Hjärtformad <3

Har vaknat till liv från narkoskomat jag hela dagen befann mig i igår, jag sov hela dagen. Med undantag för att äta lite. Har aldrig vart så trött efter en narkos nån gång, hade inte värst ont heller. Lite molvärk som vid mens. Men jag tror de mesta var från alla spänningar jag haft i kroppen inför svaret.
De hittade inget avvikande alls, utan kom fram till samma som mina läkare på ivf kliniken. Min livmoder är lite hjärtformad, de visste de redan på IVFkliniken, men de ville med den här undersökningen utesluta att jag hade en lång skiljevägg mitt i livmodern som kan göra de svårt för en graviditet. Men de fanns ingen sån skiljevägg & läkaren på KK lämnar nu över till IVFkliniken igen. Allt ser bra ut och de fanns inga ärrvävnader från mina missfall heller. Så vi känner oss nöjda med de beskedet och hoppas på den 3 & sista IVF:en. Vårt hopp ligger just nu på att jag vid nästa insättning har bra slemhinna + att de aha (assisted hatching) på ägget. Efter som de fastnade sist tack vare det, men inte hade en bra slemhinna hinna att boa in sig ordentligt i. Min slemhinna har ju adrig vart ett problem innan, har alltid haft en fin & tjock slemhinna, så vi blev minst lika chockade som läkarna sist.
Ja hur de blir med allt ang IVF:en vet vi först v31, vilket inte är så långt borta.

Idag åker tjejerna, eller väldigt snart ska vi åka iväg. Vi ska käka på max innan de sticker iväg med tåget.Ja jag hade ju i min vildaste fantasi trott att jag skulle orka käka på max efter jag kom från sjukhuset igår, hehe.. jag vet knappt hur jag tog mig hem, de hade nog gärna sett att jag låg kvar lite längre, men jag ville hem. Ligger hellre hemma & dåsar än där med stressade sköterskor. Dom var underbemannade & var därför inte så trevliga. ´De var inte alls roligt att behöva vakna upp utan att Mattias fick vara där, han var inte ens med då läkaren pratade med mig efteråt, jag fick träffa upp honom i entrèn.De hade så ont om plats, därför fick Mattias bara vara med på infon innan. Jag tycker infon efter var viktigare. Så vad läkaren sa är en aning luddigt. Hon ritade en massa på ett papper så försökte jag lägga de viktigaste på minnet, bad att få med mig lappen så jag kunde visa den för Mattias, kände att jag var lite groggy för att minnas allt de hon sa. 
Så jag bad om att få bli utskriven så fort jag slog upp ögonen typ, men riktigt så fort gick de inte :)

Nä nu ska jag jag göra mig klar för att åka iväg, skriver kanske lite mer senare. Vill mest bara ge en update om att allt gått bra :)

Kram

Tidigt ikväll

Tankarna är många, om allt & inget just nu! Men mest fundersam är jag över beskedet imorgon...
Jag är inte ett dugg orolig för själva ingreppet utan just för vad de blir för besked efteråt.
Mina tankar rusar & står stilla om vart annat, vill nu att klockan ska bli 21 då har jag bestämt mig för att gå och sova idag, tar en insomningstablett &  går och lägger mig. Då behöver jag inte sitta uppe & fundera mera. Sen ska jag upp strax innan sex oxå, så 21 blir bra. Då gör Denise godnatt för idag. Med all rätt tycker jag! 
Vet inte vad jag ska hoppas & tro på inför imorgon! De märks helt enkelt, lättare sagt än tänkt.

Vi hade tänkta att åka upp till övik ett par dar nästa vecka(inget bestämt än), kollade in tåg priser & fick en liten chock!! 2200:- är de billigaste som fanns just nu men då var man tvungen att åka vi 06 på morgonen, annars är de minsta 2500:- Känns väldigt mycket tycker vi. Men vi har inte ens kollat upp med boendet heller. Men ska vi åka hem så bör vi göra det innan juli är slut, för sedan börjar Mattias att jobba. Och när jag pratade med pappa idag så hörde jag så väl att nu vill han ha hem mig, så vi får ser hur det blir helt enkelt. Inga beslut tas innan torsdag iallafall.
Men vi vill/behöver verkligen åka upp oxå <3

Nu ska jag faktiskt försöka koncentrera mig på lite allsång på skansen.

