Kliniken sa...

Blankt NEJ till att jag skulle använda mig av bidrottninggelè så jag lyssnar snällt på dom och låter bli!

Kommentarer :

#1: Icka

du gör mej verkligen konfunderad i mitt smaskande på lite bigele...men tänker att lite honung har ingen dött av o ja mår bättre att göra nått än inget =) tur att vi är olika, ja har inte ens vågat fråga kliniken!

kram på dej

skriven
#2: Denise

Jag btror de är helt lugnt för dig vännen, jag låter bli för att de känns inte som att kommer hinna ge mig så mycket om kroppen nu gör som jag vill så väntar jag äl vilken dag som helst. Men om vi inte får plusa nu på denna frysis så kommer jag köpa hem dessa produkter för att pröva, har inte hört nåt negativt alls om det. Så smaska på du vännen.. jag tror de är som du skrev på fb att dom inte får rekomendera naturläkemedel.



Kram Kram

skriven
#3: Icka

japp, kram kram =)

skriven
#4: Linda

Jag rekommenderades att undvika honung vilket ju också är en produkt av dessa insekter. Minns inte om det var under graviditeten eller nu när jag ammar, men anledningen var något med pollen tror jag, eller nåt som kunde följa med pollen och över till honungen som kunde vara riskabelt. Men ALLT kan ju vara riskabelt om man nu ska tro ALLT man läser och hör... :o)

Kram!

skriven

Kommentera inlägget här :