Vill..Vill..Vill...

Så gärna göra min blogg mer personlig och jag har fattat så långt att jag måste hitta mallar etc på inter net och sedan lägga in de här på bloggen!! Men jag klarar verkligen av sånt, min gärna får de inte att gå ihop hur man gör... och jag VILL så gärna kunna piffa upp den dels för att de då oxå blir roligare för er läsare att kika in här!

Frustrerande är det!!

Nu ska jag slurpa i mig en kopp kaffe!

slänger in en bild på vår underbara Birma Gibson!

Kommentarer :

#1: LadyBond

Åh! vilken sötis! vill ha :D



Egentligen så skulle du haft en blogg hos min bror..då hade jag kunnat hjälpa dig hur mycket som helst. Ska se om jag kan hitta en sida som kan hjälpa dig fixa med temat/designen på din blogg.



Kram!

skriven
#2: LadyBond

Åh! vilken sötis! vill ha :D



Egentligen så skulle du haft en blogg hos min bror..då hade jag kunnat hjälpa dig hur mycket som helst. Ska se om jag kan hitta en sida som kan hjälpa dig fixa med temat/designen på din blogg.



Jo, här! fråga mig om vadsomhelst!



http://www.blogghjalp.se/



Kram!

skriven
#3: Denise

Ja visst är han söt... dock inte alltid så där söt och snäll :P



En blogg hos din bror?? hur menar du då?



TUSEN tack för hjälpen! uppskattas verkligen!

har du msn kanske?



Kramar

skriven
#4: LadyBond

Min blogg ligger hos min bror och jag kan göra som jag vill med tema osv. Jag betalar 20 kr i månaden och i början hjälpte han mig igång med allt.

En av mina läsare flyttade över sina bloggar dit med. Då kan man göra allt man vill.

Det känns bra eftersom en del bloggar har så mycket begränsningar. Wordpressbloggar kan tex inte lägga upp widget med bäbisräknare och vissa har max bilder och inga youtubes osv osv, men jag har alltid haft min blogg hos min bror, han har fler bloggar också. Så jag kan inte allt om det.

Så om du ngn gång vill ha en blogg där är det bara att säga till.



Jag kan göra tema till dig med om du vill, men jag kan inget om hur man gör det på blogg.se men om du vill kanske du kan kolla vad man behöver för bilder så kanske du kan lägga in dom. Hur stora dm är osv..



Kram



skriven
#5: Linda

Menar du själva layouten? Tycker det inte spelar så stor roll för mig som läsare eftersom det är innehållet som man är intresserad av, men visst vill man gärna vara nöjd med utseendet på sin blogg själv. Jag nöjde mig dock med en egen header, dvs bilden upptill :o)

Har fått tummen ur och länkat hit från min blogg nu också! :o)

skriven
#6: Denise

Tack för kommentaren och lite råd. Ja jag menar layouten eller bara en schysstare header, ska försöka lägga upp en egen header. När jag orkar.. eller min man för jag tror jag lejer honom till de jobbet ;)

skriven
#7: Linda

Det är lättare än man tror. Kikar på man källkoderna så ser man snart hur det är uppbyggt så man kan prova att ändra lite själv. Bredd på marginalerna, antal historiska inlägg som ska synas i menyn osv. Säkrast är att kopiera orginalkoderna innan man börjar laborera bara utifall man gör en knasig ändring så hälften försvinner eller nåt :oP

Lycka till! :o)

skriven

Kommentera inlägget här :