Nervös!

Jag är verkligen jätte nervös inför morgondagen! Ska bli så skönt då de är avklarat. 07:30 ska jag infinna mig på sjukhuset. Pratade med en ssk igår, och när jag kommer dit så kommer de gå igenom lite vad som ska göras, sen får Mattias gå & jag får op kläder & körs till op. Sen skulle jag vara klar att åka hem igen vid 12 tiden. Innan hemgång får jag även svar på hur allt såg ut.

Nu ska jag göra mig lite mera kaffe!

Ångest i massor...trasig var ordet!

Kämpar fortfarande med min ångest som just nu är extra svår, jag får ångest attacker så jag blir illamående stundvis! Med sån ångest blir de även att jag får i mig mindre mat, vilket oxå bränner ut en totalt. Tröttsamt så tröttsamt... jag är så less på att de ska gå upp och ner så här! Idag är jag hemma från arbetsträningen, jag är för ofokuserad & trasig. Klart jag skulle kunna släpa mig dit, men då blir de det enda vettiga jag kan göra den dagen & då känns det inte värt. Jag får jättedåligt samvete då de blir så här, men då brukar Mattias lugna mig med att de är en arbetsträning jag gör nu, just på de grunderna att jag mår inte bra psykist. Att jag faktiskt ska stanna hemma då jag blir så här dålig.

Mina tankar går även till mitt ingrepp på onsdag, man funderar mycket på om det kommer hitta nåt. Om svaret på vår barnlöshet kommer då och isåfall vad skulle de kunna vara?? Jag frågorna & funderingarna är många, men tyvärr finns inga svar till mig än. Självklart är jag nervös & orolig. Samtidigt som jag är livrädd för att de ska hitta nåt avikande så känner jag även att jag vill att de hittar nåt. Men det känns ändå nånstanns att de inte kommer hitta nåt alls. Utan att jag efter narkosen får höra att allt ser jättebra ut. Då står vi kvar på samma ruta som innan, ingen förklaring till mina missfall!

Det regnar idag & ska göra det hela dagen och hela veckan, så de gör ju inte en piggare direkt!
Men tjejerna här piggar upp <3 De är så lugna, snälla & roliga. De har sånna roliga kommentarer, så man skrattar rätt ofta med dom & åt dom :)
På onsdag så är de deras näst sista dag här så jag hoppas inte jag är allt för paj efter ingreppet. Skulle tro att jag bara kommer vara dåsig från narkosen. För om de inte hittar nåt, så ska inte detta ingrepp kännas så värst mycket efteråt. Lite öm i buken, men de är man efter IVF & äggplock oxå, så de kan jag nog hantera med värktabletter.

Kramar till er <3

Du längtar för mycket!!!!!!

Min senaste vecka har mest bestått av ett inre kämpande mot min ångest,  jag gör allt för att inte kaoset ska märkas så mycket på utsidan. Men ibland lyser min okoncentration igenom, av att jag bara sitter och tittar ut i tomma luften & tankarna bara rusar hejdlöst inom mig. Det är jättejobbigt & det tar mycket av mina krafter & energi då de blir så här.

Sen fick jag en av de värsta kommentarer en barnlös kan få uppslängd i ansiktet - Du längtar för mycket, fick jag höra. vem som sa det vill jag inte namge här. Men jag blev riktigt arg & förklarade att man inte kan säga så, men den här personen bara tittade tyst på mig. Medans jag åter igen försökte förklara mig från dessa sjuka kommentar som folk bara slänger ur sig hur som helst!! Jag blir vansinnig! MAN KAN INTE LÄNGTA FÖR MYCKET!!! Kan alla ni som nu inte är barnlösa lyssna på det  jag skriver nu, så vi kan begrava dennna vidriga klycsha!! Jag förklarde & fräste även ur mig, att skulle man inte få längta efter att bli gravid så kulle ju ingen som längtar få sina barn! De är så sjukt sagt & de bättrade inte på mitt mående eller ångest heller. Personen sa inte mer om det sen & blev tyst! Har man bara en sån sak att slänga ur sig till oss som kämpar med IVF & barnlöshet så kan man hålla käften. 
Jag sjunker bara längre & längre ner i min depprission ang barnlösheten, ovissheten & den totala maktlösheten. Samt alla hormonbehandlingar & bakslagen man oxå fått var gång. Och snart är de dags igen. När man står stilla i en IVF behandling så kommer allt ikapp en & man mår inte bra. Finner inge glädje av det vardagliga livet. De är jättejobbigt just nu, tycker även att de numera är jobbigt & se & höra om andras graviditer & barn! Folk bara kastar historier & nyheter över oss (alla dessa vet om vår sorg & barnlängtan) men ingen tänker sig för. Nä jag gläds inte längre, jag får oftast (inte alltid) en klump i halsen så stor att den gör ont! Vill inte höra mer bebisprat nu, de knäcker mig att ständigt lyssna på vad alla har men vi inte kan få! De gör ont, så ont att de inte går att  förklara. Man isolerar sig mer, helst av vill man stundvis bara försvinna från denna värld som är full av dessa underbara små varelser.

