Nerbäddad i sängen!

Ligger nu ner bäddad i sängen med min kära laptop på magen!
Ska logga ut nu för jhonn blund är inte allt för långt borta!
Godnatt mina nära och kära!
Idag har jag bjussat på lite läsning, hoppas bara insperationen håller i sig!

chilling sunday!

Vi har precis glufsat i oss grillade kycklinglår de var smaskens, de tyckte kissarna som nöjt sitter och tvättar sig!
Fick för en stund sedan ont i alla leder och de kändes plötsligt som jag fick tvär hög feber. Tog en panodil + en varm och skön dusch! Och jag känner mig faktiskt bättre. Men de känns inte helt bra :/
De har dagen har varit bra seg.. känns som den aldrig tar slut.
Mattias sitter och betalar räkningar, månadens stora höjd punkt!! Blev inte mycket kvar efer de, men mattias väntar fortfarande på pengar från cuppen dom hade strax efter jul!

Antar att de är fortsätta slappa i soffan till klockan blir läggdags, verkar inte som de är nå bra på tv heller.
Magen ropar nu på rabarber/hallon yoggi, den är så goood. Men jag måste låta magen vila. Fattar inte vart all mat helt plötsligt tar vägen, då jag för inte alls så länge sedan skulle vara glad om jag fick ner en gurkbit. Men de känns mycket bra...mycket bra!

de var en liten  update!
Bye Bye I love you!

IVF is in our life :o)

Så himlans söt :)


Är just nu propp mätt, de blev makorner och korv till middag idag. Grabbarna ska basta (ifall bastun är ledig) och jag ska bara slappa. Är för kallt för att gå ut, jag hatar kyla så oerhört mycket. Jag har äntligen kommit igång med aptiten, IVF gav mig en knuff i rätt riktning! Jag fick ett helt nytt hopp om livet. Lite svårt att ta in att vi äntligen ska köra igång med den här oförglömliga karusellen. Normalt änvänder man sig av näs spry och sprutor, men eftersom jag äter antidepp (som jag nu hoppas jag får sluta med) så har jag fått en variant som ska göras med bara sprutor (injektioner) som alla ska tas i magen, vi har tre olika sortes hormon sprutor som, har tydligen fått någon snällare men precis lika effektiv variant. Undra varför inte alla kan få den, många som förmodligen skulle klara de bättre. Måste ta upp på nästa träff, har inte riktigt förstått skillnad, Förutom att min variant inte knäcker en lika mycket psykiskt.
Mitt liv börjar återfå sin mening, har dock mycket kvar. men jag har börjat tänka annorlunda, och de är ju de som är mitt största problem....tänkandet. Tänker mer possetivt nu och vilken härlig känsla man lägger sig med på kvällen, när jag börjat nå mina mål/steg här i livet.
Bara känslan att vara hungrig och tycka att de smakar...Mmmm säger jag bara! Nu är de bara att hålla tummar och tår att de håller i sig. Ska inte ropa HEJ än :0)
I torsdags var jag, Rosi, Matte & micke på lugnet och simmade och bastade. De var hur härligt som helst, blir nog några längder i bassängen imorgon oxå, känns så härligt att återfått hopp om livet, kan inte ord beskriva den lycka jag känner över de vi har framför oss.

Har fått läkar tid på psyk...ÄNTLIGEN! På torsdag den 4:e februari jag vara där, dom på IVF vill att jag ska prata med läkare om vad vi står inför just. dom vill ha deras omdöme på de mediciner jag äter. Kan man inte äta de och vara gravid. så ska jag genast trappa ner och hoppas på att de inte sätter in en annan.
Vill kvitt alla mina mediciner nu, tänk  att  aldrig mer behöva äta en tablett till annat än om man har hvudvärk/feber eller dyl. Jag VILL, VILL; VILL verkligen få ett slut på detta tablett ätande. vilken firhet de skulle vara. Vill verkligen träffa den riktiga Denise som finns under den konstgjorda fasaden, jag minns henne knappt. Men hon är inte så tokig heller...snarare tvärtom tror jag:o) Jag vet inte vad jag försökt lura genom att äta dessa skit tabletter i 10 år!! De är länge...på tok för länge anser jag! Har jag någonsin fått må riktigt bra under dessa 10 år???? Svaret är NEJ! Så nu ska jag möta denna värld på riktigt!

Om fyra veckor är Fanny åter tillbaks hos oss i falun, den  4:e mars infinner vi oss på globen för att kolla på hennes älsklingar Tokyo Hotel.

På onsdag för vi besök från ett par som vi träffade på Pink, dom bor i smedjebacken. Dom har gått igenom 3 provrörs försök utan något possetivt resultat. Dom ska köra igång nu i mars oxå, deras 4:e gång som dom nu bekostar själva. Hoppas dom får till de nu!!
Nä nu är skriv krampen nära...

En lite uppdatering iallafall!!

