HoHoHo...

Ho Ho Ho!
Då var jag hemma igen, fick mitt sjukintyg rättat. Sen kan inte riktigt uttala mig om hur de gick resten av mötet...
Måste låta de sjunka in, de var lite knepiga saker hon la fram?? Ska ju inte dit igen förrän nästa år nu och det känns bara bra, man blir fan bara sjukare av träffade dessa ARBETSKADADE läkare/sköterskor/terapeuter. Att falun skulle ha bäst psykvård i svergie måste bara vara omöjligt, Dom känns inte som någon stor hjälp alls just nu. Jag känner för att kasta mina tabletter i soporna och börja leva MITT liv som jag är utan dessa piller, vad de nu är. Men de  här  med antidepp. tror jag inte på längre, dom där tabletterna  påverkar ju oxå mitt sätt att vara...likgiltig!
Ja jag vet faktiskt inte, men jag tror inte jag behöver dom där tabletterna, jag har ätit dom i tio år nu. Och de enda dom gjort är förstört mina tänder totalt, vet inte hur jag ska ha råd att fixa dom. Har snart bara framtänderna kvar. Inte så kul/lätt att äta heller när man har de så i munnen.
Så jag ska ta ett snack med min man när han kommer hem, och han skulle nog bli jätte glad om jag lägger av med dom där antidep. Jag tror jag kan fixa de här utan dom, kanske bättre :)
Kommentera gärna ifall någon av er tycker som jag? Borde finnas nån...hoppas jag :)
Nu måste jag lägga mig en stund, har dammsugit och plockat ihop här hemma oxå och det känns mycket BRA!

Kram så länge!

Kommentera inlägget här :