Så SNÄLLA säg aldrig till nån eller oss att vi längtar för mycket & att om vi bara slappnar av så ska ni se att de kommer!!! Då ber jag er hållakäften. För dom orden gör ont som en käftsmäll att få slängt i ansiktet!

Igår kom iallafall min röda vecka den kom även på den dagen den skulle komma enligt mina beräkningar, så på onsdag blir min hysteroskopi av. Äntligen! Jag behöver inte vänta mer nu försöka att gissa när den kommer oooom den kommer! Nu hoppas jag de är slut med det, och att allt får gå som de ska och jag får detta bortgjort som legat över mig så länge!

Min systerdotter är här med sin kompis & de åker hemmåt igen på torsdag. I tisdags som var så kom Mattias mamma ner & det stannade till i torsdags. Mattias fyllde 30 i torsdags så de var här nere och firade honom, hans bror med familj kom oxå förbi. De var jättetrevligt. Förutom min ångest som jag kämpade med. Men de gick jättebra. 

Jag mår inte alls bra, men jag gör så gott jag kan för att hålla ihop mig själv. 1:a augusti ska jag till min läkare. Får se vad som händer då, men fram till dess kämpar jag på med min arbbetsträning & ångesten!

Kommer jag någonsin få glädjen till mitt liv?? Att bli gravid & få gå från en graviditet till en liten i famnen. Kommer vi 2 få bli 3??
Vill inte behöva ta mig igenom ett missfall till! Vet inte om jag orkar, men vet oxå hur stor risken är att vi får ett missfall till, just nu känns dom oddsen större än att få en liten levande bebis i famnen!

Pause från IVF


Mina inlägg är glesa vilket beror på att jag inte har nån inspiration till att blogga. Finner inte mina vardags sysslor så givande att skriva ner här. Jag njuter av sommaren & laddar med energi till allt som komma skall.
Min blogg kommer att ta mer fart då vi närmar oss ivf igen. Fram till dess så står livet lite stilla, ja som de gör mellan behandlingarna. Man bara går & väntar på att nästa försök ska få gå vägen. Och allt de här jobbiga som vi står mitt i ska få bli ett minne blott. Ja och blir de åter ett bakslag så vet vi ju redan vad som innebär med det. Fast att förlora matchen i den 3:e & sista landstingsbetalda IVF:en kommer nog svida mer i hjärtat. Då de kommer kosta oss 25.000kr + mediciner & tester för att göra en 4:e IVF....phuuu... vill inte tänka på det. Men samtidigt så går de inte att låta bli.
Just nu vill jag tänka så lite på IVF som möjligt & bara leva i nuet. IVF:en kommer överta vårt liv igen en dag, men inte just nu. Så därför vill jag försöka leva där efter. För att åter igen orka kliva in i bubblan igen då det är dags.
Jag har dragit mig ur från forumen men kommer som sagt tillbaka även där då allt närmar sig!

Nu ska vi bara vara & försöka så gott de går att njuta av livet. Trots att de vi saknar mest i livet är så låångt låångt borta!

Massor med kramar till er alla fina läsare, hoppas ni stannar kvar trots en liten tid med mindre inlägg! Vecka 31 öppnar kliniken och jag ska då ringa dom för att göra en ny plan, de är inte så jättelångt bort.

Dammsugaren

Mattias inviger nu sin 30års present från hans pappa, fru & hennes son Joel. Han fick en dammsugare. Våran har gjort sitt. Men vi dammsuger var dag så, då nöts dom lite. Vår katt Gibson gillade inte detta monster heller, han försvann som ett vitt streck då Mattias drog igång den. Han blir 2 år nu & de är nog bara att inse, han kommer aldrig bli vän med dammsigaren. Vågar inte ens gå nära den då den är tyst.