Kunde inte hålla mig till imorgon :)

Sitter och vänta på att robinson ska börja och att mattias ska komma hem från shervin.
De senaste ni hörde från mig här var att vi skulle på vårt möte på IVF möte. De gick hur bra som helst, så bra att jag inte riktigt kan ta in att vi ska börja vår resa nu på riktigt. Vi fick med oss ett schema hem på när jag ska ta alla sprutor...ja usch hör ni så otäckt de låter...SPRUTOR!! har hämtat ut allt vi ska ha till vår behandling som börjar om fyra veckor...4 VECKOR! De är ju så snart :) och i mitten på april får jag mitt första embryo insatt i min kropp. Helt otroligt om 2.5 månader är jag gravid om allt går som planerat!
Dom säger då på IVF att våra chanser för att lyckas är väldigt stora :)

Nu börjar robinson så jag åter kommer med mer skrivning imorgon!
Bye Bye I Love U

Äntligen är dagen kommen!

Imorgon är äntligen dagen kommen för vår träff på IVF, de känns verkligen spännande! Ser dock inte fram emot gyn undersökningen som oxå ska göra, ja för vilken gång i ordningen nu vet jag inte. Men jag kommer ALDRIG vänja mig vid den vidriga gyn stolen.
Hoppas vi får ett bättre bemötande på IVF än vad vi fått på kvinnokliniken. Men de räcker med att på kallelsen så känner man sig lugn. De var en mycket fin kallelse om man nu kan säga så...ja klart man kan!!

Ikväll fortsätter vi Johan falk maratonet, grymt bra filmer. Man blir alldeles till sig av spänning! De gillas verkligen!
De bleb ingen bugg igår, mådde inte så bra hade åter igen slarvat med att ta min medicin så jag var alldeles kokobeng! Men nästa måndag ska vi gå, de var verkligen skoj på salsan, men jag tror att man har mer nytta av buggen, så de blir väl den kursen man kommer att gå. De kostar alldeles för mycket pengar för att vi ska ha råd med båda. Då kurserna kostar 800 per person. Tror inte att vi kommer ha pengar till anmälningen heller så med vår otur, kommer väl dansen få fortsätta i drömmarnas värld! Ska försöka få råd med att kastrera Gibson efter löning, men de känns oxå som ett önske tänkande. När vi betalt våra räkningar kommer de inte finnas en krona kvar.
Har ju inte fått någon tid hos läkaren heller, och jag har bara sjukintyg fram till den 15/1 så de blir inte mycket pengar för mig. Alltså fattar dom inte dom sabbar en ekonomi totalt när dom bara ignorerar folk. man mår nog dåligt som de är, och får man heller inga pengar, ja hur kul är de?? Trött på att behöva ha mitt liv i andras händer, helt oförmögen att påverka något. Dom gör som dom, och i slutändaen har dom kört över en totalt! Jag har ringt ett par gåner nu i 2 veckors tid för att få dom att förstå att jag behöver min läkartid. Men får då till svar att du står på vänte lista kan inte göra mer för dig!!! Helt sjukt, sparka på dom som redan ligger....
men de är våra jäkla ministrar att skylla detta på!
När dom till och med har satt krav på att även de som behandlas för cancer ska ut och jobba.... Hallå vet en vår stadminister vilka biverkningar cellgifter har??? Man borde sätta honom på en kur så kankse han får upp ögonen, för vad dom håller på med!
De börjar gå på tok för långt med allting nu, själv har jag snart varit sjukskriven i ett år utan att fått nån riktigt hjälp, slussas bara runt bland olika läkare som alla har en egen syn punkt på saker och ting!
Ja förtroendet hos psykvård ligger väldigt lågt hos mig. Och jag vet fler som sitter i samma sits. Hoppas bara att jag får förlänga min sjukskrivning nu ifall de behövs, tror inte att jag kommer att vara arbetsför under spryningen, vet dock inte eftersom jag aldrig upplevt de. Men jag är inte stark nog än, och jag vägrar att skjuta upp de här med IVF... skulle aldrig falla mig in! De är ju den här dagen vi väntat på de senaste 2 åren!

Oj vad massa babbel de blev om mitt mående! Mår för övrigt väldigt bra, oroliga nätter som inte vill ge med sig. Känns som jag aldrig får någon riktig sömn. Inatt har jag dock sovit relativt bra. Vaknade bara en gång alldeles svettig och kall. Är ju uppe flera gånger per natt annars och byter i min säng som är dyng sur av svett.
ibland är täcket så blött att de knapp hinner torka upp till kvällen igen. Finns de nåt man kan göra för att minska dettta?? Är verkligen tacksam för alla tips som finns!

Nä dax för duschen som jag skulle tagit för ett par timmar sedan. Mattias är på affären och handlar lite!

Bye Bye

salsa kurs 19:00

De blev inge pyssel här hemma, Amanda lånade hem lite grejer istället!
Så nu sitter vi och väntar på Shervin, hans mamma syster och syster dotter som ska komma förbi en sväng.
Klockan 19:00 åker jag och mattias helt spontant in på en dans kurs i stan, vi ska lära oss lite salsa och skaka lite RUUUUMMPPAA :)
Ja de ska bli riktigt spännande och att mattias hänger på är ju jätte skoj, haha ni tror säkert att jag tvingat honom till detta, men icke! Han erbjöd sig själv! Kanske vill han inte att jag klänga i armarna på en anna karl! *sweet*

pyssel söndag!

