En liten update!

Har ganska precis kommit hem från jobbet, har tagit mig en kopp kaffe och nu sitter jag här och ska försöka få ihop en liten uppdate.

De gick inget bra för oss på vårt eget lilla hemmaförsök i bebisverkstaden, tant röd har inte kommit än, men jag har haft mina känningar sen ett par dar tillbaka nu, jag får så sjukt ont i ryggen och magen innan de är dags, de börjar alltid ca en vecka innan och krämporna blir bara värre och värre. Får som en strålande smärta som även går ut i benen. Idag har de vart hemskt, har knappt kunnat stå upprätt på jobbet. känns preis som att en nerv skulle ligga i kläm, jag lurar på om jag har endometrios, precis allt om de stämmer in på mig samt att de oxå kan leda till barnlöshet om man inte söker hjälp för det i tid. Och jag har aldrig sökt/fått hjälp för mina prblem och smärtor jag har då jag ska ha min mens. Jag har bara funnit mig i att de ska vara så här samt att jag oxå har problem med värk i min rygg/svank sedan en allvarlig trafikolycka. Så de kan ju även vara sviterna från den jag känner av. Ja jag vet inte... men onormalt ont gör de iallafall! Och de är den skjutande värken som strålar ut i benen som oroar mig mest :/
Så vi får se om de hittar på nåt den 21:a. Jag är sjukt nervös inför den dagen kanske får vi då svaret på varför de inte går eller så står vi kvar på samma ruta igen som oförklarligt barnlösa.
Men den får inte bli allt för sen nu, tanröd alltså. För då kommer jag inte kunna ta tiden den 21:a, min kropp har spelat mig sånna sjuka spratt den senaste tiden så jag vågar inte ens chansa på hur de blir. De enda vi hoppas just nu är att få tina vår frysis så snart som möjligt, och absolut helst innan de stänger för sommaren.

Igår efter jobbet så gick jag till en butik i stan och prövade ut byxor som jag ska ha under modevisningen som jag ska gå på lör och sön. De var så sjukt snygga och sköna jeans i ekologisk bomull, tyvär kostade de ju därefter oxå, prislappen var 1499:-. Så jag får allt passa på att njuta medans jag manikängar runt i dem i helgen =)
Jag är så sjukt nervös inför detta, för ett par år sedan hade jag inte vart ett dugg nervös och bara längtat, men de är blandade känslor kring de, då jag fortfarande är väldigt trött och utmattat psykisgt, har en fruktansvärd inrestress och en ångest som är jobbigare än vanligt!
Men jag tror att när jag gjort detta så kommer de kännas jättebra och jag har fått växa lite i mig själv. Jag behöver det, än om de ibland känns som jag bara vill ringa och ställa in allt. Men icke, jag ska fixa det här så är de bara =)

Så gott som all snö är borta här nu, bara någon liten fläck här och var, fläckar som ligger i skugga. De känns så sjukt härligt att våren kom till oss så snabbt, trodde inte de här för 2 veckor sedan då vi hade ca 25cm tjock is på vår lilla gångväg utanför vår port.

Nä nu ser jag att solen spruckit fram på ballis, så jag ska passa på att gå ut och sätta mig en stund med en påtår på kaffet.

Soliga Kramar till er!

Kommentarer :

#1: LadyBond

Stor varm kram!

skriven
#2: Jenny

Hej hej i vårsolen!! Visst är det en härlig tid...

Jag suger in så mycket förlorad D-vitamin som möjligt nu haha

Den här värken du har innan tanten som går ner i benen, går den ner på insidan av låren eller utsidan?

Jag har nämligen exakt samma och förr blev jag så dålig så jag blev sjukskriven men nu har det kommit bra medicin som tar bort det värsta av värken, Jag har oxå grym värk i svanken, tjejmagen och så strålar de ner påinsidan av benen och underlivt och jag tappar känseln i benen så jag måste ta det försiktigt om jag suttit ner en stund för då måste jag sparka igång benen innan jag reser mig annars ramlar jag omkull.

Jag har sökt i alla år för det men det enda som hjälpt var ett minipiller som heter cerazette som tog bort min mens helt i 5 års tid.. nu får vi ju dock inte äta det då vi ska ha barn ju och det tär grymt mycket och jag mår även ganska dåligt psykiskt under just menstiden.. Hade jag inte velat ha barn hade jag opererat bort hela systemet.

skriven

Kommentera inlägget här :