Valborgs eftermiddagen/kvällen..

Har inte gjort nåt särskilt alls idag förutom att städa hemma, renbäddat, dammat på jag tror ALLA ställen. Så älskling kommer hem till skinande hem imorgon, de tror jag att han kommer tycka är skönt, eller så skiter han i vilket för han kommer  vara helt slut då han kommer hem, dom kör långa dagar ca 16timmar per dag tror jag de blir de brukar börja vid 05, fick ett mess av honom för en stund sedan nu, så 17 timmar idag om jag räknat rätt...huuvvva!

Angelica som jag jobbar med kom förbi på eftermiddagen, de var rikgit roligt. Synd bara att vi fick avbryta dejten redan vid 20:30 pga av att min rygg bara sa tvär stopp. var bara tvungen att ta en varm dusch och slänga mig i soffan. Vilket var mycket nice.. nästa steg är att komma härifrån bara :S

Hittde alla mina bokmärkenärken när jag var på vinden idag och letade på blomrkukor till pelagonierna jag köpte idag på willys, de var två för 50:- värste klippet tycker jag! De var fem pärmar med borkmärken och då var alla inte ens insatta, roligt att ta fram och titta på tå och då.
Imorgon ska jag jag så luktärtor, man ska först lägga fröerna i ljummet vatten under ett dygn vilket jag gjort så imorgon ska jag så dom, de är inte höga luktärtor uta krukväster :) Ska bli roligt att se om de blir nåt. I år ska de bli blommor och sommar fint på ballis, de vart inget förra året.. men de hade sina anledningar. Vi för trötta då för att en orka tänka på det.

Två pärlor som hon satte på naglarna har lossnat, men man hade en veckas garanti, så kikar jag in på måndag så ordnar det sig säkert!

Väntar just nu på att Mattias ska ringa och säga godnatt, sen blir de godnatt.

Vädret imorgon skulle visst bli samma som idag, men sen under början på veckan skulle visst temperaturerna  sjunka ner till 5 grader bara ..buuurrr burrr! Ja jag hoppas då min läkare fått tummen ur nu att skriva ut min recept imorgon, kommer absolut att behöva dom om de ska bli sånt väder omslag, men sköterskan sa att hon hade ju till måndag att skriva ut dom så vi får ju se, de är inte så att jag ber om narkotikaklassiga mediciner... vet inte vad jag gör om jag inte fått receptet på måndag. Ja självklat ringer jag dom, men usch.. de är så jobbigt att gå med värken:/
Just kan jag knappt gå, måst stöda mig mot saker då jag tar  mig fram, så blir de av bara vanliga vardagsbestyr... så APdrygt!


Sen undrar jag en sak... är jag en korkboll??!! ..... *asg* klart jag är* haha!

Mattias har inte ring än, men han skulle duscha innan han ringde.

Så nu säger jag godnatt för mig ska tvätta av ansiktet oxå med mina super antispot produker jag inskaffat, har fåt sån hemska hormonbollar på lite över allt värst är hakan. Så nu har jag köpt mig nå superduper kit, först en scrub som skrubbar upp och sköljs av med ljummet vatten, sen en flaska med nån slask sprit som rengör uton sen en slags dag krämer som inte innehålller olja. Måste bara värma en billys panpizza först "billys kebab"! Fin kvälls mat va =)

Kram och Godnatt

Min darling ringde just och vi sa godnatt så nu blir de sängen!

Vart är min sovmorgon??

Man ska liksom inte planera & ta för givet att man kan sova ut.. inte jag iallfall!! Jag vaknade 07:40 gick upp på toa och ser då att solen är på väg upp.. Jiiipppiii! Jag trodde inte att vi skulle få se den idag, men jodå! Så nu kan jag inte somna än fast jag är trött och har huvudväk. Jag har vaknat med huvudvär änsa sedan imåndags nu, inte de trevligaste uppvaknandet kanske!
Men jag vägrar kliva upp före nio, de känns absolt inte OK att kliva upp så tidigt på en ledighelg.

Nä tjursova vidare en stund innan de blir dags för kaffet, den är laddad, så de är bara att trycka på knappen.. sköönt när man gör de kvällen innan!!

Hoppas de blir varmt idag oxå! Vill sitta på ballis och sola!

Nattsvammel!

Trodde aldriga att jag skulle kunna hålla mig vaken tills nu, men jag har pysslat med lite diverse saker hemma. Bytte ut lampan på vår, en vitbyrå med svart bänkskiva (ikea) på som vi har i hallen. Så här blev det:



Sen satte jag mig för att radera alla kassa bilder som ligger på mobilen, de blider so´m bli suddiga & inte bra, de var ett par st ca 100 tog sin lilla tid. Men skönt att ha de gjort. Sen har jag damsugit och tvättat, älskar doften man får hemma då man hänger kläderna.

Jag är doft torsk då menar jag erkligen DOFTTORSK älskar dofter & skjöljmedel, doftljus, goda rökelser. Den olja jag kör nu och som jag aldrig tröttnar på de är jordgubb, som fins på rajja. Jag har inte hittat den på flera års, så jag köpte på mig två flaskor på en gång då jag hittade dom. De räcker ju länge, man behöver ju inte många droppar per gång.

Nu börjar ögonen falla ihop så jag inte skriver en bokstav rätt snart, så de kanske är dags för mig att passa på sova då!

Godnatt!

Gibson är så sööööt!

När han sätter så där mot ryggstödet och kollar på medans man grejar i köket!
Han gör även så om han vill ha nått gott, man bara smälter!

Nu är jag faktiskt lite avund sjuk på mig själv ;-)

Så här blev dom =) Och jag är  jättenöjd! På tummarna så är de två stenar en ljus grön & blå. På vardera ringfinger sitter en ljus gröna sten, stenarna glittrar fint. Bokade in en nu tid för finputsning på dom igen om 5v.

Mindre nöj är jag med brännblåsan jag fick iförrgår av min locktång 180grader varm, tycker den har blivit värre ... igår var jag bara röd och de sved och gjorde ont som tusan, idag ser den ut så här, bil finns längre ner... åh de gör ju så ont de spelar ingen roll hur små de är så gör de sjukt ont! Stackars des bränner sönder sina kroppar i bränder och olyckor... den smärtan är ju så stro att då hålls man sövd för att ens överleva tror jag, inte helt säker, men ganska!


Fingrarna!


Osså tummen :-)


Osså den onda lilla brännblåsan oxå! AJ!!
 

Har precis ätit oxå, hade rester kvar från lasagnen som tog slut nu, sitter just nu ute i solen på ballis och bara njuterna är här ute med en kopp kaffe. Katter här här med mig mätta och näjda, de fick just sin dagliga portion av blötmat, de blev Shebas cefs meneu, den gillar dom! Våra katter älskar sheba, och Mattias har köp hem de till dom så dom får de hela helgen.

Soliga kramar till er! 








Godmorgon!! åsså var de helge igen =)

Sitter och väntar på att klockan ska bli gå till bussen, blir gräsänka i helgen, Mattias åkte imorse till västerås.
Jag klev upp med honon ca 07:45 så drack vi lite kaffe innna han åkte... och som vanligt så saknar jag honom redan!
Men den här dagen är då full späckad fram till 15, då åker jag hem med mina tjuuuusiga naglar, lägger upp bilder senare på hur de blir. Känns tungt att sitta så länge bara, får så otroligt ont av det, jag kan inte gå för länge, stå eller sitta... måste ständigt variera för att hålla nån sorts balans på värken. Min läkare har fortfarande inte skrivit ut min smärtmedicin för min nacke och rygg och jag har haft slut sedan förra veckan, ringde i tisdags och fick då till svar att hon har ju en vecka på sig att skriva de, jag sa då att de var akut och jag just nu stod utan... men jag har inte fått nåt! Jag är så less på denna särbehandling som hon gör av patienter, Mattias har samma läkare och får ALLTID sina recept samma dag eller dagen efter!
Man blir så trött på sånt här... då det ständigt ska ifrågasättas allting. Hemma i övik funkade de ju hur bra som helst, med mina läkare. För de visste ju verkligen vilken olycka jag vart med om och att jag även fick gå på rehab/sjukgymnast i flera år efter 2 gånger i veckan.
Men här är de som att hon inte tror mig, så jag ska boka en tid med henne och ta med mina bilder från de lillla som var kvar i bilen vi satt i och att ingen av oss egentligen skulle överlevt, men istället fick vi alla oloka sorts men för livet, brandmännnen var så chockade fast glad över att de inte blev ett enda dödsoffer i den smällen!
Änglavakt vill jag säga att de var!

