RD 7 GRAVID!!!!




Finns inga ord som kan beskriva vad vi känner just nu <3
Men tårarana riner som floder av lycka!!

Kommentarer :

#1: Helene

Jag hoppas så att det ska vara er tur nu! Nångång så måste ju liten stanna kvar!!! Hoppas hoppas att ni får ett februaribarn!! Kram

skriven
#2: Sara

Tjohooo, vad underbart :-) Än en gång GRATTIS!

skriven
#3: Denise

Tack så mycket från oss båda <3

Lyckan vi känner går de inte att sätta ord på!

Kramar

skriven
#4: Maria

Har du REDAN testat?? Oavsett, GRATTIS!!!!!!! Tusen gånger om!!!

skriven
#5: a

GRATTIS! Har hittat hit via familjeliv och blir så otroligt glad för er skull! Hoppas nu verkligen att den lill* stannar kvar i nio månader.

skriven
#6: Icka

Fifan vilken vacker bild!!!!!!!!!

grattis!!!!

skriven
#7: Denise

Tack så mycket allesammans!



Maria : Vi lämnar inte blodprov på vår klinik, vi testar med tester sen blir de vul kring v.7-8 för att se så att ser okej ut & att hjärtat tickar på. Önskar dig all lycka nu oxå, när var de ni skulle lämna blodprov? Var de på onsdag? Testar inte ni med tester?



Kram Kram till er alla <3

skriven
#8: Maria

Nej jag ska ta blodprov i morron sen på onsdag ska vi ringa kliniken så har dom svaret till oss då. Jag frågade om man kunde ta testet i morron eftersom att det är min sambos födelsedag och det hade varit roligt att ge det som en present på morgonen... :-) Men dom sa att eftersom att det är så tidigt så är det inte säkert att det visar rätt så dom använder sig av blodprov.. För mig är det RD 13 idag..

skriven
#9: Jenny Öberg

Men GRATTIS Denise!!! Måtte det gå vägen nu =). Ska hålla tummarna för er! Sköt om er nu och framför allt NJUUUT!

Kram <3

skriven
#10: Denise

Men jisses så olika det kan vara, får jag fråga vilken kinik ni går på? Vi går i Falun på deras privata klinik. Vill vi ha blodprov så får vi be om det själv & kanske då får vi ett. Annars skickar de hem oss med ett gravtest som de bekostar, sen får man som jag gör köpa till egna om man vill testa tidigare. Mina nerver klara aldrig att vänta till testdag, jag blir så psyk sjuk så jag måste testa än fast de är risk för minus & att man blir ledsen. Så tar jag hellre det än att gå med den jobbiga ovissheten.

Ska tänka extra på dig imorgon <3

Kramar

skriven
#11: Katja

Nååååååååååååååååå <3 Jag visste det hihi.. när du berättade om dina hm, ja.. nerver ;O) Humöret.. kände jag igen det från graviditeten min o inte progesteronet. Så lycklig jag blir <3 Du är sååå, ni är så mkt värd detta. Önskar jag en dag fick träffa dig, du är helt underbar människa.. Speciell o unik <3 Massa kramar..

skriven
#12: Tina

STORT grattis till er! Tänk att mirakel finns! Tack för fina kommentarer om min lilla Julian i min blogg :) Det värmer!!

skriven
#13: Linda

!!!!!!!! :oD



Massor av kramar!

skriven
#14: Mette

Grattis till ett positivt grav.test!

skriven
#15: Anna

Åh, GRATTIS <3



Jag har bloggat från mibilen under dessa lediga dagar så jag har inte varit inne på andra bloggar och läst och se vad jag har missat. Jag har missat något alldeles underbart! Gud så roligt, en bebis är på bakning i ugnen. Härligt. Nu håller vi tummarna för det här som kommer att gå så bra.



Stor kram till er båda! Eller nej, stor kram till er alla tre!

skriven

Kommentera inlägget här :