Glad Kille!

 

Gott med gröt!

 
 
Julian har börjat få gröt på morgonen och han älskar det det går även bra med magen :)

4 månader

 
Idag blir Julian 4 månader, våran underbara skrutt! Dags för att gå in helt för smakisar, han har redan smakat lite som jag sagt tidigare och gillar det verkligen. Han har fullt med burkmat i sitt skåp som jag redan börjat hamstra på mig, köper oftast hem ett par burkar då vi är och handlar och köper då från spridda åldrar. Då det kommer gå en del framöver så är det ju bra att börja fylla upp förrådet :)
Jag tycker det är jättedumt att dom inte gör 4 månaders burkarna i mindre stl. De hinner ju inte ens äta hälften av det i början innan det blir dåligt.
Men jag har kollat med min bvc sköterska om man kan frysa ner de som är i burken och det går jättebra bara man tar ur och fryser in direkt då man öppnar den. Så då behöver man ju inte kasta så mycket.
Vi kommer oxå att göra mycket mat själv till honom och frysa in.
 
I torsdags var vi på första träffen med föräldra gruppen och Julian, Noah och Elvira fick en ny kompis som börjat i vår grupp en liten Petter. De bor ca 300m från oss och imorgon ska vi ev träffas och förhoppningsvis så kan Elvira och mamma J vara med :) Så har dom små 2 vännner till Sigge och Emmy men vi har inte setts på länge.
Från gruppen vi hade i våras då vi var gravida så träffas vi ett par st fortforande och har gjort sedan slutet av våra graviditeter. De är verkligen jätteroligt att se dom små tillsammans fast än är dom så små så det är sällan de är nöjda samtidigt alla 3 :) Men det  ändå roligt och våra förhoppningar är ju att dessa små sötnosar ska få växa upp tillsammans :)
 
Denna blid togs på på Julians dop det är Julian, Elvira och Noah på bilden.
 
 
 

Saknad

För mig är det inte längre så lätt att åka upp till övik, de gör mig påmind om mycket tråkiga saker och sorgen jag bär över mina döda föräldrar. Jag saknar dom så mycket, och med just pappa så har jag mycket obearbetat ännu. Bara jag tänker på honom så bränner tårarna i ögonen på mig. Inte så konstigt heller med tanke på att det inte var så länge sedan. Det var inte så här det skulle vara, jag vill så gärna få åka hem till mina föräldrar och visa upp Julian och sätta honom i deras knän. Men istället ska jag gå med honom till deras grav. Usch..! Har inte varit på deras grav sen pappa begravdes i januari. Det kommer bli så jobbigt, kanske känns de lite bättre efteråt. Ska köpa en fin sten till graven.
 
Men nu till det roliga med resan, jag ska äntligen få träffa min familj och dom ska för första gången få träffa Julian. Min syster Åsa och Fanny har träffat honom. Det ska faktiskt bli jätteskoj ;)
 
Julian sover nu, och sover nog för natten. Så nu ska vi se på en film, men jag känner mig trött redan så det blir nog en tidig kväll för mig.

Quinni zapp xtra

Denna vagn är vi på jakt efter till Julian, blir att försöka få tag på en bättre begagnad då de kostar 3000:- ny vilket jag tycker är för mycket pengar för en sulky.
Vi behöver den som extra/resevagn. Kommer inte att kunna köras på vintern med de små hjulen.
En vän till mig har den och jag fick se den igår och blev helt såld på den. Dom är ute och reser en del och har köpt den som resevagn/shoppingvagn.

Den 21:a åker vi upp till övik hade helst velat haft den till dess då vi åker tåg upp, men det ser rätt svårt ut. Så hittar vi den inte till ett pra pris nu så köper vi den till våren då snön är på väg bort igen :)

Mumin

 

Julians matstol

 
 
Julian har Stokke Tripp Trapp stol med tillhörande babyinsats. Han älskar sin stol, då han kan var med oss på en helt annan nivå- Han har även fåt provsmaka lite purè bara nån tsk och han gapar och smaskar gott. Så det kommer inte alls vara nåt problem att börja ge honom riktiga smakportioner inom kort. Han förstår hur man ska göra, våran duktiga kille!
 
På de här bilderna är han 7 veckor, han blir 4 månader om 11 dagar.
 

Ett speciellt datum

 
Den 5 september för ett år sedan, klev Jag och Mattias för sjätte gången ut från vår IVF-kliniken med ett befruktat embryo placerat i min livmoder.
Till skillnad mot de 5 tidigare försöken, som ledde oss till bakslag och 3 missfall så fick vi den här gången en underbar son 9månader senare.
Gissa om vi är glada för att vi inte gav upp utan levde på det knappa lilla hoppet om att vi en dag skulle få känna på lyckan att få bli en egen familj ♥
 
Julian skrattar så han kiknar nu då man busar med honom och han älskar att få flyga flygplan och spana på allt i olika höjder, han är en nyfiken liten kille. Han greppar och tar saker och allt åker in i munnen. Händerna är det goaste som finns förutom maten då förstås :)
 
När han lagt sig för kvällen så längar jag tills det blir morgon igen för att få träffa honom, pussa och leka med honom
 
Julian vi älskar dig så otroligt mycket och vi är Faluns IVF-klinik evigt tacksamma för att de gjorde detta möjligt för oss ♥