Nä  nu måste jag kila till busssen!
Hoppas solen lyser över er idag, de gör den ifalun =)

Kram Kram

Dop & en roadtrip till övik!

Somnade igår med huvudvärk och vaknade med en ännu värre, så där ont så bara man rörde sig så kändes de som att de skulle explodera!
Trodde först att jag skulle vara tvungen att bli hemma från jobbet, jag tog 2 treo som började hjälpa lagomt till jag satt på bussen på väg dit, sen var den borta tills nu då den lite smått börjar komma igen. Lite drygt. Men å andra sidan så brukar huvudvärk vara ett tecken på Äl eller mens, och jag gissar på att de blir äl =)

Efter jobbet gick jag en runda på stan, köpte bla annat en fin sten som jag ska lägga vid mammas grav, de står Jag saknar dig och sen är de ett rött hjärta på den oxå! Jättefin var den. Vet inte riktigt vad jag ska köpa för blomma att dit, måste fundera lite mer på den.

Lördagen 14:e maj ska vi på dop =) De är Mattias brorson Milton som ska döpas, dom bor uppe i örnsköldsvik där även min familj bor. Dop presenten hittade jag oxå på idag på stan, den inhandlas imorgon =)  
Vi åker upp med Mattias Pappa på fredag eftermiddag då de slutat jobbet, kommer vara framme på kvällen. Sen lördag blir de dop, besöka mammas grav och hälsa på pappa =) Mer hinner jag tyvär inte med, då vi åker hemåt igen redan på söndagmorgon.

Vi har sol idag, men jag vill inte påstå att de är så varmt, de blåser lite kalla vindar. Haha jag är helt besatt av att ha koll på vädret, då de har så stor påverkan hur jag mår i kropp & själv.

Nu ska jag ta mig lite eftermiddags kaffe med darling på ballis, där är de varm för där ligger solen på =)

Kram på er!



Förvirrng då storhelg infaller på en vardag

Vad förvirragt de kan bli då då storhelger infaller sig på en vardag, jag har som haft måndag hela dagen, men så kommer jag på då och då att de är ju tisdag.. så de känns som denna vecka bara kommer swischa fram.
Längtar till på fredag då jag ska få göra mina naglar. Dom kommer bli så fina..finare än vad jag kan ana och minnas tror jag. Jag vet då att jag sedan jag flyttat hit har jag tittat mig lite grön av avundsjuka på just de som har just dom naglar jag ska göra nu! Hade de jämt i flera års tid i övik.

Mattias åker till västerås på fredag, de känns ju mindre skoj, de är cup igen och blir borta till söndag kväll. Så jag på hoppas på massa soool i helgen, samma som den som var nu i helgen. Då skulle de mesta vara gött & ångestfritt, fast tomheten från Mattias finns ju ingen bot på =) Men som sagt jag överlever ;)

Pirrigt de känns inför FET, sådär härligt pirrigt. De kommer bli av om ca 3-4 veckor, men nu är min kropp lite rubbad. Om man säger att min kropp hoppade över en blödnings månad men ändå de ÄL så bör den vara här innom en vecka. De märks, tänker försöka att inte alls stressa upp inför det, de blir när de blir. Men allra helst hade ju vart igår =)

Jag blev så himla mätt eftermaten, känns som jag sitter i halvkoma och skriver, Mattias gjorde lasagne och den blev så sjukt god! Är så trött, har vart de hela dagen, vädret som gör mycket. Sen värk i kroppen bli man oxå tröttt av!

Jag kollade in vädret på yr.no lite snabbt och de ser lovande ut i helgen, dock inte som denna. Och imorgon skulle vi få oss en stor sol. Men tv4 vädret är de som stämt bäst och även till de bättre var gång :) Så jag hoppas på tv4vädret gör sitt idag med =)

Nä nu ska jag nog ta mig mig en powernap så trött är jag....ZzZZzZ

Då var väntan över...

De ringde vid halv3 från kliniken och de var vår underbara ssk Catharina som ringde.
Jag förklarade läget och hur vi kände kring allt och att hysteroskopin inte kommer att hinnas göras så vi får tina vår frysis innan de stänger vid midsommar. Och att vi så gärna ville få avsluta vår IVF2.
Hon var så förstående så hjärtat nästan brister av glädje... inte var dag någon bara förstår utan att man behöver förklara ihjäl sig.
Så hon antecknade i journalen att vi nu invätar FET, direkt jag avslutade samtalet så cyklade min lyckliga man iväg till apoteket för att köpa ÄL tester =)
Snacka om att den sura minen helt plötsligt suddades ut :D
Nu ska jag bara slappa och sitta här i soffa och sända en massa posetiv livsenergi till vårt embryo i frysen, tänker på vår lille rackare var gång jag åker förbi kliniken med bussen, vilket jag gör minst 2 gånger om dagen till jobbet!
Tänk om... de är vårt älskade barn som ligger där och väntar på oss!
Ja tänk om.... de har man ju gjort ett par gånger!... Men shiiit alltså...tänk om de är så!!! :D

Är så snurrig i luvan nu att jag måste sluta skriva och göra lite vardags bestyr!

Solen kom i mitt sinne istället tillslut, men imorgon har min privata solgud Angelica lovat mig sol... hon e snäll hon!

Tjing Tjing!!

Väntar & väntar...

På mina samtal som jag väntar nu kring 14 =) Ett från IVFkliniken hihi och de andra från vårdcentralen, inte alls lika intressant som IVF samtalet. behöver bara lite nya recept på mer smärtstillande.
Åhh vad jag hoppas att kliniken förtsår oss och tycker de är okej nu att få tina frysisen, då nästa ÄL kommer =) Men jag ser ingen anledning till varför de skulle neka oss, de är ju vårt embryo och vill vi tina de nu innan undersökning så tror jag helt de är upp till oss, jag hoppas de iallafall!

De har vart en tröttsam dag idag, ända sedan jag klev upp, men de var de gråa och trisa vädret som drog ner mig. Jag är så sjukt beroende av sol för mitt mående. skojade med mattias för ett par dar sedan att om vi inte får nån bukt på hur jag mår under vinterhalvåren så får vi väl flytta utomlands, till medelhavet, de skulle inte vara så dumt =)

Nä nu ska jag vänta vidare.....
Uppdaterar så snart jag pratat med dom =)

Godmorgon Tisdag!!

Ingen sol hos oss idag, bara mulet och disigt, men inget regn iallfall so far! Men vi hade ju en så underbar helg med MASSA sol, så en mulen dag kan jag stå ut med =)

Mattias har påsklov, och ni vet den där lilla myran som blir till en elefant när hon helst ska vara hur tyst som helst.. ja hon var i farten i mrse igen. ställde tull så min man komm upp en aning trött och gnuggade sina ögon....oooopppsss sorry..sa då den lilla myran =)

Ringde för en stund sedan och lämnade telesvar på vår IVFklinik, jag sa att de kunde ringa efter 14 så nu vill jag att timmarna ska rassla iväg... och att jag ska få ett samtal som suddar bort mina sura miner!

Håll era tummar för oss nu!

nu måste jag kila!
Kram på er!

Sooolen!

Solen kan verkligen ta musten ur en, blir att tom i bollen då jag suttit ute en dag i solen. Men klart värt.. Har de gärna så bara de är sol & värme varje dag!!!! Kan inte få nog!

Jag blev alldeles matt efter vi åt oxå, riktigt proppmätt, så man sitter och halvsover ögonen hänger på halv sju liksom till och från. Vi åt grillat idag, men imorgon får de allt bli nåt annat. Nåt mer husman, är sjukt sugen på lasagne, så de lutar som att de blir morgon dagens middag =)

Nu ska jag ta en dusch och förhoppningsvis så vaknar jag till lite, så jag orkar med tv kvällen, tyvär är de Ingen unge i minuten, verkar som körslaget finalen är insatt där. Men vi ska kolla på totalblack out. Får se hur de blir att få ordning på luggen nu efter duschen oxå, de är så sjukt svårt att kamma till den efteråt, helst då jag alltid annars har mitt bena, så den faller sig av sig själv.