Vaknade av ett samtal från pappa idag och Faste Ingrid har nu fått somna in, hon hade en tung sista tid här på jorden, så jag hoppas att hon nu funnit frid!
Idag ska Malin och Amanda komma över och vi ska pyssla, de ska bli roligt! Vi skulle höras efter klockan ett vilket är snart!
Nu blir de lite mera kaffe och släppa ut musse, sen göra en snabb fix av frillan så man inte börjar med att skrämma dom :)

Upp med sur läppen bara!!

Känner mig lite bättre i humöret... värsta hormon rubbningen eller nåt! Jag känner mig trött och slut. sover oroligt då jag får kliva upp och byta täcke och sov t-shirt 3 gånger per natt, sover typ inget alls, svårt när man jämt ska vara kall, blöt och svettig. Mina svettningar kommer att ta knäcken på mig ifall de inte blir bättre snart! Hoppas inte nästa IVF steg innehåller svettningar som biverkning... då lär jag drunka i sängen tillslut!

strax robinson, de ska bli spännande att följa Annika nu när hennes bästa vän kommer till hennes läger!

Less på att alltid sitta inne på helgerna!

Gud vad jag saknar att leva.... att gå ut en helg och dansa skulle vara så underbart! Jag håller på att bli alldeles kocko av de här livet! Idag kom Helen över och med sig hade hon en tjej som oxå bor på den här gården. Alltid roligt att träffa nya människor :) Varför ska de vara så svårt att börja leva som andra gör.... Jag vill inget hellre än att få känna sig normal (vad nu de kan vara)
De jag vet är att jag kan inte leva så här så länge till, jag vill ut och leva livet medans man fortfarande kan.... this is killing me softly! Ja jag blev lite depp nu, känner mig lite grinig. En pensionär har mer innehålls rikt liv än vad jag har!

Fortsättning...

Då var jag tillbaks igen, parisaren gick ner i ett nafs, igår åt jag inget alls fick bara i mig kaffe och mina medeciner Inte bra..inte bra! Jag hade ju huvudvärk/migrän heldagen igår, fick migrän tablett från min granne, och dra mig baklänges säger jag bara så skum jag blev på den, halva huvudet blev typ förlamad, blev stirrig och snurrig ja mycket har jag väl varit med om men gårdagen var inte roligt, huvudvärken började släppa när vi skulle lägga oss men jag mådde fortfarande dåligt, började till slut känna mig rejält febrig och sjuk, kunde inte somna förän vid 2 tiden när min alvedon börjat värka, idag har jag mått hur bra som helst.

Ska verkligen ta tag i träningen nu, mitt mail gav mog en kuff i rätt riktning. Vill verkligen försöka chanserna plus att jag tror min aptit skulle bli mycket, ja och blir den inte de, måste ju en läkare ta kolla upp vad detta beror på. Jag blir så lycklig för varje liten grej jag kan äta, vilket faktiskt har var varit mer än vanligt nu den senaste tiden :) ska försiktigt återuppta blekningen av mina tänder igen, sist satt jag nog för länge fick böåsor på tandkött & insidan av läppen AAOOOOOW de kändes kan jag lova. ska väl inte bleka mina tänder alls med tanke på skicket av dom, men jag känner att jag behöver piffa upp mig lite utvändigt för att åter hitta självkänslan och självförtroendet invändigt :) Men är rätt duktigt på att sätta sig själv i offer krukan. Känns som jag setat där ett tag och vill slå mig fri!!
Har ju känslan av de kommer bli ett possetivt och bra år, och de kommer ju inte att ske så länge jag sitter i soffan framför facebook hela dagarna! Nä nu är det skärpning som gäller (jag pekar med fingret mot mig själv nu)

inget särskilt på burken ikväll heller, vi laddade ner senaste av snittet av desperate house wifes igår wiiieee de var riktigt nice... ska dock inte avslöja något för er som vill se de när de börjar på tv igen.
 Nä de får bli allt för idag!
  Ps....I love you!

Läs Mailet jag fick idag.....

Hej hopp!
De känns som de var en evighets sedan jag bloggade, men mitt senaste inlägg var ju igår hos frisören. Jag har jag just duschat och stylat håret, och jag är så nöjd!! De känns som en ny Denise, precis vad jag behövde.

Har senaste veckan fått 2 underbara mail från personer som befunnit sig på samma plats som jag och mattias gör nu med IVF. Jag tackar er till TUSEN för dom. En av tjejerna har gjort 3 provrörsförsök utan resultat, ska nu i mars börja sprya igen. Och den andra är gammal god vän sen tio år tillbaka som jag tyvär inte träffat på många herrans år :( Som idag har två under bara flickor och lyckades från första gången :) Och hennes brev träffade rätt på så många ställen i mig, och fick mig att känna glädje och förväntans full. De gav mig styrka, en spark i rätt riktning. För de som vi nu ska få uppleva är ju egentligen något jätte stort, Sen är motion och kondition viktigt i de här samanhanget, att få igång blodcirkulationen,  eller jag gör så här jag lägger upp mailet här, så får ni själva läsa det, de är så otroligt underbart med vänner!