När gibson är dryg på kvällarna så klättrar han som en apa i bokhyllan, utan nån särskild anledning han vill bara ha uppmärksamhet. Så nu ska vi försöka spara vårt tålamod & ställa fram dammsugaren framför bokhyllan nästa gång han är jobbig, då kankse vi får se på tvn/filmen i lugn & ro :) Jag tror de skulle funka!

Idag blir de en tur till stranden för vår del, oooo så nice de ska bli!
Förbi affären först & köpa lite melon & färsk annanas att mumsa på!


 Gibson, man ser en skymt av snobben bakom :)

Bättre sent än aldrig

Här kommer lite bilder från vår stockholms resa :)
























De var lite bilder från vår underbara weekend!

Dala Demokraten

Klicka på länken, sen tar ni nästa på bilden och klicka fram till bild 4 & 8 där är 2 sommriga bilder på mig och Mattias :)

http://dalademokraten.se/Falun/En-bra-espressomaskin-och-lite-reggaemusik---/

Varmt idag!

Har mått väldigt dåligt idag, både fysiskt & psykisk. Pms:ig som tusan, huvudvärk, magont, ryggont, illamående, nedstämd. Jag hatar att jag blivit så hormonkänslig, den bieffekten had jag gärnat klarat mig utan. Jag känner av minsta lilla hormonförändringen i min kropp & jag mår inte bra.

De blev något bättre framåt eftermiddagen & vi åkte hem till Mattias pappa. De har så fint & harmoniskt hemma, man blir alldeles lugn i kroppen. Älskar deras hus & trädgård <3

Så nu hoppas jag att morgondagen blir en bättre dag. Sen har värmen idag gjort sitt oxå, 30grader i skuggan har vi haft idag, helt underbart. Värmen gör mig så gott i kropp & själ & samma fina väder är lovat under helgen. Helt awsome!

Men jag hoppas inte jag får min blödning innan helgen, kroppen säger vilken sekund som helst. Kommer den nu i helgen så blir blir nog hysteroskopin uppskjuten en månad till, blir de så då blir jag en aning uppgiven. Jag pallar inte skjuta mer på detta nu & åter igen försöka gissa mig på ett datum då den bör komma. De här är inte lätt de här, då min hysteroskopi inte får utföras senare än en vecka efter blödning. Sen ska de passa med tider för dom. Värre än att jaga ikapp ett IVF försök.
Och ingenting kan jag påverka, bara att vänta & se. Ständigt en inre stress som inte går att rå på. Tröttsamt.

Men..men... de blir bra nån gång...kanske??

Lite paj & en bra film!

Vi väljer att tro på testet från imorse. Är de nåt så visar de sig i slutändan om inte så är de som sagt okej oxå. Jag orkar inte hålla på att psyka mig med dessa tester. Utan väntar allt och ser. Lever som vanligt. Jag kan inte påverka det ändå, de som händer de händer. Bara onödiga pengar på tester! Tänler inte beställa några billiga heller. Vill inte testa helt enkelt.
Jag köpte testerna för att jag faktiskt kände mig väldigt konstig, så fort mitt blodsocker sjönk så blev jag jättegrinig,  ständigt sugen på nåt, ömma sprängande bröst, molvärken.
Har bara kvar ömma bröst & molvärk som jag känner nu. Och att jag dessutom skulle ha oturen att få ett test som får ett spökstreck, var väl lite slöseri på massa onödigt funderande.

Idag har vi inte gjort nåt särskilt alls, vi har varit hos Mattias farfar. Har precis ätit, ska fixa ordning en hallon/vinbär paj som vi tänkte äta till en film sen.
  

Spökstreck...

Ja de var nog ett spökstreck vi fick igår, då testet nu på morgonen är ett klart minus!
De är detta jag inte gillar med CBtesterna, de brukar kunna ge falska resultat. Strecket på testet jag tog igår, syns fortfarande tydligt??!??
Så nu drar hoppet sig tillbaka. Tiden får utvisa hur detta blir.
Så jag väntar  och ser hur det går, kommer mensen så gör den det, de är ju det jag mest är inställd på. Vi sa till varandra många gånger igår, att så här lätt kan de ju inte ha varit, de ska ju inte gå, har aldrig gått!
Nu blir de kaffe, sen ska jag göra mig klar för jobbet. Efter jobbet ska vi åka till Mattias farfar som piggat på sig så pass att han fått komma hem igen. Han var så dålig ett tag att vi inte trodde han skulle komma hem nåt mer.