Nä nu till duschen!
Tjing Tjing!

Mina böner besvarades igen.... De blev lite långt =)

De är de underbara vädret jag menar, tänk om mina böner kunde höras även till barnlösheten!
Jag mår väldigt bra just nu, inte så mycket ångest. Men de är för att de vart en helt kravlös helg, jag har bara fått vara och laddat med sol och energi!
Nu ska jag ut igen i solen och gassa, blir en dagsupdate senare!
Hoppas lyser över oxå var ni nu befinner!

Längtar sjukt mycket till imorgon, då jag ska prata med IVF kliniken ang hur vi kan göra med vår frysis <3... Jag hoppas så att de är till mötesgående kring våra funderingar. Men med oss har de alltid vart de kring alla möjligheter som finns vilket jag fårstått inte är de vanligaste när man kör sina landstingförsök. Bara att hoppas... de gör vi... vi gör de så de värker =)


Haha glömde att jag börjat skriva och satte mig ute i solen, och glömde att jag bloggade *förvirrad*
Så jag fortsätter nu då ett par timmar senare =)

Fick lite ångest tidigare då jag och Mattias satt och pratade om när jag ska till mammas grav för första gången sedan vi begravde henne, jag längtar att få komma till graven så nära henne jag bara kan bli, visst jag går till minneslunden här för henne, men de är långt ifrån samma. Den 14:e ska jag till hennes grav. Och de jag kommer sitta där länge, ska köpa henne en fin blomma och en vacker liten sten med en fin text eller nåt att fint till hennes grav.
Jag sörjer mina mamma oerhört mycket och onsdag är de ett år sedan.... lite av den tunga sorgen jag forfarande bär på kommer lätta lite då jag vart till hennes grav.
Vi kom även in på en vän som just beärattade att när hennes styvfar (men han var som hennes biologiska) gick bort, de var bara ett par veckor efter mamma begravdes. Hon berättade idag att de var en del hon inte fick sagt till honom som hon så gärna velat. Och vilken sorg bara de för med sig.
Jag sörjer enormt att jag inte hann hem till henne för att få säga henne det jag behövde innan hon gick bort. De en viktigt del som underlättar bearbetningen. Den största sorgen och smärtan sitter i att jag inte han hem till henne!
Så därför har jag redan mentalt börjat ställa in mig på att jag inte kommer hinna hem till min pappa, men jag tror att än hur man redan nu försöker förbereda sig så kommer de vara som bortblåst när dagen väl är framme. De kan ju mycket väl bli så då jag har 50mil att åka för att komma till min familj.
Kände att jag behövde få skriva av mig lite om detta sorgliga, men jag behöver få ur mig de jag bär på, den inre stressen jag bär på som ingen annan de ser, de ser en tjej som är glad som en sol.. på utsidan är jag oftast det. haha vem skulle annars vilja umgås med en om bara går runt och gnäller och är en surprupp =)

Vill inte vara gnällig känns som jag gnäller och självömkar nu, så därför berättar jag oftast inte om de stora tunga sakerna som tynger mig även traumatiska saker som jag haft MÅNGA av ända sedan 6 års ålder, ja skulle gärna göra det. Skulle säkert kännas lättare i hjärtat. De är ju min blogg och jag skriver ju enbart för mig, samt att jag känner för att vara så öppen med IVF: för de kan hjälpa så många andra (förhoppningsvis) för de är tyvär så tabu/hemligt med det och de vill jag få bort och för att få ur mig de som tynger mig för att få ur mig ( ja ni förstår nog) men just nu handlar de bara om IVF:en och barnlösheten som tynger mig men de är mer än så som jag oxå bär på. Men jag vet inte......

 
Nu har darling dammsugit och moppat av här hemma, han är så underbar. Min älskade handyman, som faktiskt kan pula och knåpa med de mesta! Sen har han ju haft en stäfrima oxå, så våra fönster blir flitigt putsade av honnom, han stryker gardiner och hänger upp ( undra hur många män som gör det) =)

Nu ska jag brygga lite kaffe, antar att han skulle tycka de var gott med en kopp efter städandet och fejjandet!

Soliga Kramar!

Wooohhooo!!

Kollade just in vädret och vi ska få ännu bättre väder imorgon enligt tv4 smhi, som har haft rätt de senaste dagarna.
En vän sa till mig att tro på smhi är ju ungefär som att tro på påskharen =)
Men jag väljer nu att tro på smhi.. och påskhaen finns väl viss??? Den kom på till mig iallafall ;)

Imorgon ska/kommer jag vakna glad! Yeeyyee!

Underbar sommar dag i mitten av April!

Den har dagen här vart helt underbar, de har helt klart vart varmaste dagen hittils vi har fort farande  16+ iute och klockan är nu 20:28, vi har haft 21 grader som mest i skuggan!

 Jag vaknade först klockan 6 men totalvägrade och bara tvingade mig att ligga kvar i sängen och riktigt tjursova, klockan 08 vaknade jag till efter att slumrat lite var tvungen att gå upp och kissa igen. Sedan la jag mig igen på ren tjurvilja, jag var inte alls trött och låg bara och lyssnade på Mattias som sov så sött! Och funderade mest på om de skulle bli fint väder idag. Strax innan nio gav jag upp och gick upp till de då redan fina vädret =) Jiiiippppii kände jag och slog på kaffet som var laddat sen igår kväll, så otroligt skönt på morgon ifall man orkar göra de innan man lägger sig.

Men tyvär så har Mattias en fru som blir klumpig som en elefant när hon helst ska vara lite tyst som en myra, så de dröjde inte länge innan mattias kom upp alldeles yrvaken och allmänt försötrd då jag sa att klockan bara var strax efter nio. Men jag fick ju mysigt sällskap till morgon kaffet solen på ballis.

ska lägga upp en bild på en morgon trött katt som kom ut och gjorde mig sällskap innan Mattias vaknade.




Men lika stilig ändå =)

ber om ursäkt för mina stora bildr, tänkte de tar ju ibland upp halva sidan. Men jag har nåt tjall på min dator och kan inte lägga in de rätta programmet för att lägga upp bilderna i dokument på datorn, utan måste först som läget är nu lägga upp bilden direkt från min mobil på Fb och sen kopiera den och klistra in här, jag vet att man kan förminska dom sökert man jag hajjar tyvärr noll om sånt.

Efter frukost och blev det lite avkopplande solande på ballis i ett par timmar, sedan så gick vi upp till Mattias bror Görans minneslund och bytte lite blommor och gjorde sommar fint, skulle tänt ljus där oxå, samt även för mina mamma, vänner och andra släktningar i den almänna minneslunden, men de glömde vi ta med oss så det får bli nästa gång den 4:e maj, då var det det ett år sedan mamma lämnade oss. Har även tid hos min psykolog den dagen.

Sen blev de hem och marinera kött som vi sedan grillade, de var billig fläskfile på willys och den var faktiskt jättegod. Under grillningen blev de en del sommar bilder som jag och tänkte dela med mig av... och nu precis som jag skriver så kom jag på hur jag visst kan få mindre bilder =)




Komis var oxå med oss ute och grillade =)
 

Lite bilder från dagen, har fler men lägger kanske upp de senare. Orkar inte lägga upp mer nu!

Nu blir det en liten pause skriver på i pauserna.. ska kolla på BB men min dag kort och gott :) De mår vara mobbat men jag älskar faktiskt BB och har gjort de i alla år =) de var bra att de gjorde en pause ett par år, de spårade verkligen ut på ststa säsongerna. Fast dom är ju inte så krya i luvan nu heller, men jag tror helt ärligt att de inte går att föreställa sig hur de är att vara instängd på dessa villkor, ett exriment på hur de blir att blanda helt okända männsiskor i en grupp är vad de är. Men de finns ju vissa goa filurer där unne, jag gillar Peter, Gurkan, Rpdney.. alla är sköna/störda på sitt vis.
Men gud vilket babbel detta blev har snart missat BB kommer slutatat skriva lagomt till reklamen =)
Uppdaterar kanske mer sen om jag orkar!
Helt underbart de är helgdag/ledigt imorgon oxå :P Men de skulle visst inte lika bli lika bra väder som idag, sol med lite moln enligt yr.no, ska kolla vad de säger på tv4 vädret kl22, dom har haft nest rätt hittils =)

Om ärligheten ska fram så kommer allt babbel från att jag är så tröttt, sätter jag mig bara rakt upp och ner och kollar på tvn nu så klappar nog mina ögon ihop..rakt av!