 Heej hjärtat!
Hoppas du blev kanonsnygg i håret, fast det är klart att du blev! :)

Hoppas att ni får köra igång med sprayen direkt nu. Jag har alltid börjat på dag 21 i cykeln men vet att en del börjar på dag 1. Tror det beror på vilka bakomliggande fel man har.
Börja suga i dig positiva vibbar om du orkar. Det här är något nytt, något ni aldrig provat tidigare och bitvis så är det riktigt hårt. Men tänk så här: Varför skulle det inte fungera? 1/3 blir faktiskt gravida på första försöket och Falun har mycket bra statistik! Vi blev gravida med Nova på vårt första försök och ni har absolut åldern på er sida. När man sitter där i väntrummet så är dte ganska skrämmande många som är "gamla", du vet kontorsråttor som ser 10 år äldre ut än dom verkligen är *ler*

På "vår" klinik finns det kurator och kanske skulle du ta kontakt med denne direkt så du får lufta lite tankar med henne/honom? Jag finns såklart här och svarar på 1000 och åter 1000 frågor om du behöver mig ;) Sen finns det akupunktur om man vill få igång blodflödet redan innan. Annars kanske du skulle prova att träna lite? Ju bättre kondition din kropp är i ju större är era chanser att lyckas :)

Tyvärr är det ju här vi kvinnor som får dra det stora lasset dels kropsligt men även psykiskt. Det är ju i vår kropp det händer och det stackars killen kan bara stå brevid och bli totaldissad *haha* Jag vet att Mange inte var speciellt road under tiden som jag sprayade men så fort vi kom till sprutorna var jag trevligare än trevligast *haha*

Surrogatmammor är inte tillåtet i Sverige och personligen tycker jag nog att det är bra. Det är alldeles för mycket känslor inblandade när man är gravid och förmodligen slutar det alldeles för ofta i tragedi för någon inblandad..

Upp med hakan nu tjejen. Ni ska göra något otroligt häftigt! Testa en gång och utvärda sen! Jag håller tummarna så hårt för er och finns här och svarar på vad du vill!


Ja vad mer kan jag säga gumman... jag är dig evigt tacksam för allt hjälp under min resa!
Nu har jag parisare färdigt i köket!

sitter i stolen nu......

Sitter just nu med färg i mitt hår hos frissan, fick en sitt tid på 3 timmar så min laptop fick allt hänga med, den är ju så liten att den ryms ju i handväskan. jag de ska bli så spännande att se resultatet, börjar bli rastlös nu, de här med att sitta still är inte min grej! Men lade hon precis i den sista färgen i topparna, så snart ska jag få kliva upp och sträcka på mig.
Har haft en tung huvudvärk över mig hela dagen den vill inte ge med. Och hos frisören man kan ju inte be dom släcka lamporna i salongen hahah
Vill vara klar nu snart så jag få åka hem och kurera mig mot skallen.

Nu har jag tvättat ut färgen, fönat de torrt, fått på mig årets snyggaste mössa, tragit upp en massa slingor, så nu är de bara att hålla tummarna för att detta blir bra, men de tror jag. Börjar se slutet på detta nu.... ont i nacke och rygg!

Inget särskilt på tv idag heller tror jag, men vi kanske har nån bra film man kan se. Är sugen på parre m. stekt ägg på när jag kommer hem :)

tv kväll = Nu :)

Hejsan!
Har haft en jätte bra dag idag, har inte funderat så mycket på allt som går mot oss just nu!
Imorgon ska jag få sitta och njuta hos frissan, spännande! Fick en elev så då har jag 20%, men jag oroar mig inte för att en elev ska göra jobbet, dom kan dom oxå!
Var ner till malin en sväng vilket var skoj, känns som de var evigeheter sen vi sågs :)

Nu börjar strax familjen annorlunda, Mattias min älskade man gick iväg till affären. Sen klockan nio börjar trauma en bra serie på 5:an.

bye bye so long!

Latmasken har byggt bo i mig!

  1. Sol idag och -16.8 en aning mildare, men jag tror de börjat blåsa istället och kan de här 16 graderna lätt känas som -30. Jag hatar verkligen vinter och kyla, jag skulle lätt kunna lämna svergie och flytta till en varmare bredd grad, inte så lätt att jobb som man kan överleva på. Mattias satt senast igår kväll och kollade upp olika jobb utomlands, så de är inte bara jag som är sugen på att lämna detta land på vinter halvåret. Om vi blir barnlösa, då vill jag nog flytta. Så nu mina vänner är de bäst att de kommer ett litet kärleks barn till oss, jag har börjat ge upp hoppet på allvar, börjar känna på känslan att leva ett liv med bara min man och våra katter. Och de skulle oxå funka.... Näää vad säger jag, de är inte okej, jag vill ha ett barn ovasett, har tänkt på surrogat mammor vart hittar man sånna och vad kostar de??
    Jag tycker själv att de är en konstig och väldigt känslokall grej att vara surrogat mamma, men de är tur vi har dom oxå.

