Vecka17 (26+1) Ett litet livsrecken..

Jag har just nu så mycket som händer runt omkring så bloggandet har verkligen fått ligga på hyllan.

Vi akutlämnar nu vårt hem pga av fukt och mögelskadan, vi kan inte bo här medans de torkar upp fukten, med en fläkt som låter som en dammsugare som ska stå på dygnet runt och dessutom en meter från vår sovrumsdörr. Samt att den oxå blåser runt mögelsporerna i hela lägenheten. Vi fick ett pappaer från vår bovärd om att de totala jobbet i vår lägenhet kommer att 2-4 månader.

Allt har varit så ovisst och jobbigt, sedan vi upptäckte vattenskadat har jag mått fruktansvärt dåligt psykiskt. Och igår grät jag i princip hela dagen för allt kändes så tungt. Att bara behöva lämna sitt hem vind för våg, det var ju inte så den sista tiden innan Julians födelse skulle bli. Ja uscha.. det har vart ett par tunga dagar. Men från idag så börjar vi se ljusningen i allt.
Igår hittade vi en lägenhet på vårt hyresbolags hemsida. Den var ledig för uthyrning med inflyttningsdatum den första mars. Så vi ringde då till den person vi haft kontakt med i allt detta och frågade om det fanns en chans till att vi kunde få ta den lägenheten och flytta in permanent där.
Idag fick vi besked om att det var helt okej, och redan halv tre i eftermiddag så tog de sig tid att visa den för oss, och vi är verkligen jättenöjda med den :) Så då har vi nästa projekt framför oss, att börja packa allt, för om två veckor går flyttlasset.....Puuusssst!

Förutom allt jobbigt runt oss så mår vi bra, jag och Julian. Julian är så aktiv nu och det är så mysigt. Vi har nu tagit oss så långt som till två-siffrigt på räknaren och jag tycker tider går fort än så länge. Om ca 11veckor är han hos oss, vår älskade Julian!!

Kommentarer :

#1: Anonym

Vad skönt att ni hittat en ny lägenhet men jag förstår att det känsn tungt för er att akutflytta så här :(

Kommer ni få ersättning för det här av hyresvärden? Är ni med i hyresrättsföreningen (heter det så?) så ring dom om hör vad som gäller. Lycka till! Och kram såklart ;)

skriven
#2: Petra

Mitt namn föll bort här ovan ;)

skriven
#3: lillmaria

Håller helt med i det som Petra har skrivit innan om att ni ska kolla upp hjälp och rättigheter!Hamnar ni långt från er nuvarande lägenhet? Även om det känns drygt för er med flytt kanske det också känns som en riktig nystart och väntan på (bokstavligt talat!) ett nytt liv!



Kan bara säga att det är väldigt praktiskt att ni har Julian inne i magen än utanför, nu så här vid flytten! :-)



I min mage är det också väääldigt livligt den här perioden och det är som du säger - mysigt!



Ha det bra! /M

skriven
#4: Anonym

Går det bra med flytten kära du? Tänker på er alla tre! Kram

skriven
#5: Tina- mamma till Julian

Denise. hur går allt för er? Saknar dina blogginlägg. Hur mår den lille i magen din? Våren klampar in med stormsteg och det är ju snart dax för er lilla skatt att komma. Spännande! Här hos oss börjar vi förbereda inför 1-årskalaset snart. Det känns otroligt konstigt/roligt. Tiden bara flyger iväg :) KRAMAR.

skriven
#6: Sarah

Jag saknar dig jätte mycket. Kom tillbaka!

skriven
#7: Mikaela

Hur går det för er? Saknar dina inlägg :)



Kram

skriven

Kommentera inlägget här :