Så nu ger jag mig.. endera tar jag mig igenom BBlive eller så blir jag väck och styrd till sängen, brujar vara så trött att jag inte rikgit hittar själv vart jag ska, då jag lyckats slumra till på soffan. Händer mig dock sällan, men Mattias små sover flera gånger var kväll, han tycker de är skönt och vaknar alltid till själv efter en stun.

Som jag tidigare skrev så är de reklam nu haha...

Kram och sov så gott.. om ni inte redan somnat redan av allt mitt svammel ;-)

Godmorgon underbara söndag!

Jag sitter ute på ballis och njuter av de härliga vädret och fåglarnas kvittrar och med morgon kaffet såklart. Vad har ni för väder idag var ni nu befinner er? Hoppas iallafall att solen får lysa över er idag oxå! Vi ska nog möblera om vårt sovrum idag och kanske även vardagsrummet. Jag älskar att möblera om och greja, har nog ändå blivit lugnare med åren på det. Men de är ju så roligt. Till sommaren så ska sovrummet målas om, längtar!

Finaste HusMusen <3

Ja finaste Musse....
 De kommer vara särsklit tomt utan dig att leka med på gården i sommar!
Du älskade då man kastar kottar och pinnar du sprang efter dom som en hund! Du var alltid med oss var gång de var grillning... du är saknad!!
Finaste HusMuse!



Då var luggas framme igen =)

Har länge kännt att jag velat klippa lugg igen, de känslorna kommer alltid konstigt nog med våren.
Så idag, blev de åter sagt men dock gjort, självklart med lite hjälp av darling =)
Så här blev det. nu kommer jag har mer som en frisyr istället för allbara uppsatt bakåtslickat i svans.
 En förebild först med de upsatta håret jag menar, som jag alltid har.
Tagen bara för nån dag sedan då de var grilltime =)


Och efter..



Lagomt trött och lite lätt solbränd=)
Men jag är nöjd, känns lite ovant, men de känns mycket skönt!
skulle behöva ta lite på längden oxå, bara nån cm, de är tikigt nött, jag skämmm att säga det men jag har inte klippt mig sedan i januari förra året.
Är jätte dålig på att vårda mitt hår, ska försöka bli bättre på det.

Längtar sjukt mycket tills nu på fredag då jag ska få skämma bort mig med att gör nagelförlängning, de ska bli så underbart nice. Har saknat just de naglarna, de är inte alls samma som de gör på kupolen eller här i bergströmsgallerian. Utan sånna jag hade då jag bodde i övik, har inte haft de sen dess.
De som dässvärre är mindre kul är att Mattias ska till västerås och jobba hela nästa helg, men de har som de ser ut nu lovat ÄNNU bättre väder nästa helg än vad de vart denna så de känns som ett stort PLUS i kanten.

Har blivit påmind....

Om hur gott de faktiskt är att leva, jag har haft en jättemysig dag med min underbara man. Hela förmiddagen har vi suttit på ballis och lapat sol. Jag har inte alls haft mycket ångest, typ inget alls nästan! De har känts hur underbart som helst. Vi la sedan köttet i marinad sen blev de en timmas härlig promenad, iklädd kjol och linne:-D De har verkligen vart sommar värme just nu så har vi 19 grader i skuggan. Jag skriver från mobilen då jag för tillfället inte får igång vårt trådlösa modem, har ett comviq som man tankar på eftersom. Haha man får ju panik av att inte ha ett fungerade internet.... Att vi klarade oss förr. Då jag var liten fanns de bara hemtelefon, när jag var i tonåren kom internet och de där mobilerna som var stora som tegelstenar haha låter ju som att jag är hur gammal som helst men de har hänt sjukt mycket med teknologin på de senaste 15-20 åren. Idag skulle vi aldrig klara oss utan den, inte jag iallafall:-) Nä nu ska jag ta mig en skön och uppiggande dusch. Man blir så trött av solen. Uppfattar senare med lite ljuva vårbilder, kan inte lägga upp de nu. Kram på er så länge!

Smultron!

Trött man blir av en dag i solen.. helt slut! Men underbart härligt har de varit! Mattias sitter och snarkar i fotöljen, proppmätt sedan middagen. Jag skulle oxå kunna somna, kankse ska man ta en powernap!

Mina små smultron frön som jag satte för ett tag sedan nu har börjat ta sig lite smått, de har verkligen gått segt, men de stod på fröpåsen att de skulle ta ett par veckor innan de händer nåt, några har redan börjat spricka upp men jag hoppas de kommer mer, annars blir de nog bra futtigt!

Barndomsbilder!

Vilken underbar dag de varit idag, trots allt!
De har vart stålande sol med klarblå himmel, vi har bara suttit ute och gassat & njutit.
Tagit oss en nästan 2 timmars promenad oxå.
 
Jag satte mig idag och tittade igenom lite bilder från när jag var lite som min syster M plockade ihop till mig då vi tömde mamma och pappas hus.

Jag hittade två bilder på mig och mamma och pappa, tyvär lite suddiga då jag knäppt kort på på en bild.


Jag, mamma och vår katt sussie som jag växte upp med, har för mig att hon blev 19år!

Pappa som busar med mig och har krypit ner i spjälsängen till mig haha
Han verkligen älskade att härja med oss, trots att han redan då var sjuk.




Efter middags fikat idag blev detta..
NAMNAM!!


Nu ska de strax börjas med mat som bliir gräddstuvad pyttipanna.
Först en calippo i eftermiddags solen!

Kram Kram



Nu blir de natta och lite tankar innan de...

Sitter nu helt utmattad i soffan ska ta mig en dusch men ville bara skriva ett par rader först.
Efter att jag började piggna till framemot eftermiddagen så fick både jag och Mattias lite städdjävul i sig, Mattias la ut vår fina vår/sommar matta på ballisen, finns att köpa i svart, grått occh grönt men vi har grått. Han skurade även av hela räcket och allt annat där ute så nu är de fint, bara blommorna i blomlådorna som saknas. De får bli till veckan då vi får vi får pengar. Jag piffade lite innan och gick igenom saker i lådor och sorterade och slängde. <Måste göras ibland, jisses vad man samlar på sig saker och papper... massa strunt till ingen nytta. Bra att ha liksom.. usch jag hatar de syndromet, vilket jag även själv har fast  inte så värst mycket. Men den där bra att ha saken hamnar tillsut i en låda bland en massa andra "bra att ha saker" som bara ligger där år efter år utan att man ens tittar eller tänker på det förrän man ser de igen.
Så idag har de rykt en "bra att ha saker" =) Känns mycket gött!

Den 7:e maj ska vi boka ett loppisbord och sälja en massa andra "bra att ha saker" fast som andra kankse tycker är bra att ha så kanske man kan tjäna en slant på nåt istället för att bara slänga det.
Det är en stor och välbesökt loppis, och bordet kostar 100:- att hyra och de räknar jag ju att man lyckas sälja för!
En arbets kollega till Mattias hade ett bord där för bara nån helg sedan och fick ihop 1600:- på bara en massa plocksaker hemifrån som ligger och dammar och tar plats!

Nu ska jag göra kväll först ta en dusch, jag är sjukt trött och har jätte ont i kroppen. Framförallt nacken och ryggen! Så en dusch kommer sitta fint, sen lite zongel, den lindrar bra för en stund iallafall, alltid nåt. Tog en tramadol av mattias tidigare men den gav ingen effekt just på värken. Hade de själv utskrivet tidigare, men har bytt till paraflex vilket jag inte har några hemma just nu.
Måste ringa om recept förnyelse.

På måndag ringer vi oxå IVF kliniken för att kolla om vi kan få välja att tina upp vår frysis nu och sen göra hysteroskopin ifall de inte skulle funka med den. Vi vill så gära göra klart IVf2 nu och tina frysisen innan de stänger för sommaren, för skulle de misslyckas så VEEET (betonar det) jag att jag kommer att kunna ta de missllyckandet bättre på sommaren än höst/vinter.
Och skulle vi inte lyckas och de är 3:e och sista försöket som gäller så blir de hysteroskopin och en rejäl vila till min kropp och själ. Innan vi kör igång.
Jag tror faktiskt och hoppas att de kommer förstå oss och tycka att de är helt okej som vi resonerar och känner. Men om de inte så skulle vara okej så kommer de gå bra de oxå, tungt självklart. Men de är ju bara att försöka acceptera läget då!

