Jakten på den glada gubben :)

Vilken dag!!

VÄRSTA ovädret drog över dalarna började på eftermiddagen och var inte över helt förän på kvällen. De dundrade så marken vibrerade och blixtrade, utryckningar hördes från höger och vänster, vi bor ca 500m från brandstationen och de blev totalt 8 utrykningar, bara
en bit ifrån oss slog blixten ner i en bastu som totalförstördes och brann upp. Ja de var verkligen fruktansvärt, strömmen la av och även alla tvkanaler. Och en hagelskur utan dess like fick vi oxå smaka på. Strömmen kom tillbaks efter de värsta drgit förbi, men tvkanalerna har vi fått klara oss utan, är glad för att de just idag inte var nåt särkilt att se på burken förutom BB där de skulle öppnas kebaberia idag de hade jag velat se.. Men de kunde som sagt vart värre :)

De är nu dags för att börja med ÄL tester så idag var in på apoteket och köpte fler. Så jag hoppas på omslag inom de 7närmsta dagarna, men som vanligt så får de inte bli omslag på måndagar! Hatar ångesten som måndagspinken har med sig och att man sägger YEES den dagen och NO de 6 resterande på en tom cirkel. Pirrigt värre känns de iallfall och de kommer bara bli pirrigare för var dag som går nu!
Så nu börjar jakten på den glada gubben :)

Nu ska jag krypa ner i sängen.
Godnatt

Kommentera inlägget här :