    Pratade med min goa vän Rosi nyss, de var skönt att få höra hennes röst!
    skulle ha pysslat igår med malin,amanda och tobbe, men jag var alldeles för tankspridd för att en tänka tanken. 20:30 satte jag mig dock spikrak och stel i soffan, kom då på att jag inte hört av mig till henne efter stads turen. Skämdes för att ringa henne då, men idag ringde jag henne, min underbara Malin!

    Nä ta sig en påtår på kaffet sen är de dax att få nåt gjort! hahaha jag tror nästan på mig själv när jag skriver. Minn lat het är inte att leka med just nu, måste få komma igång med min arbetsträning att gå runt här hemma på dagarna , är inte nå bra i längden. Jag måste få komma igång med nån aktivitet nu!!!

    bye

känner mig väldigt bortskämd!

Mattias och shervin spelar tv spel, och själv sitter jag och funderar på hur jag ska gör i vår hall.
Jag ska flytta in vitrinskåpet i tv rummet, blev inge bra att ha de i hallen. Tror jag ska ta saken i egna händer och själv släpa in den i tv rummet :)
Ikväll blir de premiär av snitt av en annan del av köping, de ska bli roligt att få titta på toka igen!
Var in på aqua room och beställde tid för min 90 minuter ansikts behandling som jag fick i jul klapp! den 25/1 ska jag ditt och bara ligga och njuta. På tisdag är de dags för 3 tmmars uppsatt tid hos frissan....Ohhhh jag kommer att somna, hoppas jag får en frisör som inte är så sugen på att prata så jag bara kan njuta av att bli ompysslad, fast en frisör som inte gillar att prata är nog ingen bra frisör :)

friskt & myggfritt!

Då var vi åter hemma i värmen, de var uppfriskande men kallt. Känns skönt att vara inne, tänker inte gå ut mera idag!!
Vi är nu en handkontroll rikare till wii, härligt med reor :) De börjar mörkna på ute nu igen
Nämen jag märker att jag har fantasitorka just nu så jag kommer tillbaks med lite uppdatering senare igen :)
Bye

Vilken besvikelse :/

Igår började min röda vecka, och jag känner mig så lessen och tom, de känns så hopplöst. Vi vill de här mer än något annat, kanske är de här straffet för allt dumt jag gjort. Hade lika gärna kunnat ge mig döds straff då. För de här tär och dödar en sakta inombord...månad efter månad....år efter år!!
De finns då ingen rättvisa här i världen. Men den 20:e är de dax för IVF mötet. Börjar känna att mitt liv kankse inte är menat att innehålla lyckan att få barn. Nä jag för börja med katt uppfödning istället. För fina och underbara katter har jag då lyckats få!
Ja de känns som sagt lite depp.

ska strax ta mig en kopp kafffe och min första cigg till de...Mmm då är ciggen god, till dagens första kaffe kopp. Men efter de ska jag bara försöka hålla mig till snus. Har ju börjat bli rökfri utan att jag ens tänkt på de själv, röker ca fyra cigg om dagen, HÖGST! Och jag tycker verkligen att de smakar Bläää. Så nu tänker jag fimpa för gott. ska bara gå och kolla ute temperaturen innan jag loggar ut.... -22.1 idag blir de en promenad illafall!

Varför syns inte mitt inlägg på blogg.se??

Sitter och klurar och vänder ut och in på min blogg, jag vill att mina nya inlägg ska synas på blogg.se start sida men jag tror inte dom gör de :/ Är de nån som vet vad jag ska göra så får ni gärna lämna en kommentar :)
Parisare var gott, en vän till mig tyckte jag skulle göra en tröja där de står Parisare byggde denna vackra kropp :) Och jag har ju färg som man gör egna t-shirts med, så jag får gära mig en sån imorgon då jag, malin & amanda ska pyssla. Värsta skoj ska de bli.
Ute tempereaturen ligger idag på -25, sa ju igår att jag skulle ut och gå idag, men de har inte blivit av än hinner jag ju gå ut men ska jag vara ärlig mot er och mig själv så blir jag nog inne idag oxå! men imorgon måste jag ut, man tappar ju total hudfärg av att sitta inne förlänge. Jag  tycker jag ser jätte sjuk och sliten ut fast de enda problemet är latmasken som tagit över Denise, och som jag åter igen ska besegra tänk om man kunde få bort den för gott, men de går ju inte för en liten latmask bor inom oss alla. den bryter helt enkelt ut lite mer & mindre på oss alla Haha vilka resonemang jag har de är ju som ni märker inte bara lat masken som är ett problem med mig :)
Jag har inge godis hemma och de suget kan nog skrämma bort latmasken lätt som en plätt.....burrr burr jag måste ut.... eller nä jag ringer shervin som ska komma hit, han får  handla åt mig på vägen!