Kan vara en del stav fel, jag är så trött så ögonen hänger på halvsju =) Och orkar inte läsa igenom och rätta innan, så jag hopppas de vart läsbart!

Kram och godnatt!

Påskhelg... nice värre=)

Jag har nu putsat kvasten & kaffekannan och katterna är borstade och redo, för turen till partyt på blåkulla ikväll. Avgång 18:00, jag har plats för en till oxå ifall de är någon som vill lifta :D
Hahaha ja nu har ju jag "rolig för idag" :D

Dagen började sådär.. min mage var inte riktigt med mig och jag spenderade mesta delen av morgon/förmiddagen på på porslinstolen :/ Så jag blev hemma idag från jobbet.
Kanske åt jag på tok för mycket godis igår och 125g hallon & 125g blåbär på de oxå!
Ibland måste man få svulla i gosaker, och allra helst när de är påsk :P
Men så strax efter tolv så solen kikade fram, då släppte den värsta ångesten, inte all då jag har de ständigt! Men att för stund bli av med lite betyder mycket!
Och jag har suttit på ballis och stekt mig =) 

Nu är de lååånghelg ända fram till tisdag, de ska bli så skönt. Behöver de känner jag. De känns på att göra mina 2.5 timmar om dagen. Jag trivs otroligt bra där, och min arbetgivare säger lite då och då att han tycker de funkar jättebra =) Tror inte de bara är nåt han säger!
Och de två som jobbar där är oxå hur goa som helst!

Solen gick i moln, men snart är min andra sol hemma från jobbet =)
Han går på påsklov idag, vilket han är helt värd. Men jag vet en som kommer att vara sjukt rastlös redan på tisdag =)

GLAD PÅSK!

Orden som gick rakt in i hjärtat!

Dessa fina ord fick jag från en mycket godvän och föredetta arbetskollega skrivet till mig på FB! Jag blev så rörd att tårarna började rinna!

Ibland önskar jag att jag bodde i dörren mitt emot, så jag kan knacka på din dörr bara för att ge dej en kram...för att du orkar fast din kropp inte vill, att du ler fast din hjärna är skitsur... för att du är du och ingen annan...därför tycker jag så mycket om dej och önskade att jag kunde ge dej en kram varje dag och säga att du är vacker...kram hjärtat och glad påsk

Så fint!
Tack brullan you made my day!!!

Läskas =)

Ligger i soffan och halvsover med en dryg huvudvärk.
Jag ville mest läska er med vad jag mumsat i mig ikväll =)




Nu blir de snart till att leta reda på sängen!
Har även ätit godis så jag känner mig kräksjuk!

Godnatt! 

Skämma bort mig själv =)

Japp den fredagen den 29/4 ska jag skämma bort mig själv med att gå och göra naglar. Inte de naglar som jag gjort här på kupolen. Utan samma naglar som jag hade då jag bodde i övik, de är lite dyrare men så mycket bättre och snyggare.
Jag pratade tidigare om navel piercing men jag känner hellre för att göra detta naglar.
Och lägger hellre pengarna till de istället, sen måste jag lägga till ytterligare ett par hundra.
Piercingen är bara helt onödig känner jag, kan jag lirka igenom den själv igen är de en sak, men annars får de vara!

Nu börjar arga snickaren sedan fortsätter det med greys och off the och även Big Brother, vi brukar spela in off the map och kolla på biggan, då vi oftast är så trötts och mest bara slö kollar och slumrar till samtidigt. Vi är som gammfolket sov klockan börjar ringa efter 22 =)

Imorgon ska jag luncha med min vän och arbetskollega på MAX =)
De ska bli göttans, sen är de helg ända tills på tisdag, underbart!!
Och 20+ och sol ska de vara oxå om jag nu kan lita på väderguden!

Pskykologen och påskaren =) Lååångt inlägg!

Sitter helt tom i bollen, blir alltid så då jag vart hos psykologen.
 
Hon ger bra ibland bra feedback men har TYVÄRR (måste betona) liten vetskap om barnlöshet och vilken sorg/deprission de för med sig. Hon kan inte på nåt vis förså mig då jag säger att en av meningarna med livet är att få bli förälder och få bilda en familj. Hon menade att de skulle ju inte vara schysst mot barnet om det skulla finnas pga av att de var meninngen med mitt liv??!! Ja jag blev raskt irreterad och förklarade att de hon just säger är som att ge en barnlös person & även kallad medsyster ett slag rakt i ansiktet. Och jag fick även förklara för henne hur barnlöshet är... hur de känns att se alla runt omkring en med sina underbara barn och gravidmagar, och inte kunna bli gravid på egen hand utan behöver plågas med hormoner och att helt lämna ut sina intimaste delar av ens kropp och liv i läkarnas händer gång på gång...  och att man ska vänta & vänta.. på allt och  åren bara rusar iväg och man står fortfarande kvar och trampar i barnlöshetens grop, smärtan och sorgen vi bär på och den vidriga orättvisan. Smärtan och känslorna kring allt.
Mina  4 systrar har totalt 13 barn tillsammans samt att 3 av mina syskon barn har tillsammans 6 barn och själv sitter man utan. Jag misunnar inte mina syskon eller syskonbarn  de är ju min familj och jag har alltid glädts för deras små mirakel <3  Men de svider i hjärtat nu när man tänker efter och sitter helt utan och måste kämpa med blod, svett och tårar och ändå inte få slutresultatet gravid/en bebis i sin famn.
Sen sa jag även till henne att om inte folk överlag inte finner barn & en familj som en del av meningen med livet... VARFÖR skaffade man då barn?? Sa jag till henne!! Hon nickade och skrev och såg ut att förstå mig... men jag vet inte!
Hon får mig att känna som att jag skulle bli en dålig mamma för att jag till en viss grad lever med ångest & depprission. ska jag vänta på att få ordning på de som varit en gåta i 11år så kommer jag aldrig bli mamma.. om jag ska lyda hennes råd!
Och jag vet att vårt barn skulle vara så oändligt älskat och uppskattat!
Därför gör de så ont i mig att hon lägger fram saker så.

Jag vet inte de hon säger kanske är vettigt bara jag som är för skör för att se att hon har, fast jag inte tycker det rät?? *usch förvirrad*
Vad känner ni?? Barnlösa som ej barnlösa.
Lämna gärna en kommentar om vad ni tycker.

Förra gången jag var där och rabblade ur mig helt frustrerad, knäckt och totalt utmattat.
Då berättade jag om min inre stress och en kortare variant om hur de varit ända sedan jag var liten och även om åren efter samt stressen och pressen som jag daligen går med om min döds sjuka far (hatar) att skriva om de men jag behöver få ventilera mig om det ibland oxå, men han är verkligen så sjuk att han kan dö allt från imorgon, en vecka, en månad..ja eller ett år men som läget är nu så är de nog verkligen max ett år. Och så här har de vart i flera år, dena vidriga ovisshet, och alla de gånger han blivit sämre från 2006, så många gånger han insjuknat och i princip varit död. Men på nåt mirakulöst vis alltid åter fått livet igen , men han är så slut på hela han och väger ca:39kg. Och går nu runt med en feber på 39 som dom inte vet vad de kommer ifrån han har ingen infektion, sänkan ser bra ut. Har haft den i flera veckor. sedan han blev dålig i mars så dålig att han inte ens då skulle överlevt. Men hanns egna ord är att kroppen är för slut på... och de är ju sant men de gör så ont att höra! 
 
Då jag berättat om allt de där tittar hon upp och säger... Usch denise vilken press du lever under, förstår att du inte orkar och går på knäna , de skulle inte jag gjort heller!!
När jag gick ut därifrån då började de landa i mig vad honn egentligen sa... istället för att försöka peppa mig och ge mig lite möjligheter och verktyg till att ta mig igenom min inre stress, ångest & rädsla. Så ger hon mig känslan att de är nog lika bra att skicka en torped på sig själv eller nåt. Så de kändes lite si och så...

