4 månader

 
Idag blir Julian 4 månader, våran underbara skrutt! Dags för att gå in helt för smakisar, han har redan smakat lite som jag sagt tidigare och gillar det verkligen. Han har fullt med burkmat i sitt skåp som jag redan börjat hamstra på mig, köper oftast hem ett par burkar då vi är och handlar och köper då från spridda åldrar. Då det kommer gå en del framöver så är det ju bra att börja fylla upp förrådet :)
Jag tycker det är jättedumt att dom inte gör 4 månaders burkarna i mindre stl. De hinner ju inte ens äta hälften av det i början innan det blir dåligt.
Men jag har kollat med min bvc sköterska om man kan frysa ner de som är i burken och det går jättebra bara man tar ur och fryser in direkt då man öppnar den. Så då behöver man ju inte kasta så mycket.
Vi kommer oxå att göra mycket mat själv till honom och frysa in.
 
I torsdags var vi på första träffen med föräldra gruppen och Julian, Noah och Elvira fick en ny kompis som börjat i vår grupp en liten Petter. De bor ca 300m från oss och imorgon ska vi ev träffas och förhoppningsvis så kan Elvira och mamma J vara med :) Så har dom små 2 vännner till Sigge och Emmy men vi har inte setts på länge.
Från gruppen vi hade i våras då vi var gravida så träffas vi ett par st fortforande och har gjort sedan slutet av våra graviditeter. De är verkligen jätteroligt att se dom små tillsammans fast än är dom så små så det är sällan de är nöjda samtidigt alla 3 :) Men det  ändå roligt och våra förhoppningar är ju att dessa små sötnosar ska få växa upp tillsammans :)
 
Denna blid togs på på Julians dop det är Julian, Elvira och Noah på bilden.
 
 
 

Kommentarer :

#1: Marielle

Vilken härlig bild på dom små. :) Kul att ni fortfarande håller kontakten i föräldragruppen! :)

Tack så jätte mycket för ditt grattis vännen! :)
Åhh, lilla vännen :( skönt dock att höra att det blev bättre för er vid tre månaders ålder, känns så lättande på nåt vis att verkligen få höra att det inte är för all framtid som hon ska ha så ont, blir lättare när man får höra att det har blivit bättre för andra vid tre månaders ålder.

Många kramar till er!

skriven

Kommentera inlägget här :