Ikväll är de äntligen robinzon, ska bli spännande att se vilka som kommer till de nya laget som annika numera tillhör, hon har fått galet många chanser. men hon är en tjej som  man endera hatar eller älskar. Ja gillar henne tok skarpt och jag vet att hon är inte den som kan fjäska för vem som helst, och robinzon har redan fått henne att växa som människa!

Nä nu orkar jag inte svamla här mera!
bye bye

Parisare m. stekt ägg på :)

Nu vankas de snart middag, de blir parisare med stekt ägg på, enkelt och gott. De börjar låta som han redan är klar i köket. Nu ropade kocken så jag får komma tillbaka och skriva mer efter jag ätir

Fredags mys!

Har precis tänt upp lägenheten med ljus och Mattias ska strax ge sig ut i kylan för att handla till middagen. De blir kyckling tacos och fredags mys på menyn här hemma! ska diska undan till han kommer hem, så blir de mycket trevligare för kocken att laga mat sen.
Fast de magen kurrar efter just nu är läsk och godis.... inte så ovanligt! jag vet att jag skulle äta bättre om jag inte åt allt godis oxå, men de är verkligen svårt. Jag är så farligt beronde av socker, och oron för att få diabetes finns reden, men de håller mig inte från att sluta äta. Jag vet att de kommer en dag när jag kommer sitta och ångra mig.... men ett beronde är svårt att bli av med, vilket beronde man än har.
Till veckan är familjen annorlunda tillbaka igen, och en familj har ökat från 8-10, den familjen ska visst bo här i dalarna!
Men ikväll ska vi åter få gotta oss till Lets Dance, idol kvällarna byttes tills dans..fine by me :)

Nä mattias har gett sig av.... så jag ska oxå göra nån nytta!
bye bye

Äntligen Fredag!

Solen skiner, när man tittar ut hade man gärna velat gå ut i solen men när jag kollar tempraturen så säger den stanna inne!!

Jag skulle verkligen behöva komma ut och röra på mig, min hy är knas. Funtar på om jag ska åka in till stan och göra bort lite ärenden. Men först måste fido rastas.
Känner mig fortfarande trött och slut, fast ändå lite piggare idag tror jag. ska göra mig en protein shake så kanske hjärncellerna vaknar till liv.

Funderar på att återförsäljare till ett företag som säljer produkter inom hem inredning & design. De fungerar som tupperwere & party lite. ska ringa till deras kontor för mer info. Kan nog vara skoj att hålla på med, så länge de inte är för dyra saker. Gå in på innerum.se där ser ni vad de är för nåt.
Vet inte om jag orkar med både de, party lite och ett vanligt jobb. Bara att skriva de kändes överväldigande... men de tåls ju att funderar på.Jag ska väl inte bränna ut mig igen innan jag ens kommit igång.

Vå började att kolla på en skräckis/thriller igår Final destination som är fyra sammanhängande filmer, kan vara bra inget man ska kolla på i sängen, för då somnar vi bara :)

Då var de redan Äntligen Fredag... De gick fort att komma in i vardagen igen:)
Min nack spärr vill inte ge med sig, så nu ska jag gå och värma min ris kudde och lägga på naccken!
Bye bye

Party Lite!

Hej!
Huvudvärk igår och nackspärr idag, är stel och har ont i nacken idag. Och de är 27.4 minus grader ute!!
De här är ju helt sjukt, varför denna kyla, de kan väl inte vara bra till nåt.
Undra om Mattias kommer strax efter lunch idag oxå, de skulle ju vara nice. Idag skulle dom bjuda på kassler och potatis gratäng, de låter väldans gott.

Idag blir de väl inte att göra så mycket, tänker inte gå ut iallafall inte längre än till högst att man hälsar på nån av sina goda grannar! Jag skulle väldans gärna villja ha mitt P.L paket oxå som jag väntar på, fattar inte vad som hänt... F*****N att de ska strula jämt!

Nä nu blir de påtår på kaffet och ringa till pappa!

Alltså SNÄLLA kolla in de här... ni kommer inte att ångra er :))

Idag har de varit den kallaste dagen EVER i mitt liv, Mattias och shervin var inte i mer än 20 minuter tills att dom såg ut så här :))




Alltså som jag skrattat åt shervins näsa, och så chockad han ser ut..Hahaha
Och de är verkligen is och frost på mattias. Ja man ska verkligen inte ut mer än absolut nödvändigt. tur vi inte har hund....känner jag just nu!
Ikväll ska vi lägga oss lite tidigare i hopp om att orka se hela New Moon, vi somnade båda två inom 15 minuter. Imorgon är de slut på Mattes jul lov då börjar vardagen på allvar igen. Med en liten mjuk start dock.
Jag känner mig inte nå piggare, har vilat ett par timmar ikväll oxå men jag känner mig inte ett dugg utvilad. Men jag har sovit väldigt dåligt ett par nätter som inte gör de bättre. Min nätter består sjukt mycket svettningar och konstiga obeskrivliga drömmar.

nä nu ska jag logga ut för idag!