 Vi pratade även om ETC vilket hon skulle ta upp min läkare och se vad hon säger om de. Den prövas till de som gått som jag, i flera år med ångest och tillbaka kommande deprissioner. Vissa blir bättre medans vissa inte får nån effekt alls.
Sen finns en biverkning om att man kan få minnesluckor, dock inte så vanliga.
De flesta tappar bara minnet om just när man gjort ECT man minnns inte att man vart och gjort den.
Sen finns de även dom som kan få permanenta minnensluckor... jag såg då framför mig hur jag tittar på Mattias och frågar -vem är du?? Haha att jag glömmer bort att han är min man eller vart jag bor =) Nämen de var var väldigt liten risk men den finns.

Om de nu blir så att vi måste vänta fram till hösten med att tina frysisen så kan jag under tiden pröva detta isåfall, de är nog inget som görs om man är gravid. Får se först vad läkaren säger. Jag har en helt annan läkare nu än hon som rekomenderade det till mig för ca1-2 år sedan vet inte riktigt när det var.
Men den läkare jag har nu är jättebra.
Nästa gång jag ska dit är den 4:e maj dagen då min mamma dog för ett år sedan, de kommer bli en tung dag.
Samt att min systerdotter Fanny fyller år då, så hon fick ingen rolig födelsedag förra året då hennes älskade mormor & min älskde mor lämnade oss :/


Åååååååååå!!!!
Påskharen kom tidigt till mig i år och med ägg så stort som jag aldrig fått =)
Mattias var till affären medans jag har suttit här och skrivit och hem kommer han med detta, påskharen hade lämnat de utan för dörren till mig , en stor påse marianne oxå, de är ju så goda =)




MUMS!
 


Hoppas ni orkat läsa och att jag inte tråkat ut er med allt babbel/gnäll!
Kram på er!

Godmorgon lill lördagen =)

Jag är stark för att jag känner mina svagheter...
Jag lever för att jag är en fighter...
Jag är klok för att jag har varit dum...
Jag skrattar för att jag känt sorg…
Jag är den jag är för att jag levt som jag gjort,och jag är stolt över att vara jag idag ♥

Fina ord att bära med sig!

Mulet idag hoppas solen spricker fram, efter jobbet bär de av till hjärnskrynklaren.
Känns tung, men de är när de känns så som de är viktigt att jag går dit!

Hoppas solen lyser över er iallafall!
Kramar!

Ångestsyndrom & ECT

Idag har jag bombat er med inlägg, jag har fösrökt att ta fram ljuspunkterna i livet. För de finns rätt många. Fast ibland överväger motgångarna.. som just nu är allt fler 

Och när ångesten kryper tag om en tar den över ens liv, precis som den gjort den senaste tiden. Jag har/går just nu på mina knän men gör vad jag kan ändå.
 Ser inte sjukskrivning som ett alternativ då, jag bara skulle må sämre av att sitta hemma hela dagen. Jag kämpar mig tar mig igeom mina 2,5 timmar om dagen. de får mig oftast att glömma de mesta för en stund.
Men så fort jag kliver ut från jobbet och ställer mig och väntar på bussen så kommer den vidrigia ångesten och tankarna kring allt mellan himmel och gjord och knackar mig på axeln.
Jag vaknar med ångest och somnar med ångest och de börjar tära på mig nu.

Imorgon ska jag till min psykolog, vilket känns väldigt bra. Men oxå jobbigt.
Jag ska be om den behandling som jag sedan ett år blivit erbjuden etc (elchocker) man sövs ner med lätt narkos och får då elektriska stöta i kroppen. Det tar ca 10 minuter och man gör de mellan 1-3 gånger i veckan under en viss tid. Jag vet många som fått den för deprission och svår ångest och de har känt sig bättre redan efter ett par gånger.
Och jag vill ABSOLUT inte börja med antidepp iegn, vill inte äta piller mer.. de har tryckt i mig piller i över 10års tid massa olika läkemedel har vart en försökskanin känns de som ibland. Och inga har funkat, jag har ändå denna ständiga ångest som jag arbetat med nu i 10 års tid för att få nån ordning på.
Men med åren som gått och allt som hänt med åren.. för att inte tala om de senaste åren sen 2006 så har den blivit allt sämre periodvis, och vintararna är fruktansvärt jobbiga.
Så jag är så otroligt tacksam över att vi har vår nästan sommar just nu.

Nu ska jag ta mig en varm & skön dusch och sen bara softa kofta i soffan!
Synd de bara är dynga på tvn!

Finns inga ord.....

Till att beskriva min kärlek till min underbara man & bästa vän!

You and me are men to be!
Som vi skrev i vår bröllops annons!

Me and my LOVE!!
Efter en öl på globen shopping!!
På globen shoppingEfter en öl på globen shopping
Renoverar hallen :)


Du och Jag Älskling
För Alltid!!


Och nu när han kommer hem från affären så har köpt mig en tidning och en fin påskblomma att ha på ballisen =)



Riktigt fin!


Han är bara bäst min man <3

Tattuering!!!

Ja känner ett STORT behöv av att få gadda mig igen!!
Jag behöver den härliga smärta som de är, fast efter de arbetat en timma så är den inte så härlig längre!
Jag ska leta på ett motiv, har fått veta att min personliga tattuerare som gjort min ängel på underarmen har börjat tatturea lite smått igen, och den talar så mycket för mig och min sorg och smärta jag föralltid kommer att bära på.

Så här ser den ut!



Den här som jag har på mitt lår är gjord av samma tattuerare är inte klar.
De ska stå en text snett under längs tattuering, de ska stå M.K & år och datum då vi gite oss, i en snygg stil. M.K står för Mattias Karslsson, hehe kankse inte så svårt att räkna ut =) Eventeuellt blir den kanske en anna text, några tänkvärda ord, har inte bestämt mig än
Men den texten är redan betald, de har aldrig blivit av att sätta dit den bara.
Den ser ut så här.

Tatto Nr 10


Han har även gjort den här =)
texten talar för sig själv... min älskade pappa <3
Väldigt sudddig och dålig bild, den bättre gick inte att lägga upp :/
Före och efter bild =) I love the pain :D

Och efter :




Som jag tidigare har skrivit så har jag totalt 10 tattueringar utspritt på min kropp. De är verkligen som de säger -Har man väl skaffat en så blir de fler.
Min nästa tattuering ska oxå bli en personlig känns de som, måste bara hitta rätt motiv och vad den ska stå för.
Han har precis börjat gadda igen efter en tids uppehåll så, min önskan är inte allt för långt borta.
Träffade honom på affären häromdagen och de var bara att höra av sig när vi var sugna =)


De gör ont att gadda foten... ajajaj!!
De ondaste stället jag gaddat hittills, men jag tar smärtan som den cooling jag är... Jag bara ler =)

slutresultatet:
Nr 9 äntligen klar!

Den här gaddningen på sid har han oxå gjort, den är på Mattias men den är inte heller klar så den ska ha han äntligen få ordning på! Den gjorde så fruktansvärt ont så när de hållit på i 2.5 timmar så bad att han få ge sig, samt att klockan hann bli så mycket. Men han gruvar sig för de gör fruktansvärt ont att gadda under bröstet
Hahaha den är så störtskön!



Det var lite om tattueringar =)


VILL HAA! Nu helst igår... som med allt annat =)






 

Godmorgon!

Jag fick finväder idag oxå =) I love it!
Har precis gjort mig klar, ska gå iväg till bussen om 20minuter!

Har aldrig känt mig så maktlös som jag gör nu inför allt med IVF:en, jag har noll kontroll och de är sjukt jobbigt!
Hur man än gör så hänger mitt nya plåster ovissheten med mig överallt!

Hoppas ni får en fin dag med en varm och härlig sol som lyser över er!
Soliga Kramar till er!!

Så vackra!

Denna fina bukett fick jag av min man igår, rosorna är ljuslila. De är mycket vackrare i verkligen!
Blir en fin torkad bukett, jag älskar torkade rosor!



Visst  dom fina?

Min bloggsida har/är helt knas, så vitt jag märkt så kan man inte läsa mina inlägg. Man ser tydligen bara headern men sen är de bara vitt.
Jag har skrivit till blogg "redaktionen" och anmält felet så jag hoppas det går att ordna.


