJ!! Saknar redan våra kissar, men dom är i goda händer och de känns tryggt! Dom fick gå ut när vi åkte så blir dom insläppta senare, helt perfekt! Just nu spelas everlast i mina hörlurar han är så BRA! Både jag och mattias längtar som barn gör till julafton till hotell frukosten... de är fina grejer de Mmmmm.
Redan i eftermiddag träffar vi upp min underbara monika, filippa och Markus! En dos av henne mår man så himla bra efter, så roligt som vi haft i våra yngre dar hahaha Hon fungerar bättre än ett lyckopiller!

De är i mitten av november och backen är fortfarande fri från snö, både bra och anus hahaha Hatar vinter och kyla!Men de är bara att bita ihop för vintern kommer vare se jag vill eller inte!
Nä fantasitorka var de här...
bye bye

OMG vilken dag!!

Är helt tom i huvudet men jag försöker skriva ändå, den här dagen har varit TUNG från morgon till för ett par timmar sedan. Har precis varit hos en väldigt god vän och fått mig lite extra energi.
Det ska bli så otroligt skönt att komma bort ett par dagar från vardagen, de behöver vi båda två!! Vi ska bara rå oss själva och mysa!! Längtar så orehört till pink, Mattias måste bara ta ett kodakmoment kort på hur jag kommer att se ut under konserten Hahaha ja den sysnen lovar jag att dela med mig av här på bloggen, och för att inte tala om snyggt vårt hotell rummet är, vi bor på globen hotell ett standard rum med inslag av afrika, vi fick välja med mellan afrika och asien & afrika VANN storslaget. Ni som är nyfikna på hur vi ska ha det kan googla globen hotel och därefter kommer ni kunna gå in på deras sida och få se alla rum! Ja jag har aldrig bott så fint någon gång!
Nu blir de sängen nästa... huvudet värker....idag igen *suck*
Fortsättning kommer imorgon....

värsta niceiga dagen!

Hejsan!
Nu har vi precis slagit oss ner hemma i soffan, fick lite lampor och lampskärmar från AK som jag placerat/bytt ut där jag tycker de passade. De blev riktigt fint, ja ALLT den kvinnan äger är så SJUKT snyggt! De har verkligen varit roligt idag. Men imorgon blir en lugn dag, bara vara på hemmaplan och pyssla, ska till en vän på förmiddagen och umgås lite. men efter de blir de bara mysa runt hemma. Ringa till alla man inte hunnit prata me i familjen imorgon oxå...
Ikväll blir de bara sitta och glo som en dåre i soffan Hahaha jag fick värsta bilden framför mig nu på hur ni skulle se mig i era tankar :) Och den var lite rolig.. dock svår att återberätta :)
Men nu ska jag sluta med dett svammlande..... och återgå till att sitta och GLO :)
Bilder från huset kommer när AK fått ordning...hahaha hon förbjöd mig att ta några idag! Stackars kvinna hon har varit vaken i över ett dygn!
Bye Bye I Love You!

Skepp & hoooj =)

Hejsan min läsare!
Sitter just nu och väntar på att Mattias pappa ska komma, vi ska flytta de sista till huset :) Ska knäppa lite kort oxå på de otroligt perfekta huset... MITT drömhus som man ALDRIG kommer att ha råd att köpa!
Den värk jag fick i min rygg efter att jag grejat som en tok här hemma var inte att leka med, jag hade så ont att jag knappt kunde gå på kvällen. Ja min värk i svanken är inte trevlig och den blir bara VÄRRE med åren! Jag är ju bara 30??? Om jag varit 65+ hade jag inte sagt så mycket. Men de är bara att bita ihop så gott de går.
Idag är de lördag imorgon söndag..... Och måndag åker vi =) De ska bli så bra de här, ska ringa fsk på måndag och kolla ifall dom kan ge mig mina 2.5 veckor som dom inte betalt ut än, de brukar gå bra, jag har haft ovanlig tur med de här systemet denna gång, ja när jag var sjuksriven för ett par år sedan så nollades jag och fick leva på 1230kr i månaden, de var tufft kan jag säga er! Men vi överlevde de oxå min älskling och jag! Vi har haft OTROLIGT många prövningar under våra 5 år tillsammans, och vår kärlek har överlevt allt! Men de finns ju ett ordspråk som säger TUR i kärlek OTUR i spel/pengar. Men de börjar vända nu, och vår kärlek verkar överleva de oxå!! bSå underbart tryggt att ha hittat sin livskamrat.
Nä nu har jag inte tid med de här babblet längre..
Bye Bye!