De känns tröttsamt men mycket bra!

Hello!
Idag har vi 28- inte riktigt normalt med arktisk kyla i lilla Falun!! Jag har inte stuckit ut näsan idag, inte ens kikat över till någon granne. De är så UNDERBART på gården jag bor, visst har vi våra dispyter och tycker inte alltid lika, men då pratar vi om de. Man ska inte vara lika och tycka lika.... gu så tråkigt allt skulle vara då! Jag trivs där jag bor med mina vänner och grannar! Tror att dom flesta känner som jag här. De är så mysigt allra helst på sommaren, man går ut på gården och grillar snacka lite... ja I love It <3

Jag är lika trött och hängig idag som jag var igår, undra om jag skulle behöva llite vatten... läsk är ju vätske utdrivande och de är de enda jag druckit i ett par dagar. Nä undra när man ska tag i det här hälsan & konditionen är LÅNGT ifrån bra. Och jag börjar inse nu att de är jag som måste göra jobbet här... de finns inget som kan göra detta åt mig. Så skärpning nu Denise... de är inge synd om dig!! SUCK IT UP!!! Måste sparka och slå på mig själv ibland.

Idag blir de parisare till middag, som vi gör själva. Då får man mjukt och färskt bröd & fräscha tillbehörigheter! Blir nog lite pommes till de oxå..Mmmm nu vattnas de i min mun!

Vi prövade att sätta ner Gibzon i lite vatten i diskhon idag... men de GILLADES INTE. Men vi måste öva mera, hur ska jag annars kunna ta honom till en utställning. Då dom ska badas och FÖNAS torra, och domarna märker visst om man fuskat med de, har redan kollat upp de :) Jag fattar inte hur jag ska kunna använda hårtotken på honom....Ojoj oj jag kommer få mitt skin rivet :) Jag har fått ett erbjudande att ta en birma tjej på foder om 1-2 år. Vilket faktiskt även min man tyckte lät okej.... men de är ju ett tag till dess. Men en liten dröm har börjat gro i mig nu....Hoppas!

Den 9:e januari är dags att träffa min terapeut Mona igen... Mona Munther hihi ett så käckt namn :) Ska ta upp med henne då att jag pratat med min handläggare på fsk om att komma igång med arbets träning,  har ju även varit på baby proffsen och pratat med bossen som har hälsat mig varmt välkommen när pappren blir klara. De kan man verkligen snacka om att en DRÖM skulle slå in, att jag ska få chansen att jobba med baby artiklar... jag skulle ju vara i himmelriket varje dag!!!

Oj ni har visst fåt en del att läsa :) så nu säter jag punkt!
Bye Bye I love you!

Ögonen hänger på hal sju!

Hejsan!
De är inte nådigt vilken EXTREM kyla som dragit in över svergie. Jag har inte ens varit ute idag. Har inte varit ute på promenad på evigheter könns de som... inte bra..inte bra!
Mattias fick tillbaka sin Lap Top från verkstaden idag, så nu sitter vi som två jätte fåniga nördar ibland, med varsin dator i knät. Bortskämt och kaxigt! Men nu dras ekonomin åts hårt ett par år framöver, så nu gäller de verkligen att hushålla med pengarana! Så tråkigt MEN nödvändigt! Så nu ska vi åter få leva lyckliga utan pengar, har gått förr så de ska nog gå förs sig nu oxå... Ja allra helst nu!

Har varit trött,slut och seg idag, de tog på krafterna att dansa ut julen helt igår, de enda jag inte kunnat slita mig ifrån är advents stjärnan i vardagsrum fönstret, den får hänga ett par dagar till!Hoppas jag känner mig piggare imorgon. Känns som att jag somnar tidigt ikväll,  vilket inte är så dumt de heller. Men jag är så trött så jag ser ut som en riktig SURpuppa, fast jag är inte dugg sur... ögonen hänger på halv sju haha

Nu kom middagen och ringde på dörren, hamburge tallrik hoppas något går ner!
OBS!!!! Hamburgarens bröd var hårdare än en HUSMAN köpt från CAPRIS pizzeria (hemkörning) USCH!!
Fick i mig köttet och strips illafall... men jag är riktgit sura på dom. Ska göra mig en protein shake senare så får man i sig viktig näring ifrån de! effektiva saker... protein alltså!

Hela den här månaden känns tung och lång, fast så känner nog dom flesta i januari månad kan hålla i sig ända till februari. Men den 12/1 ska jag uttnyttja mitt present kort på acua room ska klippa och göra folie slingor, hoppas de blr bra! Ska även boka in min ansikts behandling som jag har där oxå på 90 minuter. Så man får ju skämma bort sig ordenligt bra än fast jag inte har en krona som jag kan spendera annat än till mat, för oss och kissarna!
 Inget särskilt på tv ikväll heller, möjligtvis Ugly Betty. Vill att desperate ska starta igen, så de kan bli ÄNTLIGEN tisdag igen :)


Ojojoj... kollan är endast 17:00 och mina ögon börjar bli alllt för tunga, kankse ska vila en stund!
yeejj de ska jag göra, kura ner i under täcket i sängen
ZzzZZZzZZzzz