Kramar till er!

Undra sa flundra...

Om gäddan är en fisk??

Jaaa.. behöver jag säga att jag och Mattias är en aning fundersamma just nu...
Jag har inte testat med nåt nytt test än, bara de där CB testet efter jobbet. Så vi vet inte än om det är ett spökstreck vi ser. Vi har ett till som jag ska ta imorgon. Finns samma plus kvar, ja då kommer jag ju inte bli mindre fundersam, men de känns verkligen på tok för bra för att vara sant.
Jag gick till hälsokosten då jag vi var in till stan i eftermiddag & frågade hur jag skulle göra med bidrottninggelèn om jag blev gravid, då jag läst att den inte ska ätas då man är gravid & då skulle jag omdelebart sluta med den. Men Evitaminen var jättebra att fortsätta med.

Nä jag får inte ut nåt vettigt, är alldeles för mätt & trött.

Spännande värre :)

Svagt svagt plus på CB testet, köpte ett efter jobbet :) Inget att ta en bild på, men vi ser det och 2 vänner till oss har oxå bekräftat det! Så nu får vi se vart detta bär av! Hoppas att de går åt rätt håll nu! Jag känner i kroppen att de händer saker, hormonkänslig som man blivit. Tar absolut inte ut nåt i förskott, jag vet hur snabbt de brukar vända. Så de är bara att vänta och se! Men gissa om jag kommer hylla bidrottninggelèn, E vitaminen & Mattias super Zink till skyarna om pluset blir starkare & mensen uteblir! Vi har aldrig fått sån här skymt till ett plus då vi försökt själva..aldrig! Bara med IVF.
Nytt test på fredag, Då är de 14 dar sedan jag hade ägglossning.

Nu ska jag & Mattias ta oss en skön promenad, de var bara 17 grader när jag gick till jobbet idag. Men nu har värmen kommit igen :)

Tankar som går..

De molar & drar i tjejmagen, värker ut i svanken. Bröst som till & från ömmar & smått spränger.
Är de mensen som ger sig till känna eller har vi en liten i magen??!?? Kan inte låta bli att fundera lite på det. Men om en vecka vet vi garanterat.
Jag hoppas, men om inte så får jag göra utredningen vilket oxå känns ok. Inte bra men ok. Nödvändigt ont som jag kallar det.

Tänk när och om detta blir ett minne blott...

Reggae cafèt

Igår berättade Mattias att de han läst i tidningen om att de öppnat ett reaggecafè i kålgården, ett jättefint badställe som ligger bara en lite bit från oss, tar 5min att gå dit. Så idag gick vi dit för att kolla in var de var för något, när vi kom dit så var de bara vi där & en journalist från dalademokraten. Hon frågade om hon fick ställa några frågor om vad vi tyckte om stället ect. samt tog hon några bilder & våra namn :) Så då är man åter med i tidningen.
Jag och en vän var med i den tidningen för ett år sedan då vi räddade en katt från att ha suttit långt uppe i ett träd i en vecka, helt chanslös på att ta sig ned då den hade lyckats klättra mellan 8-10m upp i en gles tall. Så vi fick tag på en som hjälpte oss med skylift för en billig peng att ta ned den, vi prövade först med både brandkår & polis men inge ville hjälpa oss. Mattias & en kompis till honom lånade en stege på 6m och försökte klättra upp och hjälpa den, men de räckte inte på långa vägar. Så när den fortfarande satt kvar efter en vecka, så tog vi saken i egna händer!

Vi hittade reda på ägaren och katten Vilja kom tillslut hem till sin familj igen :)




I söndags eftermiddag så fick jag jättetrevligt och kärt besök från min allra första BÄSTA barndoms vän, hennes syster & lille son på 3.5 år var oxå med. Hon bor egentligen uppe i Örnsköldsvik men hennes syster bor numera i borlänge, så de var hos henne & kom då förbi oss. De är 2.5 mil ca mellan Falun och Borlänge De var så roligt och jag fick fylla på med härlig & positiv energi. Jag kan inte med ord beskrova vad hon och hennes familj betyder för mig <3 Jag hoppas vi ses snart igen!


