Bruna flytningar

Sedan vulet i tisdags så har jag haft bruna flytningar som envist hänger kvar. Inte mycket men det kommer lite var dag. Jag vet att många får det då man grejat där nere, men jag hade helst sluppit se dom i så många dar. Hoppas jag slipper se dom imorgon.
Och så länge det inte är blod som kommer så är det väl okej. Ja vi får helt enkelt se på tisdag men jag tror vi kommer få se en lite större liten, det är vad vi hoppas på :)

Kommentarer :

#1: Tonci

Det är säkert ingen fara. Efter vulet kan man få bruna flytningar, själva undersökningen kan orsaka att ett litet blodkärl spricker eller något.

Jag hade också sånt.

Precis som du säger, tills det inte är färskt blod är det helt okej.

Det ska gå jättebra på tisdag.

Kramar

skriven
#2: Sarah

Jag hade rosa flytningar igår. Är livrädd ska jag erkänna. Mina tidigare två missfall har också startat så. Men idag ingenting. Usch vad man ska behöva vara orolig. Kram

skriven
#3: Denise

Tack onci för ditt inlägg, lugnar en otroligt mycket. Har hört från andra som oxå vart med om samma, men jag tycker det håller i sig så länge. men det kankse det gör.



Sarah: Usch vännen, förstår din oro! Ja oron kommer vi nog få leva med tills vi har vår lilla i famnen och då vi väl har vår lilla i famnen så kommer det nya orosmoment... tror aldrig att det tar slut :/ Hoppas så att allt får gå bra för dig och att det inte är nå dumt missfall på g. Kram Kram

skriven
#4: M

Jag hade också bruna flytningar och tom rosafärgat efter ett VUL. De höll i sig i lite över en vecka, men det var bara min slemhinna som var skör och allt såg bra ut. Slemhinnorna blir väldigt sköra under en graviditet och blodkärl kan lätt spricka.



Så länge det inte kommer mycket färskt blod och du samtidigt har väldigt ont, så är det ingen fara.



Stora kramar!!

skriven

Kommentera inlägget här :