Inte ens mina katter vill kliva upp den här tiden..../ catch you on the flipside

Och de är tidigt, klockan är 07:01 vaknade till när matte stack iväg till jobbet. Åh jag vill gärna somna om, jag vill inte vara vaken från nu.... har för lite saker att göra på to do listan.
Men jag somnar nog snart till ett tag igen, jag ligger i sängen just nu och skriver.
Matte lämnade 2 cigg hemma idag, han tog själv bara 2 med sig. Men jag har inga pengar att handla för, vi hade så mycket räkningar att vi sitter helt utan nu.... Mattias ska ju för de han jobbat i helgen, men de lönen kommer nog inte förän i slutet av nästa vecka.
Usch säger jag bara! Åh jag som trodde att jag kunde gå och köpa blötmat till gibzons lunch, han har en infektion i munnen från de att han tappat sina tänder, och han rör inte torrfodret de gör nog för ont i munnen. stackarn!
Idag ringer Mailn och bokar tid för kastrering på gibzon, så till veckan ska jag iväg och vara dum.... srackars liten!
Men han är jättebillig han tar 350 för en kastrering, djursjukhuset ligger runt 700 och uppåt. Fast han håller till i borlänge så de är ju en bit att åka. men jag skulle tro att jag inte behöver följa:Malin och tomas ska oxå kastrera sin kisse, så då tar dom gibzon i samma sväng,dom så snälla!TACK Malin du/ni är Guld värda!

Nu börjar mina ögon bli tunga, jag har tre katter i sängen nu som ligger och spinner och de är sååå mysigt!

catch you on the flip side

Godnatt

Tänkte bara skriva några rader innan jag somnar, Imorgon sätter den riktiga vardagen igång för dom flesta.
Jag har själv en del att utföra på min to do list : En del samtal måste ringas, promenad till affären direkt jag kliver upp, utföra en god gärning mot minst en människa i min omgivning, ev. pyssla med malin och hennes dotter Amanda. Om lilla tösen orkar hon har varit med och spelat handoll i cupen från tidiga mornar hon har varit så duktig! Ja de var allt jag kan komma på.... sen blir de väl lite fix hemma :)

Men nu blir de sängen, musse tvångs tvättar just nu lille gibzon..... stackarn!
Godnatt

I love my Life!

Hejsan!

ska börja med att berätta att vår älskade kompis har kommit hem igen, igår morse stod han utanför dörren och jag tro han grät haha de lät som så :) Så nu kan man slappna av igen.

Den första helgen på året har varit lång och ensam, mattias har jobbat hela helgen.
 Malin kikade förbi en liten sväng idag oxå, de är så roligt med besök! Jag är så glad över mina vänner, de nya året ska jag börja uppskatta saker och ting bättre. Man är så dålig på sånt... Men de ska jag bli bättre på!!!

Imorgon har jag tänkt att stöka bort all jul, nu ska den vita granen få lägga sig på vinden och sova till nästa jul :) Ja den här vita granen var/är verkligen poppis, jag är så glad vi hann få den!

Nu ska jag hänga maskin nr 2 och ladda på med nr3.

bye bye

Vår Kompis är borta än...

Dagen börjar lida mot sitt slut nu, och det har varit en tuff dag för mig och två nära vänner. som tillslut, löste sig. Och jag vet att de kommer bli bra.... mina tankar finns hos dig gumman (du vet vem du är)

Och Kompis har inte kommit hem än, jag kan inte sluta tänka på honom. De är bra kallt ute nu och han är inte van att vara ute så här länge... Jag har en känsla av att han inte kommer tillbaka. Men sen försöker jag tänka att så här jag känt andra gånger dom varit borta ovanligt länge, men nu känns de verkligen konstigt, och är min känsla rätt, så kommer jag bli jätte olycklig. Står inte ut med tanken på att mista honom och inte veta vad som hände och vart han är. Han måste komma hem, så är de bara!

Den här natten kommer att bli låååång.

IVF

Trötter...

Igår var de sista dagen på året, så nu har man 364 nya dagar att planera för och se fram emot :)
Om 20 dagar har vi vårt första riktiga IVF möte, där vi kommer få information och recept för att fortsätta med nästa steg... näs sprayen!!! Ja ni som gjort de vet ju vilket H-VETE de är, jag gruvar mig, men ser med spänning fram emot de... för nu ska väl inte vår bebbe vara allt för långt borta. förhoppnings vis får vi första försöket om högst 3 mån... riktigt spännande!

Vår kompis är försvunnen sedan igår kväll... Nu menar jag vår katt som heter kompis. Undra när han ska våga sig hem igen, idag har de inte smällt nånting ute så jag tycker han borde vara hemma redan :/ Ja man kan inte låta bli att bli orolig, men de är inte hans första nyår ute, så han ligger nog på ett tryggt ställe inte allt för långt hemmifrån tror jag.

Mattias började de nya året med att jobba, han är väl hemma fram till efter middagen skulle jag tro.

bye