Vecka 25 (24+0)

Jag är verkligen supermega trött, men ska göra ett försök om att få ner en liten uppdatering ändå.
Jag går in i vecka25 idag och jag ställde mig även på vågen i morse som nu står på 58kg. Jag vägde 50kg då jag blev gravid sen gick jag ner till 47kg så jag har gått upp 11kg sedan vecka9.
Magen växer och jag känner verkligen att den börjar få lite tyngd nu och jag tycker redan nu att det är jobbigt ibland att sitta upprätt. 

I söndags upptäckte vi fukt/mögelfläckar i halltaket. Vi bor i hyreslägenhet, så på måndag gick jag till vår borvärd och anmälde det och kort därefter kom de upp till oss och konstaterade att vi hade rätt. Så bovärden anmäler i sin tur vidare till ett annat bolag som kommer dagen efter för att kolla lite nogrannare. Det hittar då oxå fukt i två rum till som angränsar med hallen i köket och badrummet.Jag frågade honom hur länge detta skulle ta att åtgärda, att vi skulle få en liten i Maj och vill ju helst få det klart innan dess, han såg skeptisk ut till att det skulle vara möjligt. När bovärden var hit i eftermiddag frågade jag honom oxå och fick samma svar, att fram till dess skulle det inte vara klart. Han sa oxå att vi har rätt till att få hjälp med en ny lägenhet om denna skulle anses vara obeboelig, vilket vi anser att den är. Så här kan vi inte bo och jag som gravid ska/vill absolut inte behöva bo i en fuktskadad lägenhet.
Så imorgon så kommer det nån annan hit som jobbar inom bolaget vi hyr av, och då hoppas jag att vi kan få mer svar om hur vi ska lösa detta på bästa sätt. Förmodligen blir det en flytt härifrån omgående. Vilket ärligt känns lite drygt, vi hade ändå tänkt flytta till sommaren fast då hade det varit under mer planerade former. Vi bor på övervåningen, och det kommer bli tungt att ta vagnen upp och ner för trapporna var gång man ska ut och in. Så vi har haft i det tankarna, men inte på det här viset. Ja, vi får se i dagarna här hur det blir, kan ju hända att det tycker vi ska bo kvar här i allt stök, men då smäller jag helt ärligt av. Det känns som mer än vad jag klarar just nu. Huvva..tusen frågor och tankar flyger runt.

Igår fick vår gamle och trogne vän/katt Snobben somna in, han var gammal och sjuk så det var det enda rätta mot honom. Men usch vad tomt det är här hemma utan honom, han låg alltid med oss i soffan på kvällarna som nu känns väldigt tom utan honom. Han kommer vara oss så saknad. Vår fina underbara Snobben.



Det var en lite update från mig, vet tyvärr inte när jag orkar bjuda på nästa. Jag känner mig helt kaputt. Och ska nu lägga mig under en filt och bara vara...
Imorgon är det barnmorskedag :)

Kramar till er!

Kommentarer :

#1: Sarah

Hur gick det hos BM kära du?

skriven
#2: lilla jag

Du har fått en blog award inne hos mig!

Kram

skriven

Kommentera inlägget här :