Jiiippppiiiii =)

Då var bussen ner och hem från sthlm fixad, vi åker ner på måndag 08:40 och tillbaka på onsdag 13:20. Helt perfekt jue.... Nu känner jag mig mycket lugnare. Så nu börjar jag städa...

Bye Bye i Love You!

ÄNTLIGEN fredag!

Hello!
Har just hällt upp mig en kopp kaffe, de dystra vädret håller i sig klockan är precis 11:00 och jag har lamporna tända här hemma! Har inte kollat upp busstiderna än så jag MÅSTE göra de så fort jag bloggat klart! VARFÖR gör jag alltid så här?? Fixar allt i sista minuten, har kännt mig så orolig och stressad hela veckan, och inatt har jag bara vridit och vänt mig i sängen, hade huvudvärk hela dagen igår som inte började avta förrän vid 02:00 inatt...
Kan inte fatta riktigt att vi ska iväg på måndag och att jag ska få se PINK live har absolut inte sjunkit in. Jag kommer bergis bli så till mig att jag blir tårögd... Haha japp ni känner väl mig...miss sensetive!

Skulle verkligen behöva städa upp här hemma... med 3 katter som springer ut och in flera gånger om dagen så blir de en aning skräpigt på golven, en dammtorkning vore oxå på sin plats. så idag har jag minnsan saker att göra. Hoppas bara jag hittar på energin någonstanns oxå. nä de får räck för den här stunden :)
Bye Bye!

Julstjärnor!

Hejsan!
Jag har precis slagit mig ner i soffan, har tänt upp lägenheten med ljus. De blir så himlans mysigt sken, och idag har de varit så mulet och grått att man har haft lamporna tända hela dagen :/ Åkte in till stan tidigare idag, då köpte jag 2 svarta julstjärnor på fot och fyra superfina julgrans dekorationer till vår svarta jul gran. De låter verkligen dystert med svart gran och svarta julstjärnor!! Men jag kan lova er att de kommer bli jätte fint, tcyker de ä bara bra att julen har kommit i lite andra färger, har under mina senare år i livet fått ångest av bara tanken på julen gett mig ångest. Är fortfarande inte så glad i julen, men jag har iallafall börat jul pynta hemma igen.
På eftermiddagen åkte vi hem till Mats och AK i huset... de vackra, underbara helt enkelt de perfekta huset. Och AK`s inredning... hon har sån bra syn för inredning och design:) Till helgen ska vi dit igen, ska hjälpa dom att flytta de sista, lördag blir nog förmodligen första natten!

På måndag bär de av till sthlm, tisdag går vi på PINK i globen! Hade totalt glömt av att de bara var ett par dagar kvar, slår lite på mig själv nu, för ajag skulle ha bokat tågbiljetterna för länge sedan, då har de inte behövt bli så dyrt! Vi ska bo på globen Hotel... bara de ska bli en underbar upplevelse! Att komma bort från denna vardag känns som ett STORT plus!

Nu ska jag se på dumburken!
Bye Bye

visst finns mirakel??

Ska fixa till mig lite och åka in till stan, ska lämna tillbaks juniors mat, han äter den inte! Och som tur är så har djurmagazinet smak garanti så man får tillbaka pengarna =) Fin service tycker jag. Sen tänker jag passa på att sola, kolla ifall Mattias telefon har kommit tillbaks från reparation!
Nu känns inte vintern långt borta, idag har dom första flingorna landat på backen, och de blåser & kylan går rakt igenom en! Buuurrr jag vill verkligen INTE ha snö och vinter. Eller jo lite jul kan de väl få bli, vi har bestämt oss för att ha jul  gran i år..... och inte vilken gran som helst, utan en SVART plast gran med stilrena och balla kulor! De kommer bli as snyggt tror jag!
Nä på med långkalsonger, mössa och vantar. Nu åker fru Karlsson in till city!
Bye Bye

