Får jag presentera vår lilla Junior ♥



En fullt frisk liten kille lever rövare i mammas mage  ♥
Allt såg jättebra ut och enligt läkaren så är han helt perfekt!

Kommentarer :

#1: Brolin

Sååååå himla fint <3 jag är så glad för eran skull :D

skriven
#2: Jessica

Grattis till LillKillen! :)

skriven
#3: Sandra - mamma till Molly

Grattis till en gosse! :D Riktigt glad för er skull!

skriven
#4: Anonym

Det har jag vetat hela tiden, att det skulle bli en prins! Åh, vilken lycka och vad han växt. Jätte roligt att veta vem det är det handlar om. Grattis grattis

skriven
#5: Miii

Ååh vad mysigt! :):)

skriven
#6: Sarah

Ups. Det är jag som skrivit kommentaren utan namn ovan... Trött är nog bara förnamnet på mig... Hihi

skriven
#7: langtarefterliten

Åh stoooort grattis!!!! ♥ :-)

skriven
#8: Linda

Ååh en liten grabb!! Grattis och så himla glad för er skull!!

Kramar från Götet!

skriven
#9: Tina

Nämen vad kul med en liten kille. Och visst ser han helt perfekt ut!! GRATTIS! Visst känns det mer verkligt nu? Det ve jag i alla fall att vi båda tyckte efter rutinultraljudet! Då var det lixom som om en pusselbit föll på plats...men det var några kvar innan man fullt skulle förstå...:) Hoppas du börjar må lite bättre. Förresten så var det dagen efter mitt RUL som jag kände första sparken, eller snarare första kullebyttan, för det kändes som han gjorde en volt där inne för hela magen bara bubblade till :) Då var jag i vecka 18+2 tror jag.. Har du känt bebisen något ännu?

skriven
#10: Marielle

Åhhh, såååå himla underbar och fin! <3

Grattis!!! :)



Så jätte glad för eran skull!



Kramar!



skriven
#11: lillmaria

Grattis! Vilken fin bild det blev på honom!

skriven
#12: Sarah

Förresten Denise! Jag köpte också en doppler på teknik magasinet men hur i friden anväder man den. Där är två uttag på dopplern ju?kan du förklara? Tack

skriven
#13: Åsa

Grattis till en fin pojk! Det är jag som hade samma testdag som du (18/9) och också fick ett fint plus! Jag blir så nyfiken, varför gjorde du ultraljud nu? Var det RUL redan? Jag har mitt om lite mer än 2 veckor. Du var väl också sugen på citrusfrukter? Jag trodde att vi båda skulle få flickor (av den anledningen + illamående), men nu blev jag ju jättenyfiken på vem det är som bor i min mage. :) Ta hand om dig!

skriven
#14: Denise

Tusen tack till er alla som lämnat så fina kommentarer till oss :)



Tina : Ja det känns verkligen mer verkligt nu. Vi har vårat rutinultraljud den 22:a december, då kommer jag vara i 19+1. Jag känner redan av vår lille kille sedan ca en vecka tillbaka. det är en killande känsla ibland i livmodern, samt att det även ibland hoppar/sprattlar till. Men inga riktiga buffar än utan mer som ett killande fladder.



Åsa: Tack för din kommentar. Ultraljudet vi gjorde nu bokade vi in för enbart vår egen skull och oro pga tre tidigare missfall. Sen har jag en del medicinsk problematik där de vill ha lite extra koll på mig och bebis. Vi har vårt rutinultraljud den 22:a december, så snart få vi hälsa på honom igen :)

Ja, min magkänsla sa att de skulle vara en tjej, men de drömmar jag haft under graviditeten -Då jag drömt att vi fått vår bebis så har vi alltid fått en pojke, så i det här fallet hade drömmarna rätt och magkänslan fel. Ja, jag har ju vart sjukt dålig pga av illamåendet som äntligen verkar börja ge med sig och vad de gäller citrusfrukter så kan jag som sagt äta hur många apelsiner som helst per dag, även kiwis och nektarjouice som jag dricker ett par liter av om dagen - så det går som sagt massor med citrusfrukter här hemma, även ananas kan jag få sjukt sug efter. Tänker ni ta reda på könet på erat rul? Du får gärna uppdatera mig här senare om hur det går för dig. Extra roligt är det ju då vi plusade på samma dag :) Ta hand om dig/er med!



Kram Kram

skriven
#15: Sarah

Åh, vad mysig att du redan känner av honom. Som jag längtar till det! Kram kära du!

skriven
#16: Denise

Sarah : Jag hoppas verkligen att det snart blir din tur att känna av bebis oxå :)



Måste rätta mig lite i mitt svar till Tina, jag kommer att vara i 18+1 på ruldagen, en dag innan du hade ditt rul :)

skriven

Kommentera inlägget här :