Drömmen om ett barn

Som vanligt numera sitter både jag och Mattias bänkade i soffan varje torsdag kl20 för att få ett se ett nytt efterlängtat avsnitt av drömmen om ett barn. Vi tycker den är jättebra, mycket bättre än Barn till varje pris som går på ettan.
Vi har kunnat relatera mycket av våra känslor och upplevelser till denna serie. den har många gånger berört oss så djupt att tårarna runnit. Tittar ni på programmet?

Ivfbehandlingarna har satt djupa spår i både mig och Mattias. Den otroliga längatn man bär på och var sorg man tampats med då man misslyckats. Vi har en lång väg tillbaka och vi har redan börjat denna resa, men vi känner såklart båda två att vi är trötta i själen. Alla behandingar och misslyckanden har satt sina spår i oss båda. Och till slut under en sån här resa så slutar man leva, allt fokus ligger på att blir gravida. Resten av ens liv stannar upp. Vi har kämpat i många år med att bli gravida -Vänta ett barn och inte missfall. Så vi ligger lite back med tiden.
Jag hoppas så att vi får ha turen ända fram nu, så vi kan få ta tillbaka våra liv och börja få leva och njuta av vardagen igen.
För de senaste åren har inte innehållit mycket njutning. Det har vart en evig kamp med blod, svett och tårar. Mycket ångest och motgångar.

Jag har saknat livet! Hoppas vi får det tillbaka nu och med råge denna gång!

Lilla liten - Som vi längtat efter dig, du är så otroligt älskad och saknad.
Vårt liv har fått en mening och det är du lille vän! Mamma och Pappas skatt!

Kommentarer :

#1: Marielle

Tycker precis som du att drömmen om ett barn är bättre än barn till varje pris! Många tårar som har fällts till det programmet..

Ni kommer absolut att få tillbaka erat liv, kanske till det bättre, tänk dig bara julen med en liten mage! Underbart! :)



Kram

skriven
#2: Jenny

jo tv3 serien är mycket bättre.. tycker svt's serie är ganska konstig faktiskt.

Och det här med att kämpa.. huaaaa va jobbiggt det är. Vi misslyckades ju typ denna gång oxå eller ja vi kom ju aldrig hela vägen då det fick avbrytas och det tog hårt.. vårt förhållande är helt skevt nu och frågan är om vi orkar fortsätta tillsammans..tragiskt men så är det tyvärr.. Jag håller alla tummarns fortfarande för er och erat lilla älskade pyre.. mer älskad kan nog ingen vara <3<3

skriven
#3: Isa

Hej! Vad kul att ni gillar drömmen om ett barn. Det speglar verkligen verkligheten för oss tycker jag.

Jag hoppas innerligt att det kommer gå bra för er och att knoddas kommer ut och mår perfekt! Kram!

skriven

Kommentera inlägget här :