Jag blev så ledsen efter att jag skrivit de senaste inlägget ang att de förmodligen inte blir ett nytt försök förän till hösten. Jag är jätte ledsen för de här, trodde verkligen de skulle bli av och att vi snart äntligen skulle få vara på banan igen.
Jag är så trött känner jag att jag skulle kunna gå och lägga mig och få vakna upp imorgon med sol och ett bättre humör.

Over and out!

Tanken som skär som tusen knivar

Ringde till kvinnokloniken för att prata med dom om att jag fortfarande inte fått min mens som skulle vart här förra måndagen!!! De var ju de vi utgick ifrån då jag fick tiden för hysteroskopin på torsdag. Jag frågade hur vi skulle göra nu då den inte kommit och undrade oxå om man kunde göra den ändå på torsdag såvidan den inte kommer till dess. Men de gick inte man var tvungen att göra den en vecka efter blödningen, för att slemhinnan skulle vara på ett visst vis.
Så då är de bara att vänta då....suuuuuck.... om ni bara anara hur less jag är på det här väntandet!
Jag ser ju nu hur våra eventuella chanser om att få tina upp vår frysis innan de stänger i juni bara blir mindre och mindre.
Nu har alla mina krämpor som jag brukar ha under mens försvunnit och jag är helt säker på att den hoppat över en månad.
En IVFvän från familjeliv gjorde just en hysteroskopi och de hittade inget fel på henne så när hon ringde till kliniken och undrade om hon när hon kunde få tina deras frysis, så skulle kroppen först läka/vila från ingreppet. Har för mig att de gick bra att göra ett fet i menscykeln efter den.
Så vi kommer med all sannolikhet få vänta tills i höst innan vi får tina upp den.
Usch!! Den tanken skär som tusen knivar i hela mig.
Jag känner mig så ledsen, trött och tom just nu!
Då satte berg och dal banan fart igen!

VARFÖR kan de inte få flyta på bra för en gångs... en gång, är allt jag begär!
Nä bara motgångar hela tiden, de står mig över huvudet nu!!

Nä nu ska jag ta mig en kaffe med min underbara man ute på ballis i solen, och försöka att låta detta rinna av mig..

Soliga kramar till er!

En "liten" powernap =)

Efter maten blev vi båda så mätta och trötta, även kallat paltkoma =)
Så vi bestämde oss för att vila en liten stund på maten. Jag vaknade 21:30 helt yrvaken visste knapp vilken plnet jag var på.. fick en liten chock då jag såg vad klocan var.
Så vi såg klart på live sändningen ac biggan & nu är de snart dags att gå och lägga sig igen!
Vilket inte känns som nåt problem då jag fortfarande är hur trött som helst.

Gosnatt sov så gott!
Kram på er!

Vår bröllposdag <3

Idag firar vi pappers året hehe de låter ju romantiskt!
Vi kommer inte göra nåt särsklit av dagen, förutom att njuta av de härliga vädret. Vi har 17grader i skuggan så någon hörde visst mina böner igår, då jag önskade att de blev varmare.
Jag har suttit ute sedan halvtio idag med, de syns att man fått färg! *I love It*

De blir ju självklart grillat idag, tror de blir fläskfile. Den är så god att grilla, karré är oxå gott men de är så svårt att få tag på fina bitar, de flesta innehåller så mycket fett som ibland kan förstöra hela köttbiten om man har otur!


Dagen till ära så bjuder jag på lite mer bilder från The Big Day!


 Lycka och glädje!


Så kyssen som gästerna ville ha =)


Jag och min bukett!


En lycklig man och hustru!


Bjuder på en bild från min möhippa oxå!
De är jag och min underbara vän och tärna på bilden.


Och slutligen en gruppbild på mig,min man, bestman och mina underbara tärnor!
De är Mattias bror som är bestman och framför honom står hans fru. Fats Mattias ror ser mer ut som en livvakt =)



Soliga Kramar!!

Lite bilder från dagen...(gårdagen)

Är dock bara 4 minuter kvar på denna dag 23:56 står klockan, tänkte bjuda på lite bilder från dagen som kommer att hinna bli gårdagens bilder innan jag jag är klar =)

GRILLMÄSTAREN!





Men Mattias skötte grillningen så lekte jag med katterna ute, de älskar när man är ute med dom på gården. De är alltid runt omrking oss och leker. Springer efter kottar & pinnar när man kastar.
Ja dom ger oss så mycket kärlek dessa fyra fota vänner <3



KATTSPAN =)




SNOBBEN GER KOMPIS EN BJÖRN KRAM =)
4


Gibson total däckad efter, en finputsning. Tur han har väggen att luta sig mot =)



Oc sist men inte minst en härlig vår bild, tagen vid faluån när vi gick hem från stan=)



Hahaha klockan är nu nu 00:30 :D
Men då har de krånglat som rusan med att lägga upp bilderna, nu blir de nätten! Ögonen hänger på halv sju =)

ZZZzzzzzZZZzzzz

Goodnight
Sleep tight
Do not let the bedbug bite!




















Underbar dag helt enkelt!

Ska strax leta reda på sängen, men ville bara skriva ett par rader först!

De har vart en underbar dag och jag har verkligen älskat att leva, vilket inte är var dag man har den känslan, allt för sällan numera!
Jag vaknade vis halvtio och de var redan då 8 grader varmt och strålande sol, vi har turen att ha vår balkong på säderläge så solen ligger på hela dagen =)
Mattias lågfortfarande och sov, vilket jag han gjorde helt rätt i tyckte jag. Ville inte väcka honom då han jobbat hela förra helgen och började då 05 på morgononen och slutade vid 21.
Så jag bryggde mig lit kaffe och satte mig i ett linne ute på balkis, och de hettade på rätt bra, jag bara njöt! Färg fick jag dessutom =) Vid halv tolv vaknade Mattias, lagomt till jag ladda kaffet igen för att sen väcka honom.

Vi gjorde oss sen klara för att åka in till stan för att fika oss lite frukost, de blev varsin baguette med kycklingröra i & en kopp kaffe. Sen strosade vi bara runt lite. De var rikigt mysigt. de var så varmt  ute så jag gick i kortärmat.

Jag har sedan en tid tillbaka velat sätta tillbaka min piercing i naveln, förra sommaren fick jag igenom smycket i mitt hål som jag redan har. Men staven jag hade var för kort. Så jag köpte senare nya på Ur&Penn då de sålde ut dom för 30:-st. Men nu får jag inte tillbaks den, jag får igenom ett vanligt örhänge.... eller jo om jag verkligen pressar vilket förmodligen gör att jag oxå kommer att börja blöda, så jag skippar det. så när vi vi ändå gick runt på stan så kollade vi runt på lite ställen där de kan tänkas göra navelpeircing för att se vad de kostar. Tillslut var de vara tattuerar studion kvar men inte ens dom gjorde det.. de svarade borlänge. Vilket jag redan visste. Men de känns så långt. Men jag vet en salong där som tar 350:- har jag för. Vilket jag tycker är väldigt billigt.

Sedan blev det en promenad hem från stan, så himla skönt. jag älskar den här staden så sjkut mycket under våren/sommaren.
Sen avslutade vi eftermiddagen med att grilla såklart =)
Sen har vi bara slappat i soffan!

Nämen kort och gott mina kära läsare, jag har haft en underbar dag och jag har mått så oförskämt bra =)

Godnatt och Kram på er <3

Äntligen helg igen =)

Då var det äntligen helg igen, och vi har så fint vårväder. Ska visst hålla i sig ett par dar nu. Nu börjar gräset bli grön, de går så fort nu så man hinner inte med. Men de gör inget, för min del får de gärna bli 27 grader plus redan imorgon! Ååå vad jag längtar efter den riktiga värmen. Längtar efter att få börja använda sommarkläderna =)

Igår så grillade vi, och de var himmelskt gott, de blir nog grillning hela helgen =)

Jag avbokade mig från modevisningen idag, har haft sån ångest för de hela vecka och när de igår blev helt andra tider än vad som först var sagt, samt att jag skulle tillslut gå för med mer bolag  så kände jag att de blev för mycket, jag skulle vara där från nio på morgonen både lördag och söndag, och modevisningen skulle var först kl13.
Jag behöver den helgen till att bara få vara i det härliga vädret. och samla krafter till allt som komma skall.
Min psykolog har tydligt gjort klart för mig oxå att jag absolut inte FÅR göra nåt just nu som  jag känner är jobbigt och som ger mig ångest. Jag måste säga ifrån, då jag känner att de blir för mycket eller jobbigt.
Dom hade ersättare så de var inga problem och min arbetsgivare och kollegor förstod mig oxå, vilket underlättar jättemycket.
Kände hur min ångest kom krypande direkt då jag avbokat de och de dåliga samvetet kom krypandes.
Men innan jag gick sa en av de jag jobbar med, att nu ska jag inte tänka mer på den där modevisningen och heller inte känna mig dum för att jag inte gick. För de var dom som ändrade tider och allt i sista minut och de ska inte jag må dåligt för =)
Tack för de fina orden viskade mitt hjärta då jag gick hem!

