Julstjärnor!

Hejsan!
Jag har precis slagit mig ner i soffan, har tänt upp lägenheten med ljus. De blir så himlans mysigt sken, och idag har de varit så mulet och grått att man har haft lamporna tända hela dagen :/ Åkte in till stan tidigare idag, då köpte jag 2 svarta julstjärnor på fot och fyra superfina julgrans dekorationer till vår svarta jul gran. De låter verkligen dystert med svart gran och svarta julstjärnor!! Men jag kan lova er att de kommer bli jätte fint, tcyker de ä bara bra att julen har kommit i lite andra färger, har under mina senare år i livet fått ångest av bara tanken på julen gett mig ångest. Är fortfarande inte så glad i julen, men jag har iallafall börat jul pynta hemma igen.
På eftermiddagen åkte vi hem till Mats och AK i huset... de vackra, underbara helt enkelt de perfekta huset. Och AK`s inredning... hon har sån bra syn för inredning och design:) Till helgen ska vi dit igen, ska hjälpa dom att flytta de sista, lördag blir nog förmodligen första natten!

På måndag bär de av till sthlm, tisdag går vi på PINK i globen! Hade totalt glömt av att de bara var ett par dagar kvar, slår lite på mig själv nu, för ajag skulle ha bokat tågbiljetterna för länge sedan, då har de inte behövt bli så dyrt! Vi ska bo på globen Hotel... bara de ska bli en underbar upplevelse! Att komma bort från denna vardag känns som ett STORT plus!

Nu ska jag se på dumburken!
Bye Bye

Kommentarer :

#1: Charlotte

Vad skönt att komma hemifrån lite (nice att komma hem oxå sen..hehe)

Hoppas att ni får skoj i Sthlm. Just nu snöar det..INTE skoj..Hi hi hi..



Hur länge stannar ni?

Kjam

skriven

Kommentera inlägget här :