Godmorgon :)

En härlig bild, om jag får säga de själv :)
Godmorgon min underbara läsare/familj! Blev väckt av karlssons fräcsha doft från kattlådan.....urk!! Att en så liten kan skita så illa!! Ligger fortfarande kvar i sängen i hopp om att kunna få somna om en stund, men nu släpper dom ut vilddjuren på dagiset, 09:00 rasten. Så de är nog bara att kliva uppp och brygga sig lite kaffe och fundera ut vad de ska bli av den här dagen?? Inatt var jag upp ett par gånger, låg med en massa tankar som snurade i skallen, så jag gick upp och skrev ner de i min MINDBOOK. Låg och funderarde över lite saker i min barndom, och kom faktiskt på en del som jag måste ta upp med min terapeft (eller hur de stavas).
Från de ena till de andra så måste jag få skryta lite över min underbara läsare från NORGE. Jättekul att man faktiskt har haft väldigt många okända läsare. Många som tyvärr oxå försvunnit pga av att jag bytt konto. Åhhh vad de suger i kaffetarmen nu... måste slita mig härifrån och fixa lite kafffe!

Bye Bye

Godnatt :)

Karlsson junior börjar få damp så de är dax att gå och lägga sig, då blir alla katter lugna! Junior leker nu med musse... Man glömmer så fort hur kattbäbisar här. Som tex när dom springer så fort att bakdelen hinner ikapp framdelen haha och den dåliga balansen =) ja kattungar ger en många härliga skratt, han är så mysig våran lilla kille!

Här har vi honom, 12v är han på denna bild. Han är så underbar och snäll. Han passar så bra hemma med oss. Vår lilla guldklimp!
Nä nu blir de gonatt deri nybergs!
Bye Bye I Love You

ÄNTLIGEN tisdag :)


de var inte går jag fick använda den rubriken, har verkligen saknat min blogg. Och ni som känner mig vet ju vad tisdagar betyder för mig - TV från 20:00 till sängdax *lovely*
Igår var jag på möte med min handläggare på försäkrings kassan, där jag fick besked om att min sjukpenning kommer att kvarstå som vanligt så länge läkarintygen kommer in. Hon förstod oxå att jag behövde minst de här året ut innan de börjar bli dax att slänga ut mig i arbetslivet igen. Hon var hur trevlig som helst... och jag som verkligen var livrädd innan jag träffade henne. Men jag fick faktiskt träffa en ritkigt människa, den enda levande verkliga varelsen med hjärta och känslor som fortfarande inte blivit hjärn tvättad av regeringen!! verkligen Lucky Me.... Jag känner många som blivit totalt overkörda av fsk. Ja systemet som ska följas är helt sjukt och ohållbart... LIDER med er därute som inte blir bra bemötta av fsk, själv ska jag inte ta ut någon glädje i förskott för mitt bakslag kan lika gärna komma vid nästa träff med dom!
Nu har jag inte tid att skriva mer... än fast jag känner att de bara väller ut nu...!

Bye Bye I Love You!

Hejsan min kära läsare :)

Har nu hittat mig en ny blogg som är låst med användarnamn och lösenord! Så nu ska ingen jag inte tillåter kunna läsa min blogg och det jag skriver!
Den senaste tiden har flytit på bra, hade min syster och hennes 3 tjejer å besök unde höstlovet, de var så otroligt roligt och mysigt! När dom var här så bokade jag och hennes äldsta dotter biljetter till Tokio Hotel som kommer till globen den 4:e mars, den 10:e november infinner jag och Mattias oss i globen och tittar på PINK, de kommer bli jätte roligt en häftig upplevelse  att få se henne live :) Hon har gått igenom en del den tjejen.... Jag finner enorm styrka i hennes texter! De är inte påhittat utan självupplevda texter, och de är grymt av henne att stå får vad hon känner! De försökte jag på min förra blogg, men jag fick två läsare efter mig som vred och vände på de jag skrev och började använda de emot mig! Ja den svenska avundsjukan... den kan vara grym och otäck!
Den här månaden startar jag upp en ny konsult i PL, och de kommer bli jättebra!!

Så de var allt för denna gång....
Bye Bye I Love YoU

Just me :)