Snart är min bättre hälft hemma från jobbet oxå, längtar efter honom. De gör jag alltid när vi är ifrån varandra. Är nog fortfarande lite nykär efter snart 7 år tillsammans, på söndag firar vi vår bröllopsdag. Samma brölloppsdag som min mor och far. Min systerdotter fyller även år då.
De är 2 år sedan nu och jag minns så tydligt, som om de var igår. En så otroligt fin dag som vi firade tillsammans med familj och vänner.
Jag slänger in några bilder, från den hittils bästa dagen i vårt liv =)
Vi hoppas snart att få toppa den med en liten bebis <3

Jag och mina VACKRA tärnor, utan er hade dagen varit helt omöjlig! Kommer vara er EVIGT tacksam!
Min pappa som tar mig sista biten till altaret, så underbar känsla! ÄLSKAR dig pappa!
Bröllops dansen som ägde rum i caven!


Från de ena till de andra så verkar de som att min mens glömt bort mig.....IGEN...suck!
Måste ringa till gyn på måndag ifall den fortfarande inte dykt upp och höra hur de blir med min tid där på torsdag. De skulle göras direkt efter avslutat blödning. Men nu har jag inte fått nån... blir så trött på sånt här. När ska de få flyta på normalt igen??!!
Jag är helt övertygad om att man hormonskadar sin kropp med dessa behandlingar!
Min kropp har då blivit rejält rubbad av alla hormoner man fått under de senaste året.
Så förmodligen så blir de inte av på torsdag. Får se vad de säger på måndag.

Men nu är de helg och jag och darling ska bara ta de lugnt och mysa hemma och äta grillat!
MUMS!

Hoppas ni oxå får en fin helg min kära läsare!
Soliga Kramar till er!

Grillpremiären =)

Har precis ätit och sitter nu i soffan och jäser! De fina vädret lockade oss till grillat idag, vilket inte alls var dumt! Gott var det nu är jag så mätt så de gör ont!

Soliga Kvälls Kramar

En liten update!

Har ganska precis kommit hem från jobbet, har tagit mig en kopp kaffe och nu sitter jag här och ska försöka få ihop en liten uppdate.

De gick inget bra för oss på vårt eget lilla hemmaförsök i bebisverkstaden, tant röd har inte kommit än, men jag har haft mina känningar sen ett par dar tillbaka nu, jag får så sjukt ont i ryggen och magen innan de är dags, de börjar alltid ca en vecka innan och krämporna blir bara värre och värre. Får som en strålande smärta som även går ut i benen. Idag har de vart hemskt, har knappt kunnat stå upprätt på jobbet. känns preis som att en nerv skulle ligga i kläm, jag lurar på om jag har endometrios, precis allt om de stämmer in på mig samt att de oxå kan leda till barnlöshet om man inte söker hjälp för det i tid. Och jag har aldrig sökt/fått hjälp för mina prblem och smärtor jag har då jag ska ha min mens. Jag har bara funnit mig i att de ska vara så här samt att jag oxå har problem med värk i min rygg/svank sedan en allvarlig trafikolycka. Så de kan ju även vara sviterna från den jag känner av. Ja jag vet inte... men onormalt ont gör de iallafall! Och de är den skjutande värken som strålar ut i benen som oroar mig mest :/
Så vi får se om de hittar på nåt den 21:a. Jag är sjukt nervös inför den dagen kanske får vi då svaret på varför de inte går eller så står vi kvar på samma ruta igen som oförklarligt barnlösa.
Men den får inte bli allt för sen nu, tanröd alltså. För då kommer jag inte kunna ta tiden den 21:a, min kropp har spelat mig sånna sjuka spratt den senaste tiden så jag vågar inte ens chansa på hur de blir. De enda vi hoppas just nu är att få tina vår frysis så snart som möjligt, och absolut helst innan de stänger för sommaren.

Igår efter jobbet så gick jag till en butik i stan och prövade ut byxor som jag ska ha under modevisningen som jag ska gå på lör och sön. De var så sjukt snygga och sköna jeans i ekologisk bomull, tyvär kostade de ju därefter oxå, prislappen var 1499:-. Så jag får allt passa på att njuta medans jag manikängar runt i dem i helgen =)
Jag är så sjukt nervös inför detta, för ett par år sedan hade jag inte vart ett dugg nervös och bara längtat, men de är blandade känslor kring de, då jag fortfarande är väldigt trött och utmattat psykisgt, har en fruktansvärd inrestress och en ångest som är jobbigare än vanligt!
Men jag tror att när jag gjort detta så kommer de kännas jättebra och jag har fått växa lite i mig själv. Jag behöver det, än om de ibland känns som jag bara vill ringa och ställa in allt. Men icke, jag ska fixa det här så är de bara =)

Så gott som all snö är borta här nu, bara någon liten fläck här och var, fläckar som ligger i skugga. De känns så sjukt härligt att våren kom till oss så snabbt, trodde inte de här för 2 veckor sedan då vi hade ca 25cm tjock is på vår lilla gångväg utanför vår port.

Nä nu ser jag att solen spruckit fram på ballis, så jag ska passa på att gå ut och sätta mig en stund med en påtår på kaffet.

Soliga Kramar till er!

Våren har visst kommit på allvar nu!

De var ett tag sedan jag skrev nu igen, ser att jag inte skrivit sedan i fredags då vi väntade på svärmor.

De var ett trevligt besök och dom stannade hos oss till på söndagen.

Vi går verkligen mot våren, de har regnat ett par tidigare och nästan all snö har regnat bort. Än hinner de ju komma lite busväder, men de blir ju inget långvarigt. Som de ser ut just nu så är de nog mestadels snöfritt här nere till sista april, om de inte drar in ett busväder då!
Idag har vi jättefint väder och de är 12plusgrader och sol ute.

Jag är fortfarande väldigt trött i kropp och själ vilket märks framförallt här på bloggen. Var till min psykolog igår, vilket var mer än välbehövligt!

Mattias åker till katrineholm på fredag för att jobba under helgen, de kommer bli så tomt och ensamt! Men om väderguden talar sanning så ska de bli underbart väder, vilket jag vet redan nu skulle underlätta. men de kommer gå bra jag är ju abslout inte helt ensam har Snobben, Kompis och Gibson (våra katter) som kommer hålla mig sällskap.

Nä nu ska jag pysa ner i soffan är alldeles nyäten och mätt & en massa bra att se framemot på tv ikväll, börjar med arga snickaren klockan 20 & sen greys & off the map, har för mig att de är nåt mer oxå som vi brukar få spela in.

Kram på er!

Skönt men helg är sjukt trött!

Om ca 6 timmar är Mattias mamma här, dom åker efter fyra då de slutat jobba. Skulle tro att de anländer runt 21-22 ikväll =)

Jag orkar inte skriva så mycket mer än så, för jag är så sjukt trött! Men jag skulle inte kunna sova heller.
De är riktigt skönt att de är helg, var så trött imorse och seg när jag klev upp idag. Sen har de ju regnat och vart trist ute hela dagen, som ni som följer mig vet. Solen får mig attt leva upp och ger mig energi som inget annat kan. Därför blir höst och vinter alltid en tung tid för mig, vare se jag vill de eller ej!
Men nu är våren på väg och snön försvinner allt mer, så underbart! snart är sommaren här. Längtar!

Hoppas ni får en jättefin helg alla kära läsare, de ska jag och Mattias ha med sällskap av hans mamm och hennes man! 

Kram på er!