Hittade denna länk på en blogg jag läser & jag känner att jag vill dela den vidare med er. Jag tror vi ALLRA flesta barnlösa kan hålla med om denna artikel. Jag tycker de är så bra att vi barnlösa få mer uppmärksamhet i media, vi behöver mer förståelse från omvärden, de skulle verkligen underlätta i måååånga situationer.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/barnlosa-mar-psykiskt-daligt

De är otroligt skönt att Mattias har semester nu i 4v, men de svåra för honom är tristessen med att gå hemma, han fixar inte de så länge, han har redan lite smått panik och då har sin 2:a dag på semestern. Han har redan planerat in att köket ska målas om till en ljusare färg, sen ska vi även måla om i sovrummet & sätta upp en väggdekor. Vet ej vilken än, finns så mycket fint att välja på. Sov rummet vet vi inte än hur de blir, en fondvägg blir de iallafall. Så de ska bli skoj, längtar! Kankse att vi åker och kollar på färg imorgon, vi använder oss rustas billiga färger som funkar hur bra som helst. Fondväggen blir nog i tapet.

Nä nu ska jag renbädda sängen för att sen mysa ner i den ooo så skönt de blir att lägga sig då! Renbäddad säng är fiiiina grejer det!

Nattinatt & Kram

Gooo frukosten!

Darling sover & sover, jag sitter på samma fläck i soffan. Vågar knappt röra mig, vill inte väcka honom. När Denise ska smyga så går hon från stl myra till elefant :) Han kom en liten sväng vid 1015, vinglade fram & såg inte ut att vara från denna planet. Rökte en cigg sen vinglade han tillbaka till sängen. Han kom inte hem förän kl 05.

Jag tänker smyga iväg till affären & köpa hem lite god frukost till honom, de skulle han säkert gilla & om inte behöva! Han har nog förbränt bra mycket mer än vad han fått i sig den här veckan. Så en ordentlig frukost skulle han säkert uppskatta. Jag äter inte frukost så bra, får bara i mig lite yougurt & kaffet. Sen kurrar magen vid lunch & då först äter jag. Så därför finns de inget bröd hemma just nu, så de ska jag handla samt lite goda pålägg, melon, färsk annans, kokt ägg ja en massa gott!! Får nog oxå i mig lite då han kliver upp :)

Temperaturen sjunker & de är nu bara 18grader ute, känns plötsligt så kallt då man vant kroppen med minst 27+ i skuggan.  

Finaste överaskningen i sängen imorse :)

Godmorgon!
Jag hade en fin överaskning i sängen då jag vaknade, brevid mig låg Mattias och sov :) Han är ledig idag & P&L är över för de här året! Han sover fortfarande och ska få göra det tills han själv vaknar, vilket lika gärna kan bli imorgon med tanke på alla timmar han jobbat den här veckan, nä men han vaknar nog om ett par timmar!

Solen som vädergudarna lovat mig idag lyser med sin frånvaro, de är mulet & blåsigt :/ Men de är skönt iallafall, har precis druckit morgonkaffet ute på ballis!

Livet känns lättare att leva :)

Här har de vart en aning glest med inlägg...sorry! Men jag har bara njutit av de underbara vädret vi haft! laddat med Dvitamin, jag är väldigt beroende av solen & de fina vädret!

Mattias har jobbat på peace and love festivalen hela veckan. Han jobbat enda in på småtimmarna hemma mellan 03-04 sen ringer väckarklockan 0730 igen. Imorse var de en slut man jag mötte, lider så fruktansvärt med honom, han har så ont i kroppen! Så vi har setts en stund på morgonen bara innan han åker igen. Jag har klivit upp var morgon & tagit lite kaffe tillsammans innan han gett sig av igen. Imorse gick jag &  la mig igen efter han åkt & lyckades faktiskt somna om, vaknade halv ett med lite smått panik över att jag skulle sovit bort en fin förmiddag. Men paniken la sig då jag tittade ut & såg de gråa trista vädret som har hållit i sig hela dagen. Men de är ändå väldigt varm ute ändå & klibbigt!

Men imorgon är storsolen tillbaka så då går jag nog inte & lägger mig då darling sticker iväg för att göra de sista passet innan han går på 4v semester. 4 veckor som bara kommer att svirsa förbi är jag rädd för. Den första veckan kommer gå till Mattias ska få återhämta sig från P&L veckans 20h per dag. Sen kommer tjejerna ner i 10 dar, dagen innan de åker den 20 juli så läggs jag in på OP. Vet ej vad som sker om de hittar nåt avvikande om de åtgärdar de som går direkt, de visar sig!
Jag tror inte de kommer hitta något, då min livmoder redan är tilltittad ett par gånger, med titthålsoperation utan resultat. Mitt första titthål som jag gjorde för ett xxxxx antal år sedan så hade jag en gulkroppscysta som brustit & blod droppade ner i buken vilket var fruktansvärt smärtsamt. De fick bukt på den & efteråt har allt sett fint ut.
Men de känns ändå skönt att få det kollat nu innan vi ska dra igång med vårt 3:e försök.
Jag hoppas ju mest på att mina ägglossning ledde till ett fint befruktat ägg så jag slipper något av detta mer! Men skulle de visa sig att de inte blivit nåt på vårt hemmaförsök så kommer jag inte deppa ihop. men de skulle ju vara gott att få ge Mattias ett plus i 30års present. Den dagen han fyller år är min mens beräknad till. Så den 14juli vet vi om de blir en hysteroskopi eller om vi har en liten i magen <3

Jag ska lägga upp lider bilder oxå från vår resa, måste bara få tummen ur .... först! Förhoppningsvis blir de imorgon om de inte åter bli en heldag ute i solen. Vi hade de helt underbart & jag känner mig fortfarande full av all energin vi fick av att bara åka bort & rå om varandra, bo på hotell med lyxig hotell frukost. Vi bodde mitt i centrum på Östermalm. Rummet var de lyxigaste jag någonsinn bott på, kommer nog aldrig få bo så fint för den pengen. Vi bode längst upp på åttonde våning med en egen takterass till rummet, som var uppdelat i 2 rum med sov & vardgasrum. Samt härligt badrum med golv värme! man kunde lätt stanna inne på rummet & ändå njuta av livet!

På fredagen när vi kom fram så checkade vi först in, sedan gick vi ut & åt och drack varsin bers till. Sen gick vi tillbaka på hotellet gjorde oss klara för en kväll på grönan. Vi åkte spårvagn ut till djurgården & väl inne på grönan så åkte vi karuseller drack mer bers spelade på lite lotter & fick ta med en storvinst hem, min allra första storvinst, blev glad som ett litet barn!

Lördagen blev de lugnt, city var stängt så vi strosade bara runt & kikade i skyltfönster, valde ut vilka butiker vilka skulle gå tillbaka till på söndag då City åter var öppet. På väg hem stnnade vi till på en uteservering & mumsade i oss varsin plankstek för helaste 75rikstaler god var den oxå!!
När vi kom tillbaka till hotellet svidade vi om tillbadkläder & satte oss jacuzzin som de hade på hotellet. Ja vi verkligen mös & njöt av den lyxiga omgivningen vi befann oss i. De var verkligen jättefint. Jag vill tillbaka till de hotellet & precis de rummet, rum 801.

Söndagen så klev vi upp vid nio packade ihop & gick ner till den goda hotellfrukosten. Efter frukosten så tackade vi för oss & checkade ut. Vi åkte till centralstationen & låste in våra väskor i boxar, sen blev de en dag i City med en massa shopping! Strosade runt från café till cafè, butik till butik. Vi hade verkligen tur med vädret oxå, de regnade lite till & från under lördagen men annars så var de jättefint. Och utsikten som vi hade från terassen över hela stockholms stad var helt oslagbar!

Donnatestet måste jag få hylla till skyarna, för de har fungerat precis som de ska, samma kväll som jag köpte det så började jag få stegring & 2 dar efter så var stegringen som fullast! Så förhoppningsvis fick vi till en semester bäbis :) Klart värt pengarna, så testa det ifall ni är less på att slänga ut en massa dyra pengar på CBtesterna. Jag har redan tjänat in mitt, då jag normalt brukar få köpa ÄLtester för misnt 500:- varje månad & detta kosar 395:-

De var en update från oss! Ska bli bättre på uppdatera!